Michnev těžké KO nevim neviděl jsem..
Michnev těžké KO nevim neviděl jsem..
len taký oznam
NIKE dala do ponuky NCAA basket, síce zatiaľ bez hcp, ale dala *9*
Tip! Francie - Pob.Slonoviny | Datum zápasu: 15.11.2016 21:00 | Tip: Francie -1,5 | Kurz: 2.08 | Vklad: 2
Tip! Ironi N. - Domžale | Datum zápasu: 15.11.2016 18:30 | Tip: Domžale hcp +7.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Tip! Zlín - Sparta | Datum zápasu: 15.11.2016 17:30 | Tip: Sparta | Kurz: 2.35 | Vklad: 2
Tip! Olomouc - Liberec | Datum zápasu: 15.11.2016 17:21 | Tip: žádné skore před 09:30 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
další dva tipy na střely v sekci hokej*5**3*
Tip! Bakken - Frankfurt | Datum zápasu: 15.11.2016 18:30 | Tip: Bakken hcp +10.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Tip! Dynamo Petrohrad - Kristall Sara | Datum zápasu: 15.11.2016 17:30 | Tip: under 5 gólů | Kurz: 1.93 | Vklad: 3
http://www.tvnoviny.sk/sport/1848045_hraci-slovana-od-jula-nevideli-vyplaty-nedorost-je-to-strasna-situacia
dle mého sakra vysoké value v tenisové sekci...*4*
...snad to dobře chápu.
Sekce hokej!!*4**5*
Něco v sekci Tenis v Brescie.
basketaci: videl som Frankfurt 3x v tejto sezone (v Domzale, doma s Nymburkom a v lige) a ani raz ma nepresvedcil...v Domzale vyhral s velkym stastim, Nymburk ich mal na lopate, no zlakol sa v 2. polcase neuveritelne. Tam hra dobre trojica Vaughn, Shields a pod kosom Ibekwe. Ostatni za ocakavaniami, Robertson na PG zly, Morrisonovi sa nedari, Graves tiez nevycnieva. Vobec im nejde strelba, je tam velke trapenie, su najhorsi na doskokoch. Strelba nejde ani Bakkenu, hlavne ich naj zbran 3-ky (len 27 %), tam tiez spolah hlavne na trojicu PG Gesell, SG Devaughn a pod košom Diouf a ich matchupy vidim uplne vyrovnane s hostami. Otazna je aj motivacia Frankfurtu, v lige sa uz dostali do nebezpecnych vod a v sobotu hraju velmi dolezity zapas v Giessene...nieco mi vravi, ze Bakken DD rozdielom by prehrat nemal :)
value tam asi je, ja hlavne nechapu, jak takova zenska by mohla delat velvyslankyni...to uz muze tento post delat kde kdo.. by me zajimalo jaka je potreba kvalifikace na tento post...druha otazka je za kolik Ti to Tipsport/Chance vezme..
Názory na spol.sázku že Ivana Trumpová bude v Česku velvyslankyní USA ? Dle toho co jsem slyšel v televizi, tak mají dobré vztahy mezi sebou, tři děti.. Ivana chce do této pozice, Schapiro to má již sečtené že bude odvolán, byl to přeci jenom také kamarád Obamy, tak nevidím důvod proč by Ivana, bývalá manželka nemohla být do této funkce postavena. Co mne hlavně zaráží jsou kurzy.. Chance/Tipač.. 2,7 a Fortuna pouze 1,88. Dle mého velká value na Ivaně u Chance... Názory?? *3**4*
265|
Tip sekce hokej. 4/5
A kdo mě zná ví že tolik dávám málo kdy!!!! *2**6*
Stal sak GDT uz to ma aj vyhodnotene a stale sa neda oznacit
Hayward 13pts over 20,5 KO, tak i při absenci Hooda si dneska vzal nejméně střel
Bradley 19pts over 17,5 OK, Thomas blaznil, ale Avery svoje střely mel a zvládl to
Harden 33pts over 28,5 OK, i při jasnější výhře nezklamal a nasázel to