*3*Xbet má na livku zápas ČB:SLAVIA, hokej WSM. Vzhledem k situaci ve slavii a stavu se mi na čistou jeví 1,45 jako hodnota, vklad nechám na Vás
*3*Xbet má na livku zápas ČB:SLAVIA, hokej WSM. Vzhledem k situaci ve slavii a stavu se mi na čistou jeví 1,45 jako hodnota, vklad nechám na Vás
Tip! Valencia - Ulm | Datum zápasu: 12.10.2016 19:00 | Tip: Ulm AH +13 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Tip! Khimki - Rytas | Datum zápasu: 12.10.2016 18:30 | Tip: Rytas AH +9 | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Tip! Přerov - Třebíč | Datum zápasu: 12.10.2016 18:00 | Tip: Přerov | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Dotaz v sekci SK , díky za případnou radu...
Tip! Opelka R. - Marterer M. | Datum zápasu: 12.10.2016 21:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
Dodin 6:2 6:4 OK
z basketu niekto nieco hra z Eurocupu? :) pozeral som na Olimpiju - Kuban a aj napriek tomu, ze pre Kuban to bude hned ostry zapas, tak si myslim, ze DD rozdiel tu bude. Olimpija kvalitou patri medzi outsiderov skupiny a myslim, ze aj pravom, nedari sa im ani v Jadranskej lige. Hra prakticky stoji na vykone Jeffersona, ale tam ma Lokomotiv ine kalibre, ako ho zastavit - Rochestie a Khvostov, taktiez podkos bude pre domacich strasne tazky - celit Gabrielovi a Jonesovi a obrvovi Vougiouskasovi bude nesmierne tazke, vzadu samozrejme Collins, Baburin, Janning. Ano, ta priprava Lokomotivu nic moc, ale napr. na turnaji v Zadare hrali bez Hvostova a Baburina, problemy mali potom aj Janning a Rochestie...navyse Olimpija teraz hrava v tej hale v ktorej hrava a tam chodi strasne biedne divakov, pochybujem, ze sa to zmeni dnes...
Tip sekce fotbal
Tip! Dodin - Cirstea | Datum zápasu: 12.10.2016 15:00 | Tip: Dodin | Kurz: 1.67 | Vklad: 3
tak toto bolo na pokutu, čo predviedol Kyrgios, ale kto zahral tak aspon niečo z toho mal
kto má možnosť tak sledujte čo predvádza Kyrgios v dnešnom zápase v prvom sete, ak bude takto pokračovať aj v druhom sete tak Zverev easy vyhraje 2-0
Tip! Bergischer HC - THW Kiel | Datum zápasu: 12.10.2016 20:15 | Tip: Bergischer HC + 7,5 | Kurz: 1.76 | Vklad: 3
Tip v sekci tenis. Zacatek za 15 minut
Tip! Pixbo-Linkoping | Datum zápasu: 12.10.2016 19:30 | Tip: Pixbo | Kurz: 1.81 | Vklad: 2
Já teda nejsem fotbalovej odborník, ale když se dneska podívám na počasí a jako fanoušek Sparty si promítnu její výkony v poslední době a to, že jim kvůli zranění chybí dvěstě hráčů a kvůli repre dalších padesát hráčů, tak se mi docela líbí kurz na neprohru Budějovic v poháru dneska za 2,25 u BET365 po 90.minutách. Určitě je tam nečeká nic lehkýho a na Spartu se chce každej hecnout. Hraje se od 15:00
http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/otazky-v-sestave-nemame-17783.html
Hraju to za vklad útrata v hospodě, čili 1/5 :)
Tip! Opelka - Marterer | Datum zápasu: 12.10.2016 20:20 | Tip: Opelka | Kurz: 1.6 | Vklad: 4
LIVE OK *4*
Notts County 1:2 Morecambe. Domácí dali gól v 93. minutě *7*
SVK s diskuzie Ok aj hcp v klude dosiel neviem ci to niekomu pomohlo
Polsko-Armensko, uz mozem napisat KO
Poliaci si znacne komplikuju situaciu. Uz ked nedokazu porazit ani Armensko, ktore hraje 2/3 zapasu o desiatich, tak asi nie je nieco v poriadku