tip v sekcii fotbal
tip v sekcii fotbal
lolo, presiel som si Euroligu len tak narychlo a udrel do oci zapas Kazan - Barca a hranica 152.5? :) mozno podla poslednych kol v ramci ligy, ked Kazan dala 100-ku rychlemu Eniseyu (ale povolila len 56) a Barca s rychlou Baskoniou tiez vysoky over. Ale to boli zapasy s rychlymi timami, inak Kazan v priprave s lepsimi muzstvami s dobrou obranou to boli undery (Efes, PAO, Besi), Barca to iste (2x v tejto sezone pomala Manresa, Joventut). V minulej sezone na ich zapasy hranica okolo 140-142 a teraz v piatok 152? to podla mna nevydrzi a pojde nizsie :)
Lotyšsko 0-2 Madarsko OK
Gibraltar 0-6 Belgicko hcp OK
*4*
Dijon - Gravelines 85:79.....Dijon AH -5 OK *4*
aspon oni, takze dnes sul nul...
*3* jeste jedno live dnes, gl
slovenští bratři, jak je to s tím vaším týmem zítra?Poslední vaše zápasy sem neviděl, ale četl jsem celkem velkou kritiku - švento mimo formu, hrošovský mimo atd. Koukám, na ten kurz zítra se Skotskem a přijde mi v něm docela hodnota. Nějaké názory?
Karpos - Partizan 77:84.....Partizan hcp -8.5 (AH -9) KO
pozeral som a to nebol Partizan ako poznam, oni pritlacili v obrane na pilu za stavu 61:57 pre Karpos a potom otocili, vybudovali si naskok a dotiahli do konca, v obrane vedia ovela lepsie zahrat...
Florbalová akovka OK
*3* jeste jedno livko na stejnej match, gl
Smazal jsem to Dodo. Nelibi se mi ze si tu odkazjes na nejake stranky. Delas si tu promo a pro tento web je to k nicemu. Bud mi napis o jaky system presne jde do zprav, kde mi vsechno vysvetlis atd nebo to sem nedavej. Beru to za prve jako spam a za druhe o tobe ani tvem systemu nic nevim a nechci aby tu byli odkazy na neproveren veci na kterych lidi prohrajou penize. Takze abych to shrnul. Bud bude popis systemu a tipy zde nebo to sem netahej. A vsechny bych rad upozornil opatrne s tim. Nevite historii, system atd tak at va to nestoji penize. Snad vsichni pochopili
*3* live
Tip! Gibraltar - Belgicko | Datum zápasu: 10.10.2016 20:45 | Tip: Belgicko -5,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Tip! Cabrera - Glushko | Datum zápasu: 11.10.2016 03:20 | Tip: Cabrera | Kurz: 1.87 | Vklad: 2
Tip! Nara - Puig | Datum zápasu: 11.10.2016 05:00 | Tip: Nara +1,5 setu | Kurz: 1.94 | Vklad: 5
tip v sekci hokej... GLA
A ještě námět na diskuzi v sekci fantasy*1*
Postřehy v sekci tenis, jen zlehka dnes*4* názory a info které mi uniklo vítány
Tip! Dijon - Gravelines | Datum zápasu: 10.10.2016 20:30 | Tip: Dijon AH -5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Karlovic-Pospíšil 1.set 6:7. Over 10,5 OK *7*
páni tenisáci díky za Karlovic - Pospisil*4*