Tip! Giessen - Pirmasens | Datum zápasu: 7.12.2019 14:00 | Tip: over +2.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Tip! Giessen - Pirmasens | Datum zápasu: 7.12.2019 14:00 | Tip: over +2.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Tip! Magdeburg - Ingolstadt | Datum zápasu: 7.12.2019 14:00 | Tip: over +2.5 | Kurz: 1.87 | Vklad: 3
Tip! FUS Rabat - Mogreb Tetouan | Datum zápasu: 7.12.2019 15:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.53 | Vklad: 3
V sekci ostatní MMA *4*
Tip v sekci volejbal na naší extraligu *4*
Aha, aha, moment... Koukám, že včera večer Mousesports naložili EG 16-0. *11* Takže turnajovka OK. *9* *4*
(jsem na dovolené, tak nekoukám)
Dortmund-Dusseldorf,Reus gol - ano-1,95 Tipsport 4/5. V lige na domacim hristi vsteleni golu Reus je istota. Doposud vzdy gol dal. Jinak to nebude ani dnes.
Liberec rohy ok, stridani ko, jasny vysledek tem stridanim nepřál a nekopove si sli kopnout na hriste
Dubnica OK. Hcp KO reálne si Dubnica nezaslúžia vyhrať asi toľko
Live Tip! D.Zahreb-Varazdin | Datum přidání tipu: 6.12.2019 18:45
stav 0 0, drtiva prevaha domacich, strely 13-0, sestava silna, otazka času kdy dají gol
tip -1.5 hcp 1.75 tipsport 2/5
Live Tip! Sassuolo Women - Florentia Women | Datum přidání tipu: 6.12.2019 17:47
Ciste dle live stats...domací hráčky vedou 7:0 na rohy, 9:1 na střely a i dalsi atributy hrajou pro ně. Stav 0:0 tak zkusím že zápas dotáhnou do vítězného konce.
Sekce sázkové kanceláře, za případnou reakci díky
Ahoj borci. Jen takový dotaz... Komu chodí upozornění na tipy na Gmail do telefonu? Máte Gmail nějak speciálně nastavený? Dost často se mi stane, že mi pípne email až když vezmu telefon do ruky a odemknu a napíše mi to, že email přišel třeba před půl hodinou a to už je kurz kolikrát úplně jinde. Nemáte na to někdo nějaký fígl, aby mi to píplo i v kapse? Někdy to tak je, ale kolikrát se mi stane právě to, co jsem psal. Díky za případné rady *8*
Tip! Dubnica - Levice | Datum zápasu: 6.12.2019 18:00 | Tip: Vyhrá domácich | Kurz: 1.86 | Vklad: 4
Live Tip! Aktobe - Arlan Kokshetau | Datum přidání tipu: 6.12.2019 15:52
http://www.tipmatchbets.com/live-betting/tip/3707 včera na strely 27-40 a výsledok 0-5. Dnes po prvej tretine prehrávajú 2-1 a kurz na SBR1.75 za ktorý som hral včera výhru hostí v priebehu prvej tretiny. Dnes sa nič nezmenilo, zostavy ako včera. Ešte dve tretiny pred nami, budem opäť veriť hosťom že vyhrajú, ale idem do istejšej stávky v prípade remízy. Samozrejme za 2/5 sa dá skúsiť aj ostrá dvojka.
Kokshetau SBR @1.80 bet365 4/5 Good Luck
Dansko do 2.miesta KO, porazili francuzky, Hansen to v závere vzala na seba, avšak skončili na 3.mieste kedze nemky majú s nimi lepší vzájomný.
Čierna Hora alebo Madarsko vitaz skupiny KO, španielky zasluzene, najlepšia hádzaná na MS zatiaľ aj keď dnes si to čiernohorky prehrali sami z vedenia 23:19 na 23:26...
Duel Holandsko-Dansko ešte KO nie je ale bude to ťažké, keďže Holandsko si berie do ďalšej fázy 4 body a Danko len 1 bod...
Fotbal
Live Tip! Legia vs Trefl | Datum přidání tipu: 5.12.2019 20:27
Pozerám, že Legia dnes už aj s Pinderom a Kuzkowom, čo by malo spolu s Michalakom a Milovanovicom (obaja mimochodom prišli zo Sopotu) viesť k ofenzívnejšej Legii dnes. Legia doma má priemer 164.5 bodov a Trefl celkovo okolo 164. Legia síce nie je na tom dobre v tabuľke, ale vinou zranení na začiatku sezóny sa tam dostala, teraz už v plnom zložení a len v jednom zápase doma neprešla cez túto hranicu, s Arkou (ale to bolo ako písem decimovaná zraneniami kľúčových hráčov). Hostia teraz 3 prehry v rade, ale ofenzíva funguje, horšie to je s defenzívou a to by hádam mohlo dnes tipu pomôcť...1.88/Pinnacle, 2/5...
Live Tip! Cortina - Bregenzerwald | Datum přidání tipu: 5.12.2019 20:16
Cortina ah - 2,5 (1,90) Maxitip 2/5
Případně i Ah -1,5 za 1,50
hraji i Cortina 1. třetina win za 1.75 2/5
Tipsport má na tyto bety 1,54, případně 1,27 na hdc nižší.
Domácí jsou na tom tabulkově lépe, nechybí nikdo z předních profuktivních hráčů. V brance zkušená opora Marco De Filippo.
Hosté mají out několik top produktivních borců. V brance 18ti letý mladíček Felix Beck, který má etos odchytáno 9 zápasů a průměr přes 5 branek na zápas.
Live Tip! Katar vs. Saudská Arábie | Datum přidání tipu: 5.12.2019 19:30
Katar prohrál první půli, kterou jsem neviděl, ale v druhé půli hrají jen oni. Neustále na balónu a mačkají Saudy. Saudové tu jsou v hodně obměněné sestavě, chybí zkušenosti, herně to aktuálně je slabota a tlak Kataru je aktuálně hodně velký. Tohle by Saudové nemuseli ustát.
Katar neprohra 2.25+ všude