Obecná diskuze

Radik88- již zde nepůsobí | 1.12.2019 17:24

Live Tip! Leicester - Everton | Datum přidání tipu: 1.12.2019 17:24

Štart 17:30. Zaujal ma tento zápas v Premier League. Leicester vo forme, veď prehral len na Liverpoole a United. 3.miesto so skóre 31:8 doma zo 6z 14:3. Na hrote najlepší strelec sútaže Vardy s 12 gólmi. Na druhej strane Everton, štvrtý od konca, štyri body od zostupu, skóre 13:20 a na ihriskách súperov 5:10 a zo 6z získali len 4body. Posledné zápasy výsledky ako na hojdačke, dokážu vyhrať v Southhamptone, následne aby potvrdili body z vonku, doma prehrajú s Norwichom. Pre mňa dnes Leicester favorit, dá sa zahrať výhra domácich, ale ja pôjdem do AH-1, pri výhre o gól, vrátenie vkladu.

Leicester ah-1 @2.10 Tipsport 2/5 poprípade Betko 2.05 Good Luck 

Radik88- již zde nepůsobí | 1.12.2019 19:28
2-1 vrátenie vkladu, gól v nadstavenom čase, po skúmaní VAR, aspoň že tak. Takže asi zostanem len pri tom hokeji *11*
mmmisel | 1.12.2019 14:17

Tip! Inter-Spal | Datum zápasu: 1.12.2019 15:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3

mmmisel | 1.12.2019 19:59
Ko omlouvam se...tlak velkej, ale pak haluz gol...a dohrávali na jistotu...
anjel79 | 1.12.2019 14:03

Dansko 26:27ft hcp KO, 14j lost na zaciatok MS, cize zbytocne nejake tipy pridavat dalej...k zapasu danok asi len tolko ze HAnsen co je ich naj hracka a jedina vyskou schopna ubranit korejcanku Ryu, chytila v prvom plcase 2x 2minutovy trest a nehrala druhu polku prveho polcasu vobec, cize z toho bolo vedenie Korei zasluzene, potom Hansen v druhej polovici nastupila, otocka danok, viedli o 2 a nasledne 10 minut do konca Hansen tretie vylucenie a cervena karta, ten zaver ked danky vedu 26:24 3 a pol minuty do konca a Korea ma vylucenu hracku, zbytocne komentovat

anjel79 | 1.12.2019 14:04
tak rusky neuznali ten zaverecny gol korejek kvoli postaveniu hracky v brankovisku cize 26:26ft
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 14:09
Neber to ako urážku to vôbec, skôr ako radu (ci si ju zoberieš k srdcu je na tebe) v tillte to ide veľmi na ťažko hrotit, hádzaná nesledujem ale proste po tom úvode MS, tento zápas som videl a poviem ze od úvodu to bol max vyrovnaný zápas, Kórejky miestami lepšie. Možno ku koncu Danky mali šance to uchmatnut ale proste hlavu na to nemali.
eurusd | 1.12.2019 14:10
to je fakt nonsens hral som cistu jednotku,,toto co urobili v zavere o 2 goly vedu , Korea vylucena hracka 3min.do konca, toto mozu snad asi len zenske slaka tam *6*
anjel79 | 1.12.2019 14:14
Adamco a to je ten problem, ze pozries jeden zapas a z toho ides pisat ze clovek nieco hroti...
anjel79 | 1.12.2019 14:16
Keby si sledoval hadzanu tak potom vies co pre danky Hansen znamena, to je naj defenzivna hracka Gyoru a ak nehra polovicu prveho polcasu lebo hrozilo ze sa vyfauluje a tu cervenu dostane hned v prvom polcase tak samozrejme boli korejky lepsie a mali vedenie v polcase. Nastupila Hansen od zaciatku druheho polcasu a bola z toho otocka, v zavere cca 10 minut do konca dostala cervenu za tretie vylucenie a chybali jej skusenosti ked hrali danky 26:24 a o hracku viac...
Dragon | 1.12.2019 14:18
To poznám, takto som dopadol tento rok pri MS U20. Pripravuješ sa, tešíš sa, zháňaš všetky možné info a potom na začiatku netrafíš nič a ešte po takých priebehoch. :) Chápem, že motivácia pridávať ďalšie tipy je teraz nulová. Otočí sa to, držím palce. *4*
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 14:20
Nie tak som. To nemyslel, aspon ja mam vklady nastavene tak ze proste 4/5 mam už solídne argumenty potvrdene a viem ze tam dominancia bude (hokej, futbal basketbal, hocičo) máš pravdu neviem co Hanssen znamená pre Dánsko ale tak Zápas proste bol 50-50, pre mňa optický Kórejky dokonca lepšie... Môj názor
anjel79 | 1.12.2019 14:25
nechajme to tak Adamco, za celu dobu co sem pridavam tipy bol toto treti s vkaldom 4/5 cize pisat o nastavovani vkladov...ale OK, ty skus pochopit jednu vec, ze ten priebeh s tymi faulami pre Hansen nahraval korejkam, co proste pred zapasom nemas sancu vediet :) ak hracka ktora hra normalne 55 minut odohra 35 kvoli faulom, to zapas ovplyvni celkom dost...
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 14:28
Okej, nechajme to tak lebo takto mi to vychádza ze kvôli Hansson bol vlastne celý bet založený, čo mne nedáva zmysel ale ja do Hádzanej nevidím takže môže byt..
anjel79 | 1.12.2019 14:30
presne to je to, ze tebe to nedava zmysel lebo do hadzanej nevidis...
feroh1 | 1.12.2019 14:31
Adamco: ked do hadzanej nevidis, tak nechapem preco davas k tomu svoje postrehy, to mi nedava zmysel
stal123 | 1.12.2019 14:36
Za me v pohodě diskuze :)
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 14:43
Okej nechcel som ale proste, kéd už sa tu kto kde obuje. Skúsim ešte raz, pokojne keďže to bol vklad vyšší vklad si mohol napísať po prestávke že Hanssen ma 2 fauly, a keďže celý bet stal na nej (ak som správne pochopil *11*) ale proste nič také tu nebolo. Ja neviem proste len asi nie som fanúšikom 4/5 na MS a podobných vrcholných udalostiach. Neber to ako hate ale proste ja tiez nepostavím 4/5 na jednom hráčovi ale tak asi sme mali aj smolu no, proste som čakal od Daniek viac, Korejcanky boli viac než vyrovnaný sparing,...
harfa | 1.12.2019 14:43
Já první ht neviděl,ale samý držení za dres od daněk ty vyloučení.to je fakt na hlavu když vidí že se za to neustále vylucuje
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 14:45
Určite nechcem nikoho uraziť.. Len snaha o diskusiu Lebo ten match som hral a keďže do Hádzanej nevidím chcel som len krátku diskusiu, viem ze "vesmír" sa v športe deje, bez toho by šport nebol športom *8*
anjel79 | 1.12.2019 15:03
Adamco, kasli na to...nemas o tom sajnu...Hansen je naj defenzivna hracka a celkovo ta co robi ciernu robotu na oboch stranach, ci uz defenziva alebo ofenziva. Hra v Gyori co je v zenskej hadzanej nieco ako Barca vo futbale...bet nebol postaveny len na nej, ale je to proste hracka ktora sa neda v priebehu nahradit toboz nie ked hrala na Ryu atd. co je naj korejska spojka a ich zlate dieta...proste ak nehra od 15minuty cca prveho polcasu niekto taky ako ona so skusenostami a potom poslednych 10 minut zapasu tak to je proste citit. V hadzanej mas na palubovke 6 hracok ok? Jedna hracka jej kvalit robi vela. Pozri si prosim MS2017 kde nehrala Hansen v danskom teame. To ze dostane 2x rychle tresty a dajme tomu ze mozno nemala ako pise harfa (rozhodkyne vsak boli podla mna OK) to ja ani nikto iny neovplyvni. Proste si uvedom ze to trenerovi nabura koncepciu ak mas defenzivu zalozenu na nej, na to nejde len tak v priebehu hry reagovat ze niekto nastupi z lavicky do rozbehnuteho zapasu a nahradi ju. Korejky hraju zivotnu hadzanu ja aj pisem ze viedli polcas zasluzene, robia minimum TO, co je oproti priprave velka zmena, dnes taktiez o polovicu menej ako danky, proste na ten tip by som dal vklad 4/5 aj teraz, ked viem co zvyknu korejky hrat a co hraju momentalne.
eurusd | 1.12.2019 15:08
Noo my co do hadzanej nevidime nevieme na kom je hra toho ktoreho muzstva postavena. Ja som pozeral cely zapas a zo zaciatku boli pemanentne vylucovane Danky dokonca v jednom momente aj dve hracky naraz. tym padom prvy polcas slaby lebo hrali vela v oslabeni.. Veril som ze im trener vycisti zaludok co sa realne aj na ihrisku v II. polcase dialo. ..ten zaver noo skoda. A ano mozno si MOHOL hodit info ze ta Hanssen moze byt vylucena lebo ma fauly a ze na nej je v podstate cela hra Danok postavena lae po boji je kazdy general *8*..vsetko je tak ako ma byt..
anjel79 | 1.12.2019 15:09
nema velky zmysel s tebou o tom diskutovat ked to nesledujes a hovorim tie vklady...treti vklad 4/5 z 250 tipov, to mi hadam chces povedat ze to hrotim? Nebud smiesny, proste prehral som na tom, neviem ci aj ty (asi ano ked uz komentujes) a musim sa s tym zmierit. Ako pise Dragon, priebehy, vylucebia, rozhodcov neovplyvnis...serie to ale aj o tom je tipovanie
anjel79 | 1.12.2019 15:14
Napisat ze Hansen ma 2 fauly cez pauzu by malo aky zmysel, dajme tomu ze si mal danky pred zapasom ako ja a s tou informaciou by si vsadil cez polcas co? Korejky? Tak by si prehral 2x...proste neovplyvnis niektore veci a uz kasli na to...4/5 vklad nebol len o Hansen ale aj o tej korejskej hre v priprave atd. To ze zdolali francuzky som neprecenoval, tie sa zatial trapia. Korejky hraju zivotny sampionat zatial, ty pozries jeden zapas hadzanej a ides pisat ze to hrotim s vkladom. Zamysli sa...
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 15:18
Okej, nesledujem frekvenciu 4/5 tvojich betov takže to som nevedel. Ja len proste šlo mi o to ci by si to hral druhý krát 4/5 aj na základe hry JK, a ci je ozaj Hansson hračka ktorá môže byť sama dôvodom na zvýšenie vkladu a vyhratiu zápasu.
K tomu htoteniu nie, skus sa na to pozrieť z mojej resp našej stránky, nevidíme do Hádzanej ako ty, nevieme také info ako ty prídu MS, chytis šnúru KO, potom nasledne o deň 4/5 a zápas v mojich očiach 50 na 50 ale to som písal. Nič viac za tým nehľadaj proste. Ty vieš svoje ja viem svoje.
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 15:23
Skus ma citat pozornejšie,..
Malo by to zmysel k prípadnému cash outu, a k tej Hansen v analýze som ju nevidel spomenutu teraz už je, mam v tom len nejasno, hrali sme to obaja tak sme na jednej lodi,..
anjel79 | 1.12.2019 15:30
pekne si to napisal...nesledujes frekvenciu mojich 4/5 tipov a ked prave jeden ktory si pravdepodobne zahral, nevyjde tak uz je to u okolo toho kopec reci bezvyznamnych...napises po zapase ze to bol zapas 50:50 v tvojich ociach a pri tom si videl kolko zapasov korejek, danok resp. inych teamov zenskej hadzanej pred tymto? Jedna vec je diskusia vec druha nejake provokacie po zapase ze pre teba to bol zapas 50:50 a vies o tom svoje. Mal si napisat pred zapasom aky to bude priebeh, po zapase su uz taketo reci zbytocne...
anjel79 | 1.12.2019 15:33
Cash outu za stavu 13:10 pre korejky v polcase? Nebud smiesny...nikto nevedel co s Hansen po polcase trener urobi, ci to riskne a daju od zaciatku druheho ako sa stalo alebo ju posetri...
anjel79 | 1.12.2019 15:40
Hansen je spomenuta v clankoch ale celkovo uz je toho celkom moc tie tvoje narazky, to ako ked ju nespomeniem v tipe to znamena co? Ze to nie je TOP hracka? To nemyslis vazne ze ja sa teraz mam citit vinny za to ze nebola spomenuta v tipe resp. cez polcas len preto ze ty si na tom prehral...
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 15:56
Trosku upokoj ego. Stále nerozumieš že hádzana nie je moja šálka kávy 50 na 50 to bolo co som ja videl.
Obaja sme to hrali okej?možno by bolo okej priznať si ze ten zápas trafený nebol, Kórejky asi ne luckli ten prvý zápas tak ako si si myslel. Hansen som narážal len na fakt ze bola obrovskou podstatou a základom pre bet ako hracka (vôbec nepochybujem jej kvalitu) a na druhej strane nemal som v úmysle ta provokovať. Načo by som to robil?
Možno trošku ega dole a priznanie si chyby by bolo na mieste, viem čo som videl a byť na tvojom mieste druhý krát by som. Ten bet 4/5 nehral, proste to sa. Stava neodhadnuty bet, ja nič proti tomu nemám, mýliť sa je ľudské ale podľa mňa takýto defend si tento bet nezaslúži.. (áno nie som fanúšik hádzanej ale proste vlastnými očami som videl ze ten zápas bol aký bol)
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 16:01
Ku cash outu ja som osobne uvažoval 4 minúty pred koncom keď boli Danky o 2 hore a v útoku..
Rad by som. Bol keby si pochopil ze ta nezosmiesnujem ani neprovokujem len som si chcel ujasniť pár vecí (mrzí aj mňa ten lost, nie si v tom sám) preto som nepochopil tvoj okamžitý utok a veľký defend toho betu...
anjel79 | 1.12.2019 16:10
Je tu kopec betov kde som napisal ze som bol mimo a ze to bol zly tip...cize si zase sliapol vedla...tento tip ako zly neberiem, priebeh neovplyvnis, hral by som to znova. To nie je o egu, to ze korejky asi neluckli prvy zapas uz teraz po tomto zapase viem aj ja ;) hrali aj dnes dobre, ale ze si to nenapisal aj potom ako francuzky dnes len remizovali s braziliou a znova nehrali dobre...proste ten vykon francuziek ako majsteriek sveta nebol dobry ani vcera ani dnes co dodavalo vacsiu doveru v tip, kedze som kalkuloval a tym ze to nebol ani tak dobry vykon korejek vcera ako zly francuzok (co potvrdili aj dnes proti brazilkam). Zla uvaha + hrozny priebeh s vyluceniami Hansen
Legia | 1.12.2019 16:15
*4*Anjel ja keď stihnem tak dávam všetky tvoje tipy, lebo ten prehľad v hádzanej máš úplne super. Na ms som sa veľmi tešil a povedal som si, že všetky tvoje tipy si zdvojnasobim a takýto začiatok som fakt nečakal. Čiže som prehral 2x viac jak by som normálne prehral, ale čo už...
Verím ti že to musíš prekonať, so mnou na chrbte to budeš mať asi ťažké, ale dúfam že sa to zlomí.
Tuším aj posledné ms si mal začiatok taký nie moc vydarený, tak snáď sa to už otočí.
Veľa šťastia do ďalších tipov ti prajem. *4**4**4*
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 16:16
Jasne tomu rozumiem, hej to vie človeka pomýliť + faktor ženy.
Okej,som Rád že sme si to ako tak vysvetlili. GL v ďalších betoch *4*
anjel79 | 1.12.2019 16:17
Adamco mame na to iny nazor, chcem ti len pripomenut, ak nezvladas prehry tak to zabal...opakujem, hral by som to znova za 4/5 a chybu v zlom odhade zapasu som priznal ak som to tak videl, nemam s tym problem, staci prejst historiu. Irituje ma vsak najviac to, ze tu vybalujes taketo reci 50:50 atd. po zapase, to nie je nic ine ako provokacia, prehral som na tom dost a potom taketo tvoje kecy len posobia provokativne. Napis mi pred zapasom tvoj nazor, prediskutujeme ale pisat po prehratom tipe ked ma to dost stve je dost provokativne
anjel79 | 1.12.2019 16:21
Mrzi ma to Legia dvojnasobne, sorry. Ano aj MS2017 boli zle na zaciatku ale tieto su horsie, bukys su na velke akcie pripraveny lepsie ako ja...momentalne nemam chut davat dalsie tipy z MS, uvidime v priebehu turnaja...sorry este raz
eurusd | 1.12.2019 16:30
povyhravali sme ked boli tie kvalifikacie v hadzanej tam ti to velmi pekne islo...teraz sa nedari ale tak je to aj v zivote aj v tipovani..teraz mas uz muzstva ciastocne napozerane tak cakam nejaky zaujimavy tip od teba...*8*
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 16:35
Anjel už to pochop, ako ti môžem napísať. Môj názor na niečo co neviem ako?
Hm okej, ja by som to druhýkrát nikdy 4/5 nehral, aaa pokojne môžeš urobiť anketu komu sa. Zdalo ze Danky dominovali v zápase a kto to videl ako 50 na 50 a bol si si prekvapený, to mi môžeš veriť alebo ja mojim amaterskym okom som potom nevidel niečo čo ty áno :)
Prehry zvládam s tým nemám problém horšie je to s ľuďmi s egom a neomylnosťou ktorý si nevedia priznať niečo čo je úplne jasné na prvý pohľad aLe okej. Pokojne si trvaj na tom co si napísal. :)
rzarectorr | 1.12.2019 16:48
Adamco a ty uz si vedel pred zapasom ze to bude 50 na 50? lebo pisat o tom pocas alebo po zapase to moze kazdy. vsak to bol tip ( predzapasovy) a o to tu ide. Je to tip a nazor niekoho kto sa podto podpisal a stoji si za tym.inak by to asi nehral nie? tak asi ked dal vklad 4/5 tak si bol isty dost no a? ked tomu neveris ako anjel tak si to daj za 1/5 ci?
rzarectorr | 1.12.2019 16:50
Anjel ja mastim tiez vsetky tvoje tipy. ono sa za to zase otoci. vela stastia bracho! *4*
Adamco- již zde nepůsobí | 1.12.2019 16:56
Nie hral som to za podobny vyšší vklad,. Ide o to ze po pár chvíľach som zistil. Ze to je úplne vyrovnaný zápas, ale jo je to šport dá sa to chápať (no bolo tam veľa otáznikov, či JK potvrdi formu s FRA a pod.) len som spochybnil anjelovu vetu žeby hral ten zápas za 4/5 znova, lebo toto mne zmysel nedáva vzhľadom na viacej otáznikov. Ale jo už to ukončíme lebo toto nemá vôbec nejaký záver, a len spamujeme a zaberame priestor, každý máme svoje fakty a. Tam to aj ostane..
anjel79 | 1.12.2019 21:01
Adamco bol som prec ale ak uz nechapes vec ze by som to znova za 4/5 hral pretoze nie som vsevediaci a prepac ze som nevedel ze Hansen bude mat problemy s faulami. Preto bol ten zapas vyrovnany ale ten vklad 4/5 taketo necakane problemy nezahrnoval kedze to nemas sancu ovplyvnit. Bol to vyrovnany zapas pretoze to ovplyvnili tie jej fauly a nasledna zmena taktiky. Cize ak toto nechapes tak potom uz nemame o com. Btw tusim prave od teba ked som vyherne tipy mal som nejaky dik videl napisany velmi malo krat a zrazu dnes pri nevyhernom zacnes s takymito kecami. Sa trosku zamysli najprv sam nad sebou a potom zacni pisat fakty. Ja nepisem ze danky dominovali, uz sa zobud! Ja pisem ze by som to znova za 4/5 hral pretoze ty ani ja nemame carovnu gulu aby sme vedeli ze ci ten zapas v jeho priebehu nieco neovplyvni a to sa aj stalo. A ked to nesledujes tak ser na to, len zbytocne iritujes faktami zalozenymi na vode. Do dnes si ani nevedel ze v hadzanej je po troch 2m vyluceniach cervena karta a ides tu vytahovat fakty. To je nonsens. Kasli na hadzanu, na moje tipy, ak to nezvlasas, lebo tak to z tej diskusie vyznieva. Dakujem za vyherne tipy ziadne resp. minimalne ale pri prehre zacnes hned davat rozumy co a ako mam robit, nehrotit atd. Nonsens! Tipuj a opisuj co uznas za vhodne ale zvladaj aj prehry!
Bongar | 1.12.2019 22:43
na této diskuzi je závěr takový, že ani jeden není "ten moudřejší" a obě strany chtějí mít to poslední slovo. Navíc jeden o koze, druhej o voze, fakt se nikdy neshodnete a ani jeden druhého nepředčíte, páč se neposloucháte, i když si pořád píšete svým náhledem... tímto to ukončuji já a běžte se věnovat tipům :)
anjel79 | 1.12.2019 11:25

Nemecko 34:8ft over KO, nemam slov, nemky 5 tyciek, ale vykon rozhodcov z prveho polcasu rozhodol, 2 ciste neuznane goly v zapase, 5 vyluceni v prvom polcase u nemiek, 0 u australcaniek, proste mizeria na MS pokracuje

jonesbo | 1.12.2019 11:30
kto rozhoduje zapas daniek?
anjel79 | 1.12.2019 11:34
rusky Berezkina, Alpaidze
harfa | 1.12.2019 11:37
Celý zápas smutný příběh.jen nechapu proc nemky fauluji Aus na brankovišti v jasných pozici jako kdyby nějaký případný gól navic od AUS něco resil
anjel79 | 1.12.2019 11:41
z tych 6 vyluceni za cely zapas boli mozno 3 na 2 minuty, zvysok bezne drzania ktore mali v zapase plno aj australcanky, nehovoriac ze goly co dali nemky po rychlych kontrach 2x alebo 3x dali gol ked boli este branene postavenou australcankou co su proste nejnebezpecnejsie situacie a vylucenie ziadne a to este nehovorim ani o pasivite co sikmooki japonci v prvom polcase nechavali australcankam, viac ako minutove utoky boli u nich pohoda...
rzarectorr | 1.12.2019 11:50
presne tak.dlhe utoky
harfa | 1.12.2019 12:34
Plus ještě žádný zastavování casu,no nic priste
kubsa | 1.12.2019 13:10
No asi ani příště....Dánsko teče v poločase 10:13
Radik88- již zde nepůsobí | 1.12.2019 09:45

Live Tip! Humo 2 - Altay Torpedo | Datum přidání tipu: 1.12.2019 09:45

3.tretina. Začiatok. 2:0 Strely 19:37 hostia mi prídu viac aktívnejší, kombinačne lepší. Nikto im nechýba, v zostave majú to najlepšie čo môžu poskladať, Parkhomenko 15+14, Khudyakov 6+21, Arkhipov 15+11, Menshchikov 9+12, Tikhomirov 9+10, Kolobov 10+8, Mikhailov 2+14 a ďalší...

Altay Torpedo dá gól @1.80 Betko 3/5 Good Luck 

Radik88- již zde nepůsobí | 1.12.2019 09:52
Arkhipov gól, OK *4**5* rychlovka, takto by to malo byť vždy *9*
stal123 | 1.12.2019 11:40
Pekne jedes :) jen tak dal *8*
anjel79 | 1.12.2019 07:45

Tip! Nemecko-Australia | Datum zápasu: 1.12.2019 10:00 | Tip: Nemecko over 36.5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 3

anjel79 | 1.12.2019 07:55
inac Cierna Hora hra hrozne v obrane aj dnes cize vcera ten podpriemerny vykon proti Senegalu asi nebol nahoda, v utorok proti madarkam pri takejto hre, dostanu nalozene
anjel79 | 1.12.2019 08:29
francuzky 19:19 zlepsena obrana oproti vcerajsku ale v utoku strasne, znova vela strat, kridla nula bodov, Lacrabere z formy, jedine Leynaud v brane super, ak by slo o trochu lepsie muzstvo ako Brasil tak prehraju aj dnes
anjel79 | 1.12.2019 09:54
https://sportdeutschland.tv/
live na nemky
anjel79 | 1.12.2019 10:23
to je uplne v prdeli co robia ti sikmooki rozhodcovia, je sice pekne ze sa snazia pomoct slabsiemu muzstvu ale toto co robia s vyluceniami pre nemky to je uz komedia...dalsia vec ze nemky do 19.minuty 4 tycky, australcanka Vernay 3 super zakroky, proste to je uz hrozne, co tipnem, to je naopak na tychto MS
anjel79 | 1.12.2019 10:24
a to ze pasivitu australcaniek nepiskaju ani nepisem, hrozni rozhodcovia mimo europski su celkovo
anjel79 | 1.12.2019 10:42
5 vylucenych nemiek, Australia 0 za polcas, sikmooki si robia co chcu, pritom 2-3 fauly na kridla atd. tam boli kludne na 2 minuty, inac neuznany cisty gol nemiek ako pisem to je uz moc ti rozhodcovia...
okrem ineho pozeram aj spanielky, vcera aj dnes najkrajsia hadzana na MS suverenne zatial, rychle utoky, skvela obrana
Tinie93 | 30.11.2019 22:28

Belfast velký špatný 1:5 KO

mahony1983 | 30.11.2019 20:25

Live Tip! Spojnia vs Legia | Datum přidání tipu: 30.11.2019 20:25

Legia začala zle sezónu, pretože mala 3-4 hráčov zranených a na 2 súťaže to je proste veľa na úzky roster. V Európe už vypadli a tak je liga prioritou, pričom sa na začiatku sezóny mali byť o PO. Dôležité je, že zranení hráči sú naspäť, posilnení tiež boli o strelca Michalaka a podkošáka Milovanoviča. Spojnia naopak dnes bez Pamuly a Kostrzewskeho (spolu nejakých 17.3 ppg), Mlynarski bol otázny, ale vidím že hrá. Legia zatiaľ tápe v streľbe z diaľky (3-15), pod košom ale vyrovnaný súboj a ak Legia zlepší streľbu spoza perimetra, toto ja tipujem na drámu až do konca.....Legia +4.5 betko

na Tipáči hcp nie je takto, ale je to "Výsledok 2. polčasu - neprehra Legie" (to isté ako +4.5 na zápas)...1.85

mahony1983 | 30.11.2019 20:26
a ešte pozerám, Sazka má hcp +5.5 (1.85)
mahony1983 | 30.11.2019 21:15
71:69 OK
kubesak | 30.11.2019 21:30
diky*4*
ptrauben | 30.11.2019 21:36
*4*
malouda | 30.11.2019 21:37
*4*
LuisFigo7 | 30.11.2019 21:52
Dikas *4*
Tinie93 | 30.11.2019 20:01

Tip! Fife - Belfast | Datum zápasu: 30.11.2019 20:15 | Tip: Belfast over 3.5g | Kurz: 2.14 | Vklad: 3

anjel79 | 30.11.2019 16:31

Tip! Dansko - Juzna Korea | Datum zápasu: 1.12.2019 12:30 | Tip: Dansko hcp-1.5 | Kurz: 1.96 | Vklad: 4

Mateo | 30.11.2019 14:27

Tip! Havlíčkův Brod - Šumperk | Datum zápasu: 30.11.2019 17:00 | Tip: Šumperk | Kurz: 1.7 | Vklad: 3

Mateo | 30.11.2019 21:10
4:3 ko
anjel79 | 30.11.2019 13:40

2 AKO KO
Rumunsko - Spanielsko under OK
Svedsko - DR Kongo over KO
svedky proti kongu to je najhorsia hadzana aku som kedysi na repre urovni videl

anjel79 | 30.11.2019 13:42
zaciatok MS "super", 3 tipy a 3xKO, tie africke a azijske muzstva necitatelne
Dushkee | 30.11.2019 18:21
U mna dik za Rumunsko *4*
Dragon | 30.11.2019 13:31

Live Tip! Sampdoria U19 - Juventus U19 | Datum přidání tipu: 30.11.2019 13:31

32. min 0:0

Juventus postupne zlepšuje výkony, ale v obrane to stále škrípe a Sampdoria dnes určite nie je bez šance. Musí sa však vyrovnať s absenciou dvoch obrancov základu. Ďalší obranca už striedal kvôli zraneniu, takže tá defenzíva je dosť rozbitá. Takisto Juventusu chýba pravidelný obranca a defenzívny záložník. Juve by malo potvrdiť streleckú formu z posledných zápasov, ale pochybujem, že udrží čisté konto.

over 2 @1.900 bet365 1/5

Dragon | 30.11.2019 14:49
0:2 PUSH
Radik88- již zde nepůsobí | 30.11.2019 09:12

Live Tip! Anyang - Nikko | Datum přidání tipu: 30.11.2019 09:12

http://www.tipmatchbets.com/live-betting/tip/3690 tento zápas som hral aj vo štvrtok kde skončil 6-1 pre domácich. Po vzhliadnutí dnešných zostáv, tak rovnaké ako aj vo štvrtok. Áno, tieto druhé zápasy mám smolu že môže byť aj prekvapenie, menšie nasadenie, uspokojenie sa s výsledkom a podobne.. Ale keďže hrali vo štvrtok, v piatok mali deň voľna, čiže oddýchnutý. Viac v predošlej analýze. 

Anyang TT over 3,5 @2.25 Betko 3/5 Good Luck 

Radik88- již zde nepůsobí | 30.11.2019 09:13
sekol som sa, kurz @2.35
Radik88- již zde nepůsobí | 30.11.2019 09:14
poprípade hcp - 1,5 @1,85 sa dá zahrať v rovnakom vklade
Radik88- již zde nepůsobí | 30.11.2019 11:13
4-0 OK *4**5*
mahony1983 | 30.11.2019 11:15
pekne :)
stal123 | 30.11.2019 12:21
Diky :)
mahony1983 | 30.11.2019 08:49

Tip! Wroclawek vs MKS | Datum zápasu: 30.11.2019 16:00 | Tip: Wroclawek hcp -19.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2

mahony1983 | 30.11.2019 17:47
112:88 OK
malouda | 30.11.2019 17:57
*4*
eurusd | 30.11.2019 18:18
Thx vm*8*
ptrauben | 30.11.2019 21:36
*4*
anjel79 | 30.11.2019 08:48

Tip! Francuzsko - J.Korea | Datum zápasu: 30.11.2019 10:00 | Tip: Francuzsko over 27.5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 3

anjel79 | 30.11.2019 11:28
27:29ft over KO, presne naopak ako som pisal, korejky cely zapas diciplinovane, o polovicu menej strat ako francuzky, najvacsie prekvapenie MS
LuisFigo7 | 30.11.2019 11:48
Nic se neděje, pokračuj dál máš to pěkně najete*5*
anjel79 | 30.11.2019 07:45

Live Tip! Japonsko - Argentina | Datum přidání tipu: 30.11.2019 07:45

polcas 14:10, japonky o triedu lepsie, pozahadzovali v prvom polcase kopec golovych sanci, kludne to mohlo byt uz do polovice o 10. Argentina som sklamany velmi zatial, slaba defenziva, hraju bez myslienky, ten rozdiel v aklimatizacii sa v prvom zapase prejavuje, myslim ze ak to Japonsko nevypusti tak o 10 golov vyhra.

tip: Japonsko hcp-7.5, kurz: 1.8, vklad: 2/5, tipsport, bet365. ifortuna

anjel79 | 30.11.2019 07:48
k dalsim zapasom len tolko ze ciernohorky velke trapenie zatial, v defenzive stoja a nevedia si poradit so senegalcankami, v ofenzive sa zranila Bulatovic, tejpovali jej clenok + senegalcankam zacytala vyborne golmanka Sato. Hraju vsak velmi dobre senegalcanky zatial
anjel79 | 30.11.2019 07:51
srbsko som pozrel len z casti, kedze tam angolcanky prileteli do Japan len 20 hodin pred zapasom po 40 hodinovej ceste v ktorej bola aj 11 hodinova zastavka vo Frankfurte. Zatial to tak aj s angolcankami vyzeralo v prvom polcase
anjel79 | 30.11.2019 08:29
Japonsko 24:20ft KO, to co hrali v druhom polcase malo daleko od prveho, spravili minimalne v druhom polcase tolko strat ako argentincanky, Kirkely hra pri rovnovaznom stave hracok bez golmanky, to je tiez "rozumne". na kridle Fujita nedala 3-4 ciste sance, kridla celkovo hrozne u Japonska dnes, dalej nepremenili japonky 1x 7m hod v druhom polcase.
Supermario | 29.11.2019 20:54

Ostrava 0:0 KO..to co předvedl Jánoš neomluvitelné v závěru při troše štěstíčka mohl Diop rozhodnout (ale nebylo by to spravedlivé) v textu zmínka o NO Goal Opavy OK

engill | 29.11.2019 19:45

*17* Dotaz v sázkovkách. Děkuju předem pokud někdo víte ...

bombarder | 29.11.2019 17:29

Live Tip! Snv - Považská Bystrica | Datum přidání tipu: 29.11.2019 17:29

Snv dneska silná zostava 4 petky koky Findura rapac hamracek... tento rok dobre vysledky hrajú dobrý hokej 

povazska tento rok znovu bieda drží ich tam pár chalanov no dneska sú bez zlochu je tam veľa mladikov aj náhradný brankár je z juniorky 

je tam viacero možnosti čo zahrať v livku góly domáci hdc je to už na vás 

Snv over 4,5 1,85 3/5
vklad vyšší 

bet365

bombarder | 29.11.2019 19:44
Easy Ko...