šohodri |
5.12.2019 10:30
prečo myslíš že Satoransky je iba medialny boom, podľa teba je tak vysoko nezaslužene?
acspCZ |
5.12.2019 10:42
jednotlivec v tymovem sportu se vzdy hure odhaduje.. ale treba pro srovnani.. je na tom Satoransky lepe nez treba Pastrnak? Za me ne.. na klubove urovni se Pastrnak prosazuje daleko vice. Satoransky sice klicova postava uspesneho tazeni repre na MS, ale zase "uspesne" tazeni je relativni pojem ve sportu.. pro basket 6.misto z MS velky uspech. Kdyz bych vzal pro priklad 6.misto hokejistu z MS, tak je to spise neuspech.. stejna uroven sampionatu, stejny vysledek ale rozdilne hodnoceni.. jde o to, ze u hokejistu se uspech ceka a vsichni jsou namlsani uspechy. U basketaku se to neceka, a proto to je takova bomba.. ale rikam si, zda je tenhle pohled je spravny.. Satoransky top hrac, vyborne vykony na MS, ve WSH v druhe puli sezony solidni a v Chicagu uz ted taky predvadi slusne vykony.. ale porad mi to je malo oproti jednotlivcum, kteri jsou mistry sveta (i vicenasobni), vitezi svetovych poharu, svetove jednicky.. ci oproti Pastrnakovi, ktery patri k nejlepsim hokejistum sveta.. kdyz bych aktualne prevedel Pastrnaka, na NBA hrace, tak se tu bavime o Hardenovi, Jamesovi, Antentu, Doncicovi.. a tak vysoko Satoransky rozhodne neni
BurukOkan |
5.12.2019 10:51
Teď když jsi to takhle napsal, tak se potřebuju směrem k tipu zeptat - ty teda máš nějaký kritéria hodnocení, novináři podle tebe mají jiná kritéria. To je v pořádku. Nesoudím, který jsou lepší. Ale pak nechápu, když očekáváš tuhle mediální zkratku, tak sázíš na to, že Prskavec měl větší úspěchy v tomto roce než Krpálek, když zároveň očekáváš, že to není úplně rozhodující. A čistě laicky je teda mediálně vděčnější téma Krpálek vyhrál MS v top kategorii v chrámu juda proti domácímu šampionovi než Prskavec má super sezonu a vyhrál i MS.
šohodri |
5.12.2019 10:53
no ved je to na viacero pohladov Satoransky zase hrá ako jediny čech najlepšiu ligu na svete v tomto športe a na MS bol jasne najlepší hráč a porovnávať s hokejom nejde lebo MS su každy rok a nemusíš sa na ne kvalifikovať, tu sa musíš kvalifikovať a češi tam boli neviem presne ale dam rozmedzie po 50-60 rokoch a ak si to tiež premeníš tak to je príklad pre mňa ten istý uspech ako česi v hokeji na MS 2010 zlato tiež to od nich nečakal a tu to 6 miesto je rovnaka úroveň z toho pohľadu, pretože v hokeji patria medzi tych 6-7 favoritov na titul, ale v basketbale boli pred umiestnením na MS na svete okolo 20teho miesta
acspCZ |
5.12.2019 10:59
Buruku, moc ti nerozumím.. resp. nvm jakou medialni zkratku myslíš? A s tím "když zároveň očekáváš, že to není úplně rozhodující".. hodnocení sportovce je subjektivní, každý novinář bude hodnotit za sebe. Do hlav jim nevidím, když rozhoduje lidský faktor, výsledky mohou být všeljiaké.. já to mám postavené na skutečnostech, které se vtom roce staly.. zda tak bude posuzovat i porota? kdo ví.. ale to tam píšu.. nechápu moc tedy, co jsi mi chtěl říct?
acspCZ |
5.12.2019 11:03
jojo šohodri.. to je o tom pohledu a očekávání..ten, kdo je na špici dlouhodobě je všeobecně vnímán jinak, než ten, kdo do té špice aktuálně vletí
droper |
5.12.2019 12:10
pokud se nepletu, dnes byla uzaverka...total drop na Krpce, asi nekomu utekly noticky
acspCZ |
5.12.2019 12:11
zda se, zbytecna analyza.. 20 minut pred uzaverkou hlasovani drop na celkovou vyhru Krpalka z @9.00 na @1.80 s tim, ze tam pribylo pres 50 tiketu. Zrejme kluci novinarsky taky sazej*15* *9*
droper |
5.12.2019 12:17
hodnoceni mi vsak taky prijde lehce pritazene za vlasy...das dva svetaky a beztak neuspejes...
acspCZ |
5.12.2019 12:20
jakmile je to hlasovani v "closed" porote, tak do toho nevlezes. Tim, ze se na to da vsadit, tak si proste vyberes kurz, plosne se domluvis a kdyz nemas info, tak muzes jen tipovat.. teda nechci tu rozjizdet zadne konspiracky, ale ten pohyb kurzu a narust tiketu byl raketovy a jeste tesne pred ukoncenim hlasovani.
Ted jsem koukal, ze hlasovat v ankete muze kdokoliv, kdo se do toho klubu prihlasi a je clenem nejakeho periodika*15*
acspCZ |
5.12.2019 12:26
jeste me udivuje, peoc tam tipac na posledni hodinu pred uzaverkou pridal dalsi ctyri H2H
BurukOkan |
5.12.2019 14:23
Myslel jsem to tak, že ty to hodnotíš na základě skutečností, co se staly, ale zároveň tušíš, že novináři tak úplně nerozhodují nebo rozhodovat nemusí. Jestli bys třeba neměl dát víc na ty věci, co můžou výsledek ovlivnit (například jak je daný úspěch prezentován, jaký je kolem toho vytvořen příběh a podobně). Ale to je jen moje domněnka, já do toho hodnocení vůbec nevidím.
acspCZ |
5.12.2019 14:49
Jasne, chapu.. i tohle se da zvazit, ale opet se dostaneme k tomu, ze pro jednoho je velky pribeh vyhra Krpalka, pro druheho prekonavani svetovych rekordu Sablikove, pro tretiho strelecka lehkost Pastrnaka atd. Je to vše dost subjektivni, proto jsem to postavil asi na te nejvyssi mire objektivity, a to jsou uspechy, ktere se nedaji rozporovat. Ale jak se ukazuje, tak vse, o cem rozhoduji druzi lide a da se na to vsazet, tak je to posledni dobou uplne jinak.