Na dnešní odpoledne ode mne jeden zápas z Rakouska v sekci Fotbal...
Na dnešní odpoledne ode mne jeden zápas z Rakouska v sekci Fotbal...
2ako OK
v sekci 2 zápasy z 2.Bundesligy *4*
Tip! Reaktor Nižněkamsk - Ladya Togli | Datum zápasu: 16.12.2018 11:00 | Tip: Reaktor Nižněkamsk | Kurz: 2.05 | Vklad: 2
Tip! Rakousko štafeta | Datum zápasu: 16.12.2018 11:15 | Tip: NE | Kurz: 2.3 | Vklad: 2
Tip! SG Flensburg Handewitt-Bergische | Datum zápasu: 16.12.2018 13:30 | Tip: 52,5 goals over | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Kuzma 14pts over 20,5 KO, po 3Q o 30 takže bez šance
Lindsay bez sance KO
Ted koukam ze Tipac ma live strelce NBA-aspon ted v utkani Orlando-Utah *8*
Rakousko 2-2 bet won *4*
Lotyšsko 3-1 +0,5 i ml won *4*
motivace se zachranit je mocna čarodějka a Lotyše se vyplatilo nasazet už zrana, kursy končily obraceně a ještě níž *7*
Tip! Charlotte - Lakers | Datum zápasu: 16.12.2018 01:00 | Tip: Kuzma 20,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
K tomu lotyšsku, není už ten kurz na Bělorusko přehnaný? Jasné, Němci nim zhatili šance, ale nastoupí ve stejně sestavě je to U20, kde si nemyslím ze zapas vypustí, kluci se musí ukazat pro případne lepší angažmá. Z kurzu 3 na 1,6 na Lotyše mi přijde extrém a za mne hodnota na Bělorusku, co vy na to?
Wupertal ok, munster a meppen ko
Al Ain vyhrál 3-0, takže SBR easy OK *5*
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 16.12.2018 07:30 | Tip: Kim + Roca Batalla | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Tip live fotbal
Kolding-Sonder 62 FT over OK *4*
*4*
GD Chaves – FC Moreirense 1:2 FT
tip hosté DNB, bet OK
*8*
Neuvěřitelný zápas, který hrubě ovlivňoval rozhodčí Rui Costa. Nejprve si v první půli nesmyslně po čistém zákroku vymyslel penaltu pro domácí. Tu ale Bressan napral do tače. Ve druhé půli pak dali hosté krásný gól a po chvíli radosti se z ničeho nic sudí rozhodl pro VAR. A i když televizní záznam jasně prokázal, že o ruku se nejednalo (opakoval to i komentátor), tak gól nakonec nebyl uznán... Hosty tyhle zářezy ale nezlomily a po sedmi minutách po Chiquinhově centru dal Mamadou Loum hlavou na zasloužených 0:1. Tady už nešlo vymyslet, proč gól neuznat. Domácí se pak začali víc snažit, měli i herní převahu - ale žádnou větší šanci. Naopak hosté po jednom z útoků zvýšili na 0:2, když se v šestnáctce střelou k tyči hezky trefil João Aurélio. Téměř vzápětí pak domácí snížili na 1:2, když Niltinho v brejku 1 na 1 přehodil gólmana. Hosté už si pak ale zasloužené 3 body v klidu pohlídali.
Jen doufám, že někdo byl třeba odvážnější než já a zkusil AW naplno...
Kubhajzl velka vdaka *8*za Kolding-Sonderj.
Od zaciatku z velkym prehladom*4*