jedno live přidané na Teplice-Zlín
Pellegrino KO byl druhy za Klaebem
Paderborn OK, Union KO
přidán live tip Union - Bochum Tip Bochum dá gól @ 1.91 u Tipsportu *4*
Tip! Denver-Cleveland | Datum zápasu: 16.12.2018 02:20 | Tip: over 76,5 nabehanych yardu | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
vice v tipu
Tip! ES Tunis - Al Ain | Datum zápasu: 15.12.2018 17:30 | Tip: Al Ain (SBR) | Kurz: 1.89 | Vklad: 1
Som sa rozhodol,že končím s písaním tipov na skoky. Nebaví ma to tu stále podobné veci písať a nakolko sa tu na pocity nedáva,tak nemôžem uspokojiť náročných čitateľov a kritikov analýz. A na druhej strane je aj smola,lebo som mal vybraných a podaných 7 duelov a včera nevyšli len tie čo boli dané na stránke a to len preto,že som tie druhé duely nemohol ,, patrične zdôvodniť" prečo ich hrajem. A niečo podobné sa mi stalo aj v Lahti,že vyšli duely ktoré som sem nedal,lebo som ich nevedel na vysokej urovni zdôvodniť. A pre tieto veci som sa rozhodol,že Vám skokmi nebudem vyťahovať peniaze z peňaženky.Ak chcete skoky ďalej tipovať uvidíte kde sa kurzy znižujú a už budete vedieť čo asi hrám nakoľko po pár náberoch mi už kurzy znižujú. Dovi,dopo....
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden tip z Portugalska... *16*
přidán live tip: Darica Genclerbirligi - Idman Yurdu Tarsus Tip Darica dá gol @ 1.8 2/10 Tipsport
přidán live tip Gol Gohar - Oxin Alborz (2.iránská liga), HT 0:0, hosté dají gol u Tipsportu @ 2.62 za 1/10 *4*
Čeljabinsk - Snajpři Novosibirsk 5:2 ízy OK *4*
otočka z 0:2 na 5:2, každopádně medvědi mají lepší útok, což se jasně ukázalo, kurzy opět nesmyslné, jako už několikrát....
a ještě dva zápasy z 3. německé ligy. *4*
2 zápasy na dnes z 2. německé fotbalové ligy v sekci *4*
hokej v sekci, junioři MS
Tip! KIF Kolding-Sonderjyske | Datum zápasu: 15.12.2018 16:00 | Tip: 53,5 goals over | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Tip! Medvědi Čeljabinsk - Snajpři Nov | Datum zápasu: 15.12.2018 10:00 | Tip: Medvědi Čeljabinsk | Kurz: 2.03 | Vklad: 2
Tip! Klasické lyžování | Datum zápasu: 15.12.2018 11:40 | Tip: F.Pellegrino | Kurz: 2.35 | Vklad: 2
Ahoj. Pridam take jeden tip. Basket Asie ABL thajske Mono Vampire proti Tchajvanskemu Formosu. Formosa by dnes neměla mit problemy, před sezonou poskladali novy tym stojici na americkych hračich, to sice plati o Mono taky, ale kvalita nesrovnatelna co se dnes potvrdi. Minuly tyden formosa vyhral nad mono doma o 5 bodu rozhodlo se až v zav3ru utkani, ale na zapas jsem se dival a Formosa byla lepši. Kurz na vit3ze Formosa 1,55 fortuna
Knox 20pts over 12,5 OK
TiperSVK diky za Znojmo ...50sec pred koncem ale na to se historie nepta*9*