2629|
2629|
Tip! ESL S 8 Finals | Datum zápasu: 4.12.2018 11:00 | Tip: Astralis | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Tip! Rumunsko - Cesko | Datum zápasu: 1.12.2018 18:00 | Tip: under 24.5 | Kurz: 2.04 | Vklad: 2
fotbal
Jinak k georgovi kdyz uz jsem k tomu byl donucen.
George cca 130-140 jednotek minus nabral tusim na golovych overech a strelcich atd kdyz prisel. Pred nejakym casem jsme udelali dohodu, ze pojede jen rohy a vim o desitkach dekovacek při jeho dlouhych zelených sériích.
Pro me je jeho prinos i v jeho poctivem pristupu a charakteru + ciste z pohledu majitele webu je jeho velký prinos a prave ten pocet tipu a pravidelnost prispivani. Nejhorsi co se verejnemu webu muze stat je kdyz navstevnik prijde a nenajde zadny tip. Prijde druhy den a zadny tip. Znovu uz neprijde. Takze ja ocenuji vsechny moderátory a moc si jich vazim. At uz davaji mene tipu a maji treba velkou uspesnost tak ty co web plni tipy a obsahem a jsou kolem nuly. To je idealni mix proto, aby web prosperoval a lidi sem chodili. Tentoe aspekt si, a chapu to, moc lidi nevsima, ale je to zaklad na netu. Mas aktualni relevantni obsah. Mas navstevnost.
Georgovi bych moc rad umazal ty drivejsi sazky, ale prednoat ma transparentnost webu. Kazdy si tahne sve stats navzdy.
Ale nakopnu programatora aby uz konečně udělal i ty rocni atd stats.
stal ty ma poslednych 24 hodin neskutocne prekvapujes:-(
jen mala poznamka k podol74 a diskuzi o ztranku zpet, ohledem georga. Je fakt ma 25-25 posledne tipy, jenze kdyz se kouknes na kurzy co vetsinou hraje musis videt ze ma cca 1.63 prumernej kurz a spocitas si to kdyby hral vse stejnej vklad je stale dost velkej minus -18.3%. Dal jsem si tu praci protoze mel ruzne vklady tak ma jen o neco lepsi stats -17.53%
no nevim ci by to bral vic...jinak tie jeho stats tipy nemaji zadnou sanci dlouhodobe uspet proti kurzum u nasich sazkovek, nic ve zlym muze to takhle hrat jen fanda a nikdo kdo logicky premysli, nic proti george a strance, nech si kazdej hraje/pise tipy co chce ze jo...
gl
B.Bystrica - Kosice. 3:2pp over 5,5g KO
Dnes to na over nebolo, ak by z tych par sanci za stavu 2:2 padol gol bola by tam nadej, ale hlavne bystricania ku koncu uz nevladali a boli radi za 2 body...
Tip! PSIS - Persipura | Datum zápasu: 1.12.2018 09:30 | Tip: PSIS | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
Cierna Hora 36 golov, over 26.5 OK
Litvínov-Liberec 6:2
Znojmo-Dornbirn 4:5
Oba tipy ííííízy KO*15*
Ferencvaros-Olympiakos 7:7,neprohra hoste OK*8*..a jde se na pok.hody
Tip! Cressy - Geerts | Datum zápasu: 1.12.2018 17:00 | Tip: Cressy | Kurz: 1.6 | Vklad: 4
Kometa-Vitky docela cistej zapas...vylouceni bez sance na uspech.
Micic 16 bodu TIP OK*4*
Dubnica 2-1 Michalovce oba tipy Ko veľké ospravedlnenie *6*
Fauly v Teplicích totálně KO. Strašná holomajzna a vůbec se nefauluje.
Cressy OK
kto ma betko, tak to drzi stale hranicu 157.5 v zapase BUL vs BH, vo svete uz cca 153.5 v rovine....oba timy bez viacerych hviezd, coz je minus dost bodov v priemere...
sekce basket - strelec Euroliga*4*