Tip! Hoffenheim - Sachtar | Datum zápasu: 27.11.2018 21:00 | Tip: Obaja 2 a viac golov | Kurz: 3.55 | Vklad: 2
Tip! Hoffenheim - Sachtar | Datum zápasu: 27.11.2018 21:00 | Tip: Obaja 2 a viac golov | Kurz: 3.55 | Vklad: 2
Pardubice-Zlín 11 2-minutových trestů OK*4**5*
Ba 2:6 Michalovce tak toto bolo Easy mimo Sorry
Druhym rokom mam zaplatene rocne predplatne tohto webu, tipy sice nedavam, lebo zatial na to asi nemam, ale vela tipov od roznych autorov ano. A treba povedat, ze je ich tu plno kvalitnych. Preto uz naozaj nechapem ako si niekto dovoli rypat do Kodouska za to ze si vyhodnotil tip (ktory bol OK),alebo Podol nalozi chalanovi za jeho prvy tip, ktory bol podla mna absolutne v poriadku. Nehovorim, co za hysteria sa tu mnohokrat diala za Camejkove tipy, alebo neucta k GGbridgovi, pritom tie rohy mu poriadne idu. Sa trosku uz niektori zamyslite a drzte pi...a krok.Fakt by som vas chcel stretnut v realnom zivote, co ste za ludia.Riesit tu, ci si niekto poda za 3 eura alebo za 300?? Co je na tom ?? Uz som musel, nezavidim Stalovi, ze tu dobre ze denne nedava dakomu bany....Pekny den
Kozel ban
Tip! Bayern Mnichov - Benfica | Datum zápasu: 27.11.2018 21:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
Omlouvám se, ale ještě se musím vrátit je svému vyhodnocení faulů na Spartě a následné reakci uživatele Tomi9104.
Utkání jsem viděl, fauly si pečlivě zapisoval a měl jsem jich 43. Jelikož ofiko stats vycházejí až na druhý den a mohou se třeba o jeden faul lišit, tak jsem jen napsal, že bylo více jak 40 faulů.
Nechápu, proč Tomi musíš tip degradovat tím, že hned pod to napíšeš, že jich bylo jen 32 a tip defacto vyšel jen tak tak.
Ofiko stats: https://www.fortunaliga.cz/zapas/6115-spa-jab
Faulů bylo jak jsem napočítal já - 43.
Byl bych rád, kdyby do budoucna jsi ze sebe nedělal vola a nevymýšlel sis svoje vlastní výsledky, když ten moderátor, co to tu hodí do placu asi ví, jak to skončilo.
Nevěřím, že je mezi náma byť jediný moderátor, který by si výsledky svých tipů vymýšlel.
Děkuji. A ještě jednou omluva za spam.
Tip! Bratislava - Michalovce | Datum zápasu: 27.11.2018 18:00 | Tip: 1x | Kurz: 2.1 | Vklad: 2
Tip! Pardubice-Zlín | Datum zápasu: 27.11.2018 17:30 | Tip: over 8,5 | Kurz: 1.88 | Vklad: 3
zdar, prvni tip v sekci fotbal, nemam moc cas, ale kdyz to pujde budu se snazit prispet*4*
Tip! Detva - DVTK | Datum zápasu: 27.11.2018 18:00 | Tip: DVTK | Kurz: 2.95 | Vklad: 2
Dobrý den, je tu nějaký odborník na šachy ? Potřeboval bych vysvětlit co to znamená v šachu tiebreak.
Děkuji pěkně a přeji hezký den *4*
Tajfun - KA Moskva 0:1 over totál KO
střely na bránu 16:37 bohužel výborně zachytali oba golmani .....
Tip! Keren - Gillan | Datum zápasu: 27.11.2018 08:30 | Tip: Gillan | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
Ahojte. Môj prvý bet v sekcii Basketbal *3*
Tip! Tajfun - KA Moskva | Datum zápasu: 27.11.2018 04:00 | Tip: over 5.5 gólů | Kurz: 1.92 | Vklad: 2
2624|
https://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/1044940-zemetreseni-v-trnave-hoftych-s-latalem-po-podzimu-skonci-majitel-miri-do-bohemians.html#hp-sez
2,26 na příští zápas na Ružomberok proč nevyzkoušet *5*
Politikon ban. Nesmysl jsi ty a tvuj život
Legion - Čeljabinsk 5:2 ízy KO
Čeljabinsk pokračuje v hodně nevyrovnaných výkonech, 3 tr totálně mimo, střelecky vyrovnaný...
Čajka - SKA 1:4 ízy OK *4*
tady zcela podle očekávání, Čajka opět slabota v útoku, SKA opět výborně do obrany, kurz 2.46 zase nesmysl
celkově menší +