acspCZ |
26.9.2018 11:15
Uz takhle je Modric strasny vysmech, jeste aby ziskal Zlaty mic. To by byl nejhorsi drzitel Zlateho mice ever
preco by bol najhorsi drzitel zlatej lopty?
lebo je o triedu horsi ako ronaldo, messi a naymar
Pedro14 |
26.9.2018 11:40
Výsmech je top11 a najkrajší gól *9* *12*
Maci |
26.9.2018 11:42
Pozor, o zlatej lopte rozhodujú hlasy trénerov národných tímov, ich kapitánov, zástupcov médií a fanúšikov! *3*
Celý "moslimský" svet bude podľa mňa "jednoznačne za Salaha"! Mimo toho kraja aj celkovo vo svete má obrovskú popularitu (u fanúšikov si myslím aj väčšiu ako CR, lebo "moslim" a LFC)... A mal lepšiu sezónu ako CR.
Síce táto sezóna je od Salaha zatiaľ "priemerná" (ale to aj od CR a Modriča), a síce MS je "najsledovanejšie", tak si stále myslím, že pri tých kurzoch by som išiel radšej "na kukačku" do Salaha. *11*
ked vyhlaseny najlepsi brankar sa nedostane do top11*2*
acspCZ |
26.9.2018 11:58
jn ten gol je jeste vetsi fail*12* vetsina golu byla hezcich nez ten Salahuv*15*
a proc Modric nejhorsi.. delaji z neho superhvezdu, je strasne preceneny hrac. Jeho stats loni:
Liga: 1g a 6a
LM: 1g a 1a (presto vyhlaseny nejlepsi hrac)
MS: 2g a 1a (prest vyhlaseny nejlepsi hrac)
zaroven nema statistiku, o kterou by se mohl oprit. Nekterou, v ktere by byl nejlepsi na svete. Modric toho hodne obeha a odvede cernou praci, ale takovy Kante zvlada to same a lepe. Ze vyhral LM a hral finale MS? Varane vyhral oboji.. Chorvatsko na MS dobry fotbal, ale zaroven lehci souperi. Modrice beru jako takovou figurku, ktera ma trosku narusit nastolene poradky. Ale tenhle tah se FIFE a UEFE vubec nepovedl. V dobe, kdy po hrisitch behaji tri hraci, kteri dali 50g za sezonu, je Modric pro me proste fail.
acspCZ |
26.9.2018 11:59
anebo Dani Alves v sestave roku, wtf? hrac, ktery toho moc neodkopal *12*
Pedro14 |
26.9.2018 12:05
Alves tam má permanentku zaplatenú *9*
šohodri |
26.9.2018 12:09
tieto ocenenia začali stracat hodnotu par rokov dozadu a tento rok to už uplne vyvrcholilo uplne keď Messi, mal najlepšie štatistiky z danych akterov a nedostal sa ani do top 3 (dokonca skončil až za Mbappem, ktoremu vyšli 2-3 zapasy na MS) a tiež ocenenia ked najlepší brankar roka je jeden a v najlepšej jedenástke roka je zase další
Maci |
26.9.2018 12:13
Na môj komentár je práve ukážka aj ten najkrajší gól roka. Hlasujú fanúšikovia z celého sveta. A tam má Salah obrovskú výhodu, lebo ako Salah a hráč LFC je momentálne jeden z najpopulárnejších (ak nie najviac na počet obyvateľov)! *9*
Aj keď ten gól bol pekný, ale ak to chceli dať "jemu", tak aj u neho by som vybral krajší gól *12*
acspCZ |
26.9.2018 12:14
tak Messi tam neni asi z duvodu nesupech v LM a neuspech na MS. Kdyby nebylo letos MS, tak v top 3 zase je.
Maci |
26.9.2018 12:17
Presne tak, tiež si myslím, že keby nebolo MS, tak tam Modrič ani nie je, ale Messi... A v tom prípade by som favorizoval a nakladal na Salaha.
Takto kvôli zápasníkovi Ramosovi, Salah výrazné stratil... Ale pri tých kurzoch...
Maci |
26.9.2018 12:20
A Mbappe-ho musia "mediálne" z FIFI masírovať... Lebo on je "budúcnosť futbalu", a hlavná hviezda po ére CR s Messim. Takže z komerčného hľadiska pre "financie FIFI"!
šohodri |
26.9.2018 12:20
acspCZ tak z akeho dovodu tam je Salah? kedze s klubom nevyhral nic, na ms nic a dokonca ani ako individualne nevyhral najlepsieho strelca v europe (jeho najlepsia sezonna je Messiho priemerna)
acspCZ |
26.9.2018 12:22
Finale LM - hlavni tahoun Lpoolu na ceste do finale. A to, ze finale skoro nehral se trosku prehlizi se mi zda. Navic nove jmeno, ktere zcista jasna zazari se FIFE/UEFE vzdy hodi
felpod |
26.9.2018 16:51
Modrič to získal naprosto zaslouženě. On to byl kdo táhl Real a on to byl kdo táhl Chorvaty... Není důvod, proč by to měl vyhrát Salah. Byl nejlepším hráčem Liverpoolu, to jo. No a? Na MS bohužel nic ale nic neukázal (i když to bylo kvůli Ramosovi). Stejně tak CR7. V LM dal hezký nůžky, jinak ale nic moc sezóna. Modrič nebo Isco byli v loňské sezóně pro Real daleko platnější. V repre CR7 rozhodně svůj manšaft taky netáhl. A Messi? Ten měl dobrou sezónu, s Barcou vyhrál titul i CdR, bohužel ta sezóna se hodnotí podle jednoho nepovedeného zápasu v Římě v LM. A v repre Messi taky nehrál tak jak třeba 2009 nebo 2015 a na MS tím pádem Argentina propadla. Modrič to získal naprosto právem a vůbec bych se nedivil, kdyby vyhrál i GB.
Na druhou strany - tyhlety ceny (nově vymyšlený "The Best" a GB) už jsou několik let jen komerční srandou, která je sice důležití pro sponzory, ale z drtivé většiny neoceňuje ty skutečně nejlepší.
felpod |
26.9.2018 17:25
acspCZ :
promiň, ale vyhlašovat nejlepšího hráče podle asistencí a vstřelených gólů? To je nesmysl. To by nikdy žádný brankář ani obránce nemohli vyhrát žádnou individuální cenu. Tam se hodnotí přínos hráče pro mužstvo. A ten měl Modrič v Realu i v repre bez diskuze nejlepší. Chápu, že ho nemáš rád. Já zase absolutně nemám rád tyto komerční (a většinou nespravedlivé) individuální ceny. Jenže za minulou sezónu cenu The Best prostě Modrič zasloužil...
acspCZ |
26.9.2018 18:21
Modric tahl Real*12* tak mi dej statistiku, z ktere by to bylo patrne.. Real tahne hlavne Ronaldo, Kroos, Marcelo a Ramos. Zbytek je osa, ktera je podporuje. Ale tohle jsou hraci, kteri tam vycnivali a vycnivaji. A jinak golman taky zadne oceneni nevyhral. Aspon v novodobe historii ne. A obrance naposled Cannavaro za naprosto skvostne vykony na MS a v dobe, kdy po hristi nebehali hraci, co meli na konte 50 golu. Neni pravda, ze nemam Modrice rad, nevadi mi, ale proste vykonnostne si tu cenu vubec nezaslouzil. Jeste dokazu pripustit cenu za nej hrace MS ale tj tak vse
acspCZ |
26.9.2018 18:26
A mimochodem.. dat 26g ve 27 zapasech v lize a 15g ve 13z v LM neni spatna sezona ani na Ronalda