FULHAM
| 21.9.2018 13:50
Napíšu to sem dole. Už by se to asi ztratilo. Z toho co jsem vyrozuměl, tak vlastně píšu tipy nadarmo páč je nikdo nesází. Když teda je na h... tipovat Premier League nebo třeba Extraligu. Tím pádem tady asi nemám co dělat... *10*
Nebo aspoň z toho jsem to tak pochopil...
FULHAM |
21.9.2018 13:51
Když nepíšu analýzy na třeba anglický prales, který je v současnosti tak dobře bookies sledovaný a chyba se dá najít jen těžce. Navíc s tím že naše SK k těmto věcem skoro nic nevypisují...
stal123 |
21.9.2018 13:53
To bych nerekl.Napr. Bongar psal o tom, ze je jen par ziskovych na hlavnich ligach a ze pokud tak je to super. Takze je potreba ukazat na stats, ze to tak je.
mahony1983 |
21.9.2018 13:55
paneboze, prestante sa uz lutovat niektori, nejde o zivot...ak raz podakujes lekarovi, ze ta vyliecil z leukemie, vtedy si uvedomis vzacnost tohto slova...
FULHAM |
21.9.2018 13:55
Tak pokud jsi viděl odkaz moje statistiky tak asi víš jak na tom jsem
FULHAM máš dobrý tipy, vydrž.
FULHAM |
21.9.2018 13:59
Majony já nepotřebuji díky já chci jen aby má práce měla smysl. A i když to tak moc nevypadá tak já nad jedním svým výplodem strávím hodinu času a to nepočítám nějaké hledání co vlastně vsadit a ty další věci jako četbu článků a pod. Vím že to nedělám sám, že je tu hodně takových tak jsem se jen pozastavoval nad tím co tu bylo napsáno a pokud by to tak bylo využiji svůj čas jinak. Na poplácávání po ramenou si já opravdu nepotrpím a kdo mě zná ví že to tak je...
Fulham, sefom stranky a tym, kto rozhoduje o moderatoroch, je stal, nie bongar. Takze prosim neber do uvahy nazory bongara, z toho, co si napisal, je zrejme, ze si si nevsimol, kto co pise. Za mna osobne - anglicke ligy povazujem na tipovanie za tazke, aj preto som Tvoje tipy dlho nedaval, nechcel som ist do rizika, v poslednej dobe ich ale davam, mas neskutocny prehlad, vyborne analyzy a aj uspesnost je v poslednej dobe velmi dobra. Podla mna by si si zasluzil byt moderatorom, respektujem ale nazor "sefov", ak si Ta chcu pre istotu odsledovat trochu dlhsie.
thorshammer |
21.9.2018 13:59
Asi sa tu už dosť riešia zbytočnosti dnes...*8*drvivá väčšina ľudí sem dáva tipy na úrovni, keď je niečo na úplne na hovno moderátori to dajú na poriadok...a je na každom jedincovi kto dá do čoho peniaze a koľko. Asi už netreba toľko polemizovať o tom...*8*
Sterbik |
21.9.2018 14:04
tvl Ty se treses kvuli nejake moderatorvstvi, ja to fakt nechapu proc, bud rad kdyz mas dobre tipy(nevim,nesleduji), to je zaklad a ostatne nema smysl resit, dekovacky a pod, fora ztratili smysl uz pred lety a bude to jen horsi a horsi...
mahony1983 |
21.9.2018 14:09
ako pise Sterbik: hod tu info, ktore mas, ci to niekto hra alebo nehra neries, ci podakuje alebo nie, tiez neries...ak budes plusovy, svojich fanusikov si urcite najdes, that's all :)
Fulham podivej se na Sterbika. Podle mne urcite top3 co se týká kvality tipu tady a není moderator (zřejmě protože on nechce ani) a své fanoušky ma :)
acspCZ |
21.9.2018 14:23
Jak uz jsem ti psal rano, celkove tu dekovacky dost upadly. Ale za druhe.. problem je v tom, co hrajes za ligu. Anglicka/e liga/y jsou z hlediska popularnosti a medialni dostupnosti vubec ty nejlepsi. Chces info k zapasu, chces info o stavu hrace? napis to do googlue a vyjede ti x preview.. pust si Skysport a mas tam preview od odborniku ke kazdemu zapasu. Najed na socialni site klubu/hracu a vis, kdo nastoupi, jaky byl trenink a kolikrat i co meli hraci k vcera k veceri. Proste psat analyzy na top fotbalove ligy je strasne nevdecne. Ten prinos je tam diky dostupnosti informaci prakticky nulovy. A dalsi vec je ta, ze hrajes tip vyhry domacich - remiza - vyhra hostu pokud se nepletu. To znamena mas bet, ktery muze skoncit 3 moznostmi.. tohle uz dnes temer nikdo nehraje. Sazeni se strasne posunulo a tohle jsou dnes uz spis ojedinele bety. Anebo betu sazkaru hobbiku, kteri davaji plachty za povestnou "dvacicku". Takze celkove pak treba lidi tolik ta analyza netahne. Chapu, ze te anglicky fotbal bavi, tak o nem pises.. me treba taky bavi. Jsem fanousek MUFC a sleduju vetsinu jejich zapasu, poustim si i PL, kdyz hraji jine kluby a dokonce si i na anglckou, spanelskou, nemeckou.. ligu obcas vsadim, ale citim, ze kdybych mel nekde na ty zapasy zverejnovat analyzu, tak je to k nicemu. Dnes proste tyhle ligy zna kazdy druhy sazkar (mozna i vice).
A jinak co se tyka moderatorstvi.. tak jediny rozdil je ten, ze nebudes muset psat analyzy do sekce, ale do tipu a statistiku zde si nebudes muset evidovat rucne, ale udelat to za tebe web.
thorshammer |
21.9.2018 14:24
Ja mám otázku ood veci ak smiem...co sa stalo s Elliotom čo bol moderátor? Všimol ssom si, že už vôbec tu nepôsobí. Mal dobré tipy na hokej*8**4*
Sterbik |
21.9.2018 14:25
jako svet je fakt v prdeli kdyz resite(Fulham,tiperik) to ze se Vam nikdo nepodekuje atd, ja byt na miste Vas a byt plusovej na top soutezich s mega naberem jak jste Vy podle toho co pisete uz davno lezim vysmatej na Bahamach s drinkem v ruce a neresim ego aby se mi co nejvic lidi dekovalo,uznavalo,melo me za Boha atd, total nonsens hosi, nic ve zlym samo
acspCZ |
21.9.2018 14:27
tak zpetne koukam, ze tam mas bety i na goly napr..
Urna99 |
21.9.2018 14:42
thorshammer - Elliot byl po neshodách s vedením zabanován...
R20R20 |
21.9.2018 14:43
Šef stal ti uz napisal jak to tu funguje .. zacni si pisat stats pod svoje tipy do sekcie a podla toho uvidi ci ta zobere alebo nie .. tak to on napisal , ale evidentne mas s tym problem
FULHAM |
21.9.2018 15:29
2 acspCZ
Dávám tipy, kde je vyšší kurz nebo co se mi líbí, když vezmu poslední tip na WBA tam byl kurz podle mě špatně proto jsem dal výhru domácích.
Psal jsi tu o zraněních nebo o fórech k týmu, jenže tyhle mají i týmy v nižších anglických soutěžích a i tam už se opravdu těžko loví.
A ani baví mě anglický fotbal, sleduji ho od roku 1997 a úplně pořádně od roku cca 2005. A už mě nikdo nepředělá. I tak je to těžké věnuji se jenom tomuhle, a českému hokej, ke kterému mám docela blízko díky práci pro ČSLH a Kometu. A myslím si že pokud má člověk prokazovat kvalitu, nelze na ani podle mě na 80% sledovat více jak 4-5 ligových soutěží, tedy pokud k tomu máš i jiný osobní život a chodíš do práce...
FULHAM |
21.9.2018 15:36
A já se nikam dostat nechtěl, já chtěl jen pravidla nic víc... A ani jsem nechtěl ty díky - i když si myslím že potěší každého a dodá mu to k tomu, že to co dělá má nějaký smysl.
A jak říkám pokud tu není zájem o analýzy (nejen mé) z nejlepších evropských, potažmo světových lig, tak to beru - a stačí to říct, myslím že nejen mně to ušetří spousty času co tomu věnujeme. Vím že je to o lidech, že někdo dává to a jiný zase tohle. Já třeba nesázím vůbec tenis, jen třeba, když mě tady něco zaujme, tak to zkusím. A jak píšu dělám to pro zábavu protože mě to baví, i sázení takhle beru.
https://www.tipsport.cz/ViewClientProfileAction.do
Mimochodem tady jsou moje čísla o které si tu píšete
GL FULHAM
FULHAM |
21.9.2018 15:37
Jsem tam pod stejným nickem jako tady...
beast95 |
21.9.2018 15:49
Tam je to shit, člověk si ani nemůže dávat důvěry jak chce, ale odvíjí se to od kurzu, tak to mnohdy dost zkresluje ta statistika. Já tam psal jako dítě, když jsem začínal sázet, zejména.. Pak uz jen výjimečně. A stále sem v top100 celkově, přitom ta bilance tak slavná ve skutečnosti nebude *9*
FULHAM |
21.9.2018 15:54
No já tam píšu jen chvilku, takže ty stats jsou za to co jsem tady
beast95 |
21.9.2018 16:02
Tak to je v pohodě, ono jinak v minulosti,
během různých změn, treba odmazali nejziskovější analýzu, případně i nějakou co nevyšla a tak. Tak to pak moc nevypovídá.
podpis pod Sterbika. Dulezity je hlavne bejt sam v plusu a spokojenej. Psani analyz, zjistovani informaci bere cas, ale myslim, ze to delas hlavne z toho duvodu, ze te to bavi. Podekovani tady uz je jenom pridana hodnota (kdyz se dari) *4*