Obecná diskuze

FULHAM | 21.9.2018 13:50

Napíšu to sem dole. Už by se to asi ztratilo. Z toho co jsem vyrozuměl, tak vlastně píšu tipy nadarmo páč je nikdo nesází. Když teda je na h... tipovat Premier League nebo třeba Extraligu. Tím pádem tady asi nemám co dělat... *10*
Nebo aspoň z toho jsem to tak pochopil...

FULHAM | 21.9.2018 13:51
Když nepíšu analýzy na třeba anglický prales, který je v současnosti tak dobře bookies sledovaný a chyba se dá najít jen těžce. Navíc s tím že naše SK k těmto věcem skoro nic nevypisují...
stal123 | 21.9.2018 13:53
To bych nerekl.Napr. Bongar psal o tom, ze je jen par ziskovych na hlavnich ligach a ze pokud tak je to super. Takze je potreba ukazat na stats, ze to tak je.
mahony1983 | 21.9.2018 13:55
paneboze, prestante sa uz lutovat niektori, nejde o zivot...ak raz podakujes lekarovi, ze ta vyliecil z leukemie, vtedy si uvedomis vzacnost tohto slova...
FULHAM | 21.9.2018 13:55
Tak pokud jsi viděl odkaz moje statistiky tak asi víš jak na tom jsem
pupa | 21.9.2018 13:58
FULHAM máš dobrý tipy, vydrž.
FULHAM | 21.9.2018 13:59
Majony já nepotřebuji díky já chci jen aby má práce měla smysl. A i když to tak moc nevypadá tak já nad jedním svým výplodem strávím hodinu času a to nepočítám nějaké hledání co vlastně vsadit a ty další věci jako četbu článků a pod. Vím že to nedělám sám, že je tu hodně takových tak jsem se jen pozastavoval nad tím co tu bylo napsáno a pokud by to tak bylo využiji svůj čas jinak. Na poplácávání po ramenou si já opravdu nepotrpím a kdo mě zná ví že to tak je...
budlik | 21.9.2018 13:59
Fulham, sefom stranky a tym, kto rozhoduje o moderatoroch, je stal, nie bongar. Takze prosim neber do uvahy nazory bongara, z toho, co si napisal, je zrejme, ze si si nevsimol, kto co pise. Za mna osobne - anglicke ligy povazujem na tipovanie za tazke, aj preto som Tvoje tipy dlho nedaval, nechcel som ist do rizika, v poslednej dobe ich ale davam, mas neskutocny prehlad, vyborne analyzy a aj uspesnost je v poslednej dobe velmi dobra. Podla mna by si si zasluzil byt moderatorom, respektujem ale nazor "sefov", ak si Ta chcu pre istotu odsledovat trochu dlhsie.
thorshammer | 21.9.2018 13:59
Asi sa tu už dosť riešia zbytočnosti dnes...*8*drvivá väčšina ľudí sem dáva tipy na úrovni, keď je niečo na úplne na hovno moderátori to dajú na poriadok...a je na každom jedincovi kto dá do čoho peniaze a koľko. Asi už netreba toľko polemizovať o tom...*8*
Sterbik | 21.9.2018 14:04
tvl Ty se treses kvuli nejake moderatorvstvi, ja to fakt nechapu proc, bud rad kdyz mas dobre tipy(nevim,nesleduji), to je zaklad a ostatne nema smysl resit, dekovacky a pod, fora ztratili smysl uz pred lety a bude to jen horsi a horsi...
mahony1983 | 21.9.2018 14:09
ako pise Sterbik: hod tu info, ktore mas, ci to niekto hra alebo nehra neries, ci podakuje alebo nie, tiez neries...ak budes plusovy, svojich fanusikov si urcite najdes, that's all :)
agenor | 21.9.2018 14:18
Fulham podivej se na Sterbika. Podle mne urcite top3 co se týká kvality tipu tady a není moderator (zřejmě protože on nechce ani) a své fanoušky ma :)
acspCZ | 21.9.2018 14:23
Jak uz jsem ti psal rano, celkove tu dekovacky dost upadly. Ale za druhe.. problem je v tom, co hrajes za ligu. Anglicka/e liga/y jsou z hlediska popularnosti a medialni dostupnosti vubec ty nejlepsi. Chces info k zapasu, chces info o stavu hrace? napis to do googlue a vyjede ti x preview.. pust si Skysport a mas tam preview od odborniku ke kazdemu zapasu. Najed na socialni site klubu/hracu a vis, kdo nastoupi, jaky byl trenink a kolikrat i co meli hraci k vcera k veceri. Proste psat analyzy na top fotbalove ligy je strasne nevdecne. Ten prinos je tam diky dostupnosti informaci prakticky nulovy. A dalsi vec je ta, ze hrajes tip vyhry domacich - remiza - vyhra hostu pokud se nepletu. To znamena mas bet, ktery muze skoncit 3 moznostmi.. tohle uz dnes temer nikdo nehraje. Sazeni se strasne posunulo a tohle jsou dnes uz spis ojedinele bety. Anebo betu sazkaru hobbiku, kteri davaji plachty za povestnou "dvacicku". Takze celkove pak treba lidi tolik ta analyza netahne. Chapu, ze te anglicky fotbal bavi, tak o nem pises.. me treba taky bavi. Jsem fanousek MUFC a sleduju vetsinu jejich zapasu, poustim si i PL, kdyz hraji jine kluby a dokonce si i na anglckou, spanelskou, nemeckou.. ligu obcas vsadim, ale citim, ze kdybych mel nekde na ty zapasy zverejnovat analyzu, tak je to k nicemu. Dnes proste tyhle ligy zna kazdy druhy sazkar (mozna i vice).

A jinak co se tyka moderatorstvi.. tak jediny rozdil je ten, ze nebudes muset psat analyzy do sekce, ale do tipu a statistiku zde si nebudes muset evidovat rucne, ale udelat to za tebe web.
thorshammer | 21.9.2018 14:24
Ja mám otázku ood veci ak smiem...co sa stalo s Elliotom čo bol moderátor? Všimol ssom si, že už vôbec tu nepôsobí. Mal dobré tipy na hokej*8**4*
Sterbik | 21.9.2018 14:25
jako svet je fakt v prdeli kdyz resite(Fulham,tiperik) to ze se Vam nikdo nepodekuje atd, ja byt na miste Vas a byt plusovej na top soutezich s mega naberem jak jste Vy podle toho co pisete uz davno lezim vysmatej na Bahamach s drinkem v ruce a neresim ego aby se mi co nejvic lidi dekovalo,uznavalo,melo me za Boha atd, total nonsens hosi, nic ve zlym samo
acspCZ | 21.9.2018 14:27
tak zpetne koukam, ze tam mas bety i na goly napr..
Urna99 | 21.9.2018 14:42
thorshammer - Elliot byl po neshodách s vedením zabanován...
R20R20 | 21.9.2018 14:43
Šef stal ti uz napisal jak to tu funguje .. zacni si pisat stats pod svoje tipy do sekcie a podla toho uvidi ci ta zobere alebo nie .. tak to on napisal , ale evidentne mas s tym problem
FULHAM | 21.9.2018 15:29
2 acspCZ

Dávám tipy, kde je vyšší kurz nebo co se mi líbí, když vezmu poslední tip na WBA tam byl kurz podle mě špatně proto jsem dal výhru domácích.
Psal jsi tu o zraněních nebo o fórech k týmu, jenže tyhle mají i týmy v nižších anglických soutěžích a i tam už se opravdu těžko loví.
A ani baví mě anglický fotbal, sleduji ho od roku 1997 a úplně pořádně od roku cca 2005. A už mě nikdo nepředělá. I tak je to těžké věnuji se jenom tomuhle, a českému hokej, ke kterému mám docela blízko díky práci pro ČSLH a Kometu. A myslím si že pokud má člověk prokazovat kvalitu, nelze na ani podle mě na 80% sledovat více jak 4-5 ligových soutěží, tedy pokud k tomu máš i jiný osobní život a chodíš do práce...
FULHAM | 21.9.2018 15:36
A já se nikam dostat nechtěl, já chtěl jen pravidla nic víc... A ani jsem nechtěl ty díky - i když si myslím že potěší každého a dodá mu to k tomu, že to co dělá má nějaký smysl.
A jak říkám pokud tu není zájem o analýzy (nejen mé) z nejlepších evropských, potažmo světových lig, tak to beru - a stačí to říct, myslím že nejen mně to ušetří spousty času co tomu věnujeme. Vím že je to o lidech, že někdo dává to a jiný zase tohle. Já třeba nesázím vůbec tenis, jen třeba, když mě tady něco zaujme, tak to zkusím. A jak píšu dělám to pro zábavu protože mě to baví, i sázení takhle beru.

https://www.tipsport.cz/ViewClientProfileAction.do

Mimochodem tady jsou moje čísla o které si tu píšete

GL FULHAM
FULHAM | 21.9.2018 15:37
Jsem tam pod stejným nickem jako tady...
beast95 | 21.9.2018 15:49
Tam je to shit, člověk si ani nemůže dávat důvěry jak chce, ale odvíjí se to od kurzu, tak to mnohdy dost zkresluje ta statistika. Já tam psal jako dítě, když jsem začínal sázet, zejména.. Pak uz jen výjimečně. A stále sem v top100 celkově, přitom ta bilance tak slavná ve skutečnosti nebude *9*
FULHAM | 21.9.2018 15:54
No já tam píšu jen chvilku, takže ty stats jsou za to co jsem tady
beast95 | 21.9.2018 16:02
Tak to je v pohodě, ono jinak v minulosti,
během různých změn, treba odmazali nejziskovější analýzu, případně i nějakou co nevyšla a tak. Tak to pak moc nevypovídá.
hazi | 21.9.2018 17:25
podpis pod Sterbika. Dulezity je hlavne bejt sam v plusu a spokojenej. Psani analyz, zjistovani informaci bere cas, ale myslim, ze to delas hlavne z toho duvodu, ze te to bavi. Podekovani tady uz je jenom pridana hodnota (kdyz se dari) *4*
anjel79 | 21.9.2018 13:12

Tip! Metz - Nantes | Datum zápasu: 21.9.2018 20:00 | Tip: under 55.5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 3

Lejdinka | 21.9.2018 11:49

ITF Lisabon

šohodri | 21.9.2018 11:54
U zelenych v live ponuke pred zaciatkom zapasu budes mat kurz cca 3
jef | 21.9.2018 12:07
To je neuveritelne ze si nedokazes nejaku tu poznamku vzdy odpustit :-D skratka nezostavas svojemu nicku nic dlzny *12* btw ja si myslim ze nie si v moderatoroch nie len koli tomuto a ze nezapadas do kolektivu ale ze tvoje tipu zakladas casto na pocitoch a nejakych zakladnycj statistikach.ziadna pridana hodnotu. Ako napr pri tomto tenise ze ako hracky hraju,aky styl im vyhovuje/nevyhovuje.to je ale len moj nazor ;-)
Lejdinka | 21.9.2018 12:10
Napisal som ten kurz preto teraz,lebo ked začnú už nebudem mať čas to tu rozpisovať.
Ja osobne skúšam aj čistú 2. Ak Grete nepojde podanie,tak môže byť vybavená....
Lejdinka | 21.9.2018 12:16
jef - ano, máš pravdu. Moje tipy sa dosť zakladajú na pocitoch a nie poctivo prepracovaných analýzach kde je veľa informácii. Obdivujem tých ľudí (pokial to nekopírujú) lebo to stojí vela práce a hlavne času. Ale ja sa nesťažujem,tento štýl mi vyhovuje a ešte ani jeden rok som nebol na konci roka v mínuse. A to už nejaký ten rok tipujem ( stál som ako tretí v rade ked sa otvárala prvá kamenná niké ).
Lejdinka | 21.9.2018 12:21
..... a ako všetci vieme,tak aj špičkovo prepracované tipy nie vždy vychádzajú. A preto má každý svoj štýl vyberania si zápasov.
Lejdinka | 21.9.2018 12:30
.... a mám dosť výherných tipov (neber to ako chválenie sa teraz),ale nedávam ich sem práve z tohto dôvodu,lebo nie sú 100%-tne podložené faktami a to by mi tu neprešlo. Preto dávam viac-menej najviac skoky,lebo v tom športe sa dá na pocity dosť spolahnúť a štatistiky tam až tak dôležité nie su.
Lejdinka | 21.9.2018 12:33
... a potom príde na mostík Borek Sedlák a zistí,že skokan má v rozkroku o 1cm väčšiu kombinézu a potom aj pocity idú do P-éééčka*12*
radim- již zde nepůsobí | 21.9.2018 13:04
Každý má svůj styl, proč ne, ale podmínka unbanu taky bylo že nebudeš mít ješitné komentáře, prostě u dospělého chlapa se čeká trochu nadhled... Srážíš si tím vlastní kredit tady, úplně zbytečně
stal123 | 21.9.2018 13:55
Jef
Prosim uz jsem te varoval za tvoje smajliky jako vyhodnoceni tipu jinych a opravdu neni dobre jeste k tomu do dalsiho nekoho rypat
jef | 21.9.2018 14:18
Stall to som nebol ja,s niekym si ma mylis,ale nevadi,uz budem ticho
stal123 | 21.9.2018 14:49
Promin *16*
stal123 | 21.9.2018 10:52

Jinak tedy jak do moderatoru. Predne. Vazim si kazdeho, kdo je ochoten stravit cas nad výběrem tipu, sehnanim infa a sepsanim a podelenim se s ostatnimi. Nicmene to samo o sobe samozrejme nekdy k moderatorstvi nestaci. Dulezita je i uspesnost a dlouhodobost. Takze rekneme zaklad je nejakou dobu prispivat, mit kvalitu a dlouhodobej zisk. Jina cesta je například ukazat transparentni stats z jineho webu pripadne doporuceni jinym moderatorem. To cestu k moderatorstvi určitě urychlí. Zaroven na co velmi koukam a drive bylo i nekolik velmi kvalitnich tiperu vyrazeno nebo nevzato, protoze proste nezapadli do kolektivu nebo do atmosfery webu. Tak snad to je takove osvetleni jak se stát moderatorem.

egotriper | 21.9.2018 11:30
hmm, cítim tu trochu zmenu vo filozofii celej stránky....a priznanie že analýzy nestačia, ale sú potrebne úspešné analýzy....pričom sa mnohí snažili pred nedávnom obhajovať, keď sa nato poukazovalo...
Bongar | 21.9.2018 11:44
změna ve filozofii celé stránky je naprosto správná věc, doufám, že doby, kdy někdo hodil 10 analýz z jedné z největších evropských fotbalových soutěž, byl zrovna na vlně, takže mu jich 9 vyšlo, a stal se moderátorem, jsou pryč. V minulosti se tu dle mě dělala chyba, že každý, kdo uměl o sportu hezky mluvit, se automaticky dostal do moderátorů. Lidí, co uměj příjemně psát, ale neporážej trh, je mraky, v tomto kvituju stalovu změnu myšlení k přijímání moderátorů.
stal123 | 21.9.2018 11:45
Tak vzdy se brala v potaz uspesnost a kvalita analyz. Nemyslím si, ze by tam vedome byl nekdo "jen tak"
stal123 | 21.9.2018 11:48
Bongar uplne nesouhlasim. Pokud nekdo dokaze na "lepsich" ligach porazet bookies s roi 4+% tak je to diky naberum a nelimitaci kolikrat lepsi nez uspesnost 10+% na pralesech. Ale samo takovych lidi je realne malo. A je pravda, ze ne vzdy byl v moderatorech clovek uspesny, ale casto ho semlela spatna serie a psychika, ze ted jsou ty tipy a stats opravdu videt narozdil od diskuze. To je velky rozdíl.
egotriper | 21.9.2018 11:56
Kazdopadne ludia neboli ochotni platit, v com nevideli zmysel, a ono to niekedy aj tak bolo - boli to velmi nevyrovnane statistiky u mnohych, ale niektori to ako keby zo zainteresovanych nechceli vidiet.....ale uz sa trosku obhliadli asi....
Ja by som navrhoval aj nejako motivovat moderatorov urcitym sposobom....nemusia pridavat kazdy den tip a z toho polovica nevyjde....ide o to, nech moderator prijde napr. aj o poziciu moderatora, ked je dlhodobo neuspesný (1-3 mesiac napr.) a nech opat o nu zabojuje...nech sa snazi aj on....aku motivaciu tu moderatori mamju, ked bez ohladu na vysledok v kuse moderuju....to len priklad a poukazanie na to, že je potrebne motivoať aj moderatorov, nech sa snažia....
Bongar | 21.9.2018 11:56
To samozřejmě ano, ale neznám nikoho, kdo by měl na velkých ligách 4%+, teda nikoho v ČR, znám pár v zahraničí, takových, kteří jsou ochotni fungovat na veřejném prostoru a takhle to porážet, spočítám ale na prstech dvou rukou...Obecně pokud někdo poráží velké ligy dlouhodobě alespoň 3%+, tak se nenechá semlít nějakou špatnou sérií, že jo, takže to taky imo není relevantní.
podol74 | 21.9.2018 11:57
Kazdy, kto je schopny na velkych ligach urobit roi +0.0% ,vby mal byt automaticky moderator, predislo by sa tak castym limitom
rzarectorr | 21.9.2018 14:41
úplne najváááác je, keď týpek,čo tu je milión rokov a nepridal ani jeden tip dáva rozumy o filozofii tohto webu *12*
egotriper | 22.9.2018 12:35
2 rzarectorr - kiež by si mal prehlad ty mudrlant....ja som tu dal možno 10 tipov a z toho 8 vyšlo, tak neviem o čom hovoríš...takú úspešnosť tu neviem či niekto ma....ty filozof....
acspCZ | 21.9.2018 09:57

Tip! Joshua - Povetkin | Datum zápasu: 22.9.2018 22:30 | Tip: Vice nez 7.5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3

jagr69 | 21.9.2018 09:49

Tip! Boleslav - Vítkovice | Datum zápasu: 21.9.2018 17:30 | Tip: 1 | Kurz: 2.45 | Vklad: 2

kosecek- již zde nepůsobí | 21.9.2018 10:37
mě u Bolky připadá,že je problém někde jinde... Ve Varech nedávali úplny loženky a Vondrka neviditelné. Vítek to hraje z obrany,pokud se dostane do vedení,tak Bolce nevěřim. Ale ten utok by neměl mít problém dávat 3-4 góly každé zápas. GL*4*
radim- již zde nepůsobí | 21.9.2018 11:42
vidím to podobně jako koša, ta bolka má problémy asi jinde a to už dlouho, navíc herně zatím bída neskutečná, jinak já ty posily nevidím zvězdně tolik - pokud ty hráči nedostanou plejery pořádný vedle sebe tak nevím, zářili v klubech kde byla prd konkurence(viz Štastný)
Adamco- již zde nepůsobí | 21.9.2018 09:35

Tip! 2 ako | Datum zápasu: 21.9.2018 17:30 | Tip: Dukla Trenčín + Brasov | Kurz: 2.04 | Vklad: 1

BurukOkan | 21.9.2018 08:48

Slavia - Bordeaux over na střely KO

Adamco- již zde nepůsobí | 21.9.2018 08:33

Tip! Bad Nauheim - Drazdany | Datum zápasu: 21.9.2018 19:30 | Tip: Vyhrá hostí | Kurz: 2.67 | Vklad: 2

miso7818 | 21.9.2018 08:22

Vie mi niekto poradit, kde som spravil chybu?
Zalozil som si novy ucet na betku. Novy telefon, nova SIM karta s datovym internetom. Vklad 1000 €, hned prvy den som prehral 400 € na 1. slovenskej hokejovel lige live a na druhy den rano limit na ucet.
Nechapem.

Sterbik | 21.9.2018 08:56
betko uz davno nastoupil trend garazovek, zvykej si, nebylo to asi naposled...
miso7818 | 21.9.2018 09:03
To viem. Ale nechapem, ze ma zalimituju po prehratych 400 €. A nic ine som nedaval.
Sterbik | 21.9.2018 09:09
1.asi zapas co sazels se im nelibilo a zalimitovali vic lidi, stalo se to uz vickrat
2.nebo maji problem s osobou na koho mas ucet
agenor | 21.9.2018 09:15
Přesně tak, úplná naivita poslat vklad 1000€ na nový ucet a vypálit hned 400€. Ale pravda je ta ze dříve by to asi prošlo v pohodě. Ted aby se člověk bal tam cokoliv vsadit mimo líve bettingu. *13**11**
R20R20 | 21.9.2018 09:18
V dnesnej dobe v super garazovke bet365 poslat 400€ na hokejovu prvu ligu , neni sa comu cudovat .. ci si prehral alebo vyhral im je jedno..betko je uz davno pase
Robby | 21.9.2018 09:21
Nekupujte si nové telefóny a SIM karty , kvôli jednému novému úctu pre boha ..
limit by si mal dostať, len ak je veľký naber stávok na ten zápas a kurz ide rapídne dole , poprípade hranica hendikepov sa zmení .. taký zápas v piatok nebol myslím ... okrem NZ “b” .. ale tu hranicu som sám zmenil a mne limit nedali na novom úcte .. takze haluz ..
Robby | 21.9.2018 09:28
V stredu*
šohodri | 21.9.2018 09:31
Ja som vlozil 1000e, nestihol som dat ani jeden bet a prisiel limit, takze betko uz limituje preventivne a necaka ani na ziadne spolocne signaly
yyyy | 21.9.2018 11:45
nevkladali ste náhodou prvý vklad /Skrill, bankový prevod, karta ...../ ktorou ste už dotovali iný učet na betku?
miso7818 | 21.9.2018 13:46
Nie. Vklad kartou na meno, ktore otvaralo ucet.
tiperik17 | 21.9.2018 07:20

ahojte, dost som sklamany...z posledných 4 tipov boli 3 win a iba 1 dakujem...neviem ci to vôbec ma cenu tu davat ale aspon jedno obycajne dakujem by ma potesilo...clovek tomu obetuje par minut a bez odozvy a ani kurzy neboli najhorsie co som tu dal

acspCZ | 21.9.2018 07:36
Dekovacky tu upadly celkove. A to, ze si o ne napises, tak si je nevynutis. Chce to vytrvalost, trpelivost a dlouhodobou uspesnost a budou dekovacky*5*
Sterbik | 21.9.2018 07:54
bud rad ze jses v plusu, to je dulezite, ne aby ego bylo uspokojeno po obr dekovackach...
gl!
pupa | 21.9.2018 07:54
Díky moc,
FULHAM | 21.9.2018 07:55
Já budu asi malinko kritickej.. Tvoje zápasy nedávám, nějak mi v Tvých příspěvcích chybí ty pravé důvody proč je dát. A ani ty důvěry, které dáváš mě neoslovují. Ale je to možná tím, že hranice 0-5 se mi zdá být celkově malá. Zkus se třeba víc rozepsat o hráčích týmu nebo proč to určitě dát, to mi tam zatím chybí. Je to jen můj názor, tím nechci říct, že se nevyznáš, ale prostě je tam to ale...
P. S. Mně taky poděkuje málokdo z toho si nic nedělej... :)
marcelka | 21.9.2018 08:02
Diky moc, pekne tipy*1*
Tinie93 | 21.9.2018 08:29
FULHAM, co to je za nesmysl, malá hranice? Když by byla 10 tak to jen násobíš dvěma a to kdyby jsi hrál třeba 5/10 tak tady dáš 2.5/5.
tiperik17 | 21.9.2018 08:38
dakujem za konstruktivnu kritiku, nejde tu o ego ale o to ci to vôbec niekto hra a ci to vôbec niekomu pomohlo *8* ked vidim ze pod vyhodnotenim nie je ani jedno dik tak to zrejme nikto ani nehra, tak ci ma vôbec cenu dalej tu pisat tipy
Sterbik | 21.9.2018 08:55
"aspon jedno obycajne dakujem by ma potesilo"
engill | 21.9.2018 09:03
Me prijde zase staking 1-10 moc velkej:D Zpravidla mam big na 2,5-3 násobku smallu, takze delat tohle u stakingu 1-10 tak si to jdu hodit*9* Tiperik17 ses dobrej, myslim ze sem od tebe hral nejaky karty nebo co to bylo, obecne se ale sazkam 1x2 na hlavni ligy ve fotbale vyhybam, z toho mam respekt. GL ti preju:)
kurt | 21.9.2018 09:17
Tady se nikomu nezavděčíš...tady se dávají akorát BANy za kraviny
jagr69 | 21.9.2018 09:26
Kurt: pokud se Ti tu nelíbí , nikdo Tě přece nedrží.... Na co takový koment *10*
mahony1983 | 21.9.2018 09:26
kurt, presne za taketo prispevky ako teraz tvoj sa tu davaju bany - kravina
beast95 | 21.9.2018 10:03
Chyba může být i ve volbě zápasů. Ono jako LM a EL si dá většina sama, 4fun třeba, když už. Ve skupinách už ty kurzy stejně moc nepochytáš. To není kvalda, kde jsou ty kurzy během výpisu mnohdy fakt mimo, vzhledem k tomu, že ty týmy nejsou tak přečtený. Tady ty týmy každý zná a ty ani nepřinášís v analýze nic navíc.. Ani ty absence třeba.
Puca41 | 21.9.2018 10:37
beast95: Podpis. Nechci bejt chytrej, ale jestli něko sází dejme tomu Premier League, Ligů mistů, Evropskou ligu, NHL nebo KHL a je v plusu, tak má můj obdiv. Podle mě se hodnoty u těchto soutěží dají najít jen v sázkách jako třeba karty, držení míče popř. střelci gólů nebo vyloučení. Takové sázky si třeba rád zahraji, ale hrát na Ligu mistrů 1X2 nebo O/U nevím no.. asi tomu jen přizpůsobit vklad na max. 1,5/5 např., ale každý to máme jinak *8*
stal123 | 21.9.2018 10:42
Ja si myslim, ze dekovacek je dost kdyz se kouknu napriklad o kousek niz. Jde spis o to ze lidi cekaji delsi dobu aby vedeli, ze mu muzou verit ze ma uspesnost atd a jasne stats uspesnosti. Ja osobne hraju tipu od kluku tady vzdy az po nejake delsi dobe.
Puca41 | 21.9.2018 10:44
Na druhou stranu takový GoFad dal 5 tipů a už bylo jasné, že má obrovský přehled a jeho tipy mají hlavu a patu. Věnuje se challengerům a ITF turnajům, kde ty hodnoty můžou být větší než u ATP turnajů. To si myslím, že je ta cesta *8*
stal123 | 21.9.2018 10:47
Jj Puca souhlas. Navic Gofad byl doporucen a k tomu hodne prihlizim. Na druhou stranu clovek u jeho tipu musi byt velmi rychly se vsazenim *9*
Puca41 | 21.9.2018 10:55
To je daní za tu kvalitu *8*
Temlis - již zde nepůsobí | 21.9.2018 15:38
je to taky primárně limitem marketu :)
arteta | 20.9.2018 22:57

Trnava-Anderlecht ..... 1 strela na bránu.
Tip under 9,5 ...ok*4*

harfa | 20.9.2018 23:01
Díky,gl dál
babka | 21.9.2018 00:01
*4*
podol74 | 21.9.2018 00:17
Niekedy staci na 1:0 aj jedina strela*9*, pekne odhadnute grt
tiperik17 | 20.9.2018 22:52

Trnava - Anderlecht tip: 1X @2,12 tipsport 3/5 OK*4*

dudu32 | 21.9.2018 07:29
nedával som to,ale pekný tip*8*
marcelka | 21.9.2018 08:03
krasne si uhadol*1*
Luk0CZ | 20.9.2018 20:47

Struff KO.

mahony1983 | 20.9.2018 20:19

2482|

Marki | 20.9.2018 20:24
Betko 77,5
mahony1983 | 20.9.2018 20:29
? to som vobec nevidel
mahony1983 | 20.9.2018 21:15
83 OK *4*
tatanka | 20.9.2018 21:15
Thx
Marki | 20.9.2018 21:20
Diky mahony :) snad si prihodil aj tych 77,5 *4*
--JC-- | 20.9.2018 21:21
diky *5*
thorshammer | 20.9.2018 21:40
Diky *4* v live som zahral over 74,5 easy
Adamco- již zde nepůsobí | 20.9.2018 19:52

Over v Bielorusku OK, I keď sa rodíl veľmi ťažko ale na takej úrovni obrany nebudú nepriepustne i keď jeden nikdy nevie *8*

Franky87 | 20.9.2018 20:36
Skúsil som, ďakujem ti veľmi pekne!*4*
xavier | 20.9.2018 19:33

Istanbul -5,5 ve Svitavách kontrolované easy OK. A tak to mám rád! *5**2*

mahony1983 | 20.9.2018 19:43
ako sme písali, ta kvalita niekde inde u Turkov :)
FULHAM | 20.9.2018 19:45
Díky použil jsem
ejkejej | 20.9.2018 19:45
Diky *4*
Otak13- již zde nepůsobí | 20.9.2018 19:50
Dikye*4**5*
liverpool- již zde nepůsobí | 20.9.2018 19:52
*5**4*
Franky87 | 20.9.2018 19:52
Ďakujem veľmi pekne! *4*
radim- již zde nepůsobí | 20.9.2018 19:54
Díky *4*
jagr69 | 20.9.2018 20:16
Diky
tatanka | 20.9.2018 20:25
Thx
kosecek- již zde nepůsobí | 20.9.2018 21:21
*4**5*
--JC-- | 20.9.2018 21:21
diky*4*
malouda | 20.9.2018 21:44
*4*
camejko | 20.9.2018 22:01
*5*
Dragon | 20.9.2018 22:45
Dík *4*
LuisFigo7 | 21.9.2018 08:01
Bezva díky *4*
Nalbandian | 21.9.2018 09:20
Ďakujem *4*
BurukOkan | 20.9.2018 18:49

Tip! Slavia - Bordeaux | Datum zápasu: 20.9.2018 21:00 | Tip: over 9,5 střel | Kurz: 2.16 | Vklad: 2

Tomi9104 | 20.9.2018 19:00
Bordeaux rado zpomaluje hru a drzi mic, ale GL*4*
BurukOkan | 20.9.2018 19:02
Může být, ale střel soupeři povolí dost
Urna99 | 20.9.2018 18:44

Ufa - Magnitogorsk 2:3 OK *4*
Ladya - Sputnik 2:3 OK *4*

výhry outsideru ízy už v normální hrací době v luxusních kurzech, dobře Tipac *11**1*

R20R20 | 20.9.2018 18:47
*4*
hazi | 20.9.2018 18:47
grt *4* Sputnik letos solid a bookies uplne v lese *9*
agenor | 20.9.2018 18:50
Díky
Franky87 | 20.9.2018 18:54
Ďakujem veľmi pekne! *4*
Urna99 | 20.9.2018 18:54
hazi oni se srovnají, ale mezitím je oberem neznabohy *9*
malouda | 20.9.2018 18:56
*4*
ejkejej | 20.9.2018 19:07
Diky *4*
tatanka | 20.9.2018 20:26
Thx
radim- již zde nepůsobí | 20.9.2018 17:44

Sibir-Omsk 1:3 ok *4*

beny74 | 20.9.2018 18:54
Dík *4*
FULHAM | 20.9.2018 19:50
Nedal jsem ale pěkný tip, nějak nemám v tu KHL důvěru. Pěkně Ti to šlape, jen tak dál