Grodno - Kometa 4:2, tip OK *4**5*
Grodno - Kometa 4:2, tip OK *4**5*
Ako to tal KO, za toto sorry
OpTic KO, kdo viděl konec druhé mapy, obrázek si udělá, 2x prohrát proto čistému ecu, na to nemám co říct. *9*
Nemáte někdo fullscrean strema té Komety?
V sekci fotbal poslední tip na Asijské hry *4*
Pro zájemce stream v cz/svk na OpTic. První mapa pick Heroic, druhá OpTic.
http://www.twitch.tv/coolprima
Fulham ted jsem prisel a nestačím se divit. Cocku uz jsi dostal(diky Urnas a dalsi *9*) tak jen, ze jsem ty tipy smazal. Tohle tu nema co delat.
Lada - Samara 2:3 2x KO, total mimo... sorry
Tip! Sparta - Dukla Praha | Datum zápasu: 31.8.2018 18:30 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.78 | Vklad: 1
Tip! GCK Lions-Biasca | Datum zápasu: 31.8.2018 20:15 | Tip: 1 | Kurz: 1.5 | Vklad: 3
Něco na sobotu v sekci fotbal - tentokrát moji klasickou formou
Btw, byl tady názor ohledně těch fair kurzů.
Jak jsem napsal už v týdnu, v případě že by FFC šel do zápasu tak jako do ligového byly kurzy postaveny dobře, jenže z dlouhodobého hlediska to tak prostě není a kurz na Exeter byl prostě vysoký a zahrát se měl (z mého pohledu) i když tip nevyšel. Rozumíme si?
Co se týče dnešní Komety, tak pro mě jsou kurzy tak jak mají být, Kometa je prostě favorit ať už v plné palbě (kdyby to tak bylo je to podle mě luxusní kurz) nebo s juniory. Kurz na výhru Komety @1,85 je podle mě v pořádku. Dal jsem sázku na góly, protože si prostě myslím že Kometa tam 4 dá a kur okolo 2,6 je prostě pro mě dobře hratelný. Toť vše
FULHAM dobře, beru, že se ti něco povedlo, ok, ale piš prosím již normálně, tak jako ostatní, tohle je opravdu cirkus, díky, jiný jsou tady za to banováni....
Perm - Penza 5:3 ízy OK *4*
kurz 2.45 byl mimo...Perm se podle předpokladů gólově "chytil" na slabší obraně Penzy...
Tip! WTA US Open - Vyhraje čtvrtinu | Datum zápasu: 1.9.2018 17:00 | Tip: Bertens vyhraje 4. čtvrtinu | Kurz: 3.75 | Vklad: 4
Tak Jablonci los EL moc nepřál. hodně neatraktivní soupeři...
Tip! Bielefeld-Regensburg | Datum zápasu: 1.9.2018 13:00 | Tip: over 2,5 g | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
Galoppini KO
Tip! Bolzano - Skelleftea | Datum zápasu: 31.8.2018 19:45 | Tip: Skelleftea -1.5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 2
Tip! Lada Togliatti - Samara | Datum zápasu: 31.8.2018 14:00 | Tip: Lada Togliatti -2,5 | Kurz: 2.51 | Vklad: 1