tiperik17 |
6.9.2018 08:01
norsko najvacsi favorit na postup? *11**11**11**11**11* v skupine maju bulharsko aj slovinsko
BobSinclair |
6.9.2018 08:03
Ja tady cekam goly, osobne hraji over 3 v kurzu @3,25, ale i over 2 @1,65 se mi jevi jako dobra varianta.
BobSinclair |
6.9.2018 09:42
tiperik: Jinak Bulhari jsou rozhodne kvalitou niz nez Norove a Slovinsko je na tom od doby Zahovice rekneme podobne, z teto skupiny je opravdu nejvetsim fav Norsko (i kdyz uz ani ono neni to co byvalo) - muj nazor.
toptipko |
6.9.2018 10:46
Cyprus je na 87 priečke FIFA. Snažia sa o technicky futbal - co sme mohli vidieť v poslednej kvalifikácii. Nórsko ak chce vyhrať skupinu musí v tomto zápase jednoznačne dominovať. Či uz v držaní lopty alebo útočnej aktivite. Hráči sú oddýchnutí a každý včera trénoval.
Dával by som bacha a cyprus nepodceňoval, ich futbal išiel v posledných rokoch výrazne hore, z mužstiev v skupine sú podľa mňa najviac na vzostupe. Dva cyperské tímy máme v skupinovej fáze EL, jedn z nich postúpil cez pravidelného účastníka LM Bazilej. To sú také klišé - "ak chce Nórsko vyhrať skupinu, musí v zápase jednoznačne dominovať". Platí to aj naopak, ak chce Cyprus vyhrať skupinu, nesmie začať prehrou. Mimochodom som fanúšikom Nórska, ale na ich jednoznačnú výhru to nevidím, skôr si myslím, že budú mať čo robiť, aby porazili Cyprus o gól, ak vôbec.