Uruguay vs Egypt drzeni mice OK pomerne s prehledem. Win predevsin diky nepromenene sanci Suareze z 20 min cca.
Uruguay vs Egypt drzeni mice OK pomerne s prehledem. Win predevsin diky nepromenene sanci Suareze z 20 min cca.
Tip! MS 2018 | Datum zápasu: 16.6.2018 12:00 | Tip: Mene nez 61 | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Tenisáci - co dneska Istomin? Koukal jsem na něj minule, jak na něj sázel Laposa, hrál perfektně, servis šlapal, no kurz 2,65 proti Pujímu? Podle mě fér určitě níž.. *2*
Portugalsko - Španělsko: 3.5ŽK +
Tipsport 1.45, Fortuna 1.57, Maxitip 2.0
Pár tipů na MS v sekci Fotbal
Tip! Argentína - Island | Datum zápasu: 16.6.2018 15:00 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 3
Rusko - S. Arabia karty KO...zapas v treningovom tempe..nebolo moc dovodov preco faulovat...dufam, ze nam to zajtra portugalci so spanielmi vynahradia *8*
Rusko - Saudi --- 32 faulů. Tip v klidu OK. *4*
Rusko drzeni mice na pohodu OK*4* (40-60% pro Saudy)
Tip! Maroko - Írán | Datum zápasu: 15.6.2018 17:00 | Tip: over 4,5 rohu | Kurz: 1.7 | Vklad: 1
poločas remíza KO - Rusák výhra 2:0,/arabáči marní*5*/
Saúdové neprohra už. Teď KO, neboť to,co předvádějí v rozehrávce a kombinaci, to se vidí na úrovni MSFL.*13*
tak los vyhrál RUS a vzal si stranu...takže Arabové výkop
2268|
Pokud Argentina po dvou zápasech bude mít jistý postup z prvního místa, myslíte že je šance že Messi bude odpočívat na tribuně před PO? Díky za názory
https://sport.sme.sk/c/20849433/miskovec-a-budapest-vstupuju-do-tipsport-ligy-2018-2019.html
buruk čekni spravu
Jasně že se teď bude sázet hlavně na MS ve fotbale. Ale má někdo nějaký tip, co bude dnes oznámeno v 16.30 ?
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/politika/cesko-prezident-milos-zeman
Tip! MS 2018 | Datum zápasu: 19.6.2018 14:00 | Tip: K. Honda | Kurz: 9.5 | Vklad: 1
k tomu vykopu...nizsie pisete, ze po lose nechavaju domaci vykop hostom ako prejav svoje pohostinnosti..ale co ked vyhraju los saudi? v pravidlach sa pise ze ten kto vyhraje los, musi si vyberat vzdy stranu..nepise sa tam ze tim ktory vyhraje los si moze vybrat medzi stranou a vykopom..takze logicky mi z toho vychadza ze ak saudi vyhraju los, tak musia brat stranu,tym padom rusi maju vykop..uvazujem spravne?