Tip! ESL One - Celkový vítěz | Datum zápasu: 13.6.2018 16:00 | Tip: SK Gaming | Kurz: 3.85 | Vklad: 2
Tip! ESL One - Celkový vítěz | Datum zápasu: 13.6.2018 16:00 | Tip: SK Gaming | Kurz: 3.85 | Vklad: 2
2 jasny KO. Celkove slabsi vykony, neletalo to dnes.
Disk M - Gudzius, Dacres over 68,51m 3/5 a 2/5 @1.93
Dva nejlepsi diskari sezony.. tuto hranici prehazuji letos pravidelne. Zejmena pak Gudzius je dost stabilni na mete 69metru. Tipac na tretru vypsal zhruba o pul metru nizsi hranici, nez na diamantovou ligu. Duvodem bude zrejme pocasi. Zatimco to rano vypadalo, ze diskari budou hazet za deste, vetru a chladu, tak nyni se vycasilo. Mraky pryc, na dest to nevypada, prijemnych 22 stupnu, suchy sektor... dopoledni sazkari navysili kurz, cili i pekna value
rychlovka na tipsportu zápas Bělorusko-Švýcarsko ženy fotbal. Vypsali rohy under 5,5 u Běloruska 5/5@1,65 to podle mě nemá kam. Švýcarky o dva levely vejš, Bělorusko bude mít problém ohrozit branku
Tip! Nejlepší tým z Asie/Austrálie | Datum zápasu: 14.6.2018 17:00 | Tip: Saúdská Arábie | Kurz: 11.5 | Vklad: 1
2266|http://basket.co.il/pbp/?GameId=23385 Tip: H. Jeruzalem ML (všetky SK, cca 1.80-1.85), 1/5
Tip! Yushchenko - Sezer | Datum zápasu: 12.6.2018 12:00 | Tip: Yushchenko | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Jsem zapomněl ze včera, Astralis výhra na turnaji OK. Pěkně na pohodičku vyhráli bez ztráty mapy, takhle by to mělo být...
Medvedev ML OK.
Pratelacek pred MS
Senegal - J.Korea
Dle infa z asie polocas 0-0 a to je OK tip.
Zadna branka nepadla.
Kdo zkusil, tak gratulace.
Kvalda Calanisetta
Cuevas - Bortolotti 2.set 2 @ 2,03
cuevas je nasadena jednotka v kvalifikacii, prave sa jeden z hlavnej sutaze odhlasil cize postupi ako lucky looser
2265|
Tip! Počet gólov na turnaji | Datum zápasu: 14.6.2018 17:00 | Tip: Rusko under 5,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Tip! Počet gólov v skupine | Datum zápasu: 17.6.2018 14:00 | Tip: E skupina under 14,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Rakousko - Brazílie 0:3 FT
domácí DNB, bet KO
*10*
Jediné v čem jsem měl pravdu - že Brazilci nebudou hrát naplno. Hráli ještě méně než na půl plynu a kdyby byl výsledek 1:8, tak se nikdo nemohl divit. S těmahle Brazilcema se na MS určitě musí počítat... Zklamaný jsem z přístupu Rakušanů, některé jejich fauly byly téměř likvidační. malou satisfakcí může snad být jen to, jak si Neymar pohrál s Dragovičem (nejvíc a nejhůř faulujícím Rakučanem) před druhým gólem. Udělal ho jak klučíka z přípravky, posadil ho na zadek a zavěsil...
Pěkný zápas - ale jen díky Brazílii (y)
Takovej špásovej bet v sekci Fotbal na dnešní odpoledne
Ogier v poslední erzetě ztratil vítězství, Neuville vyhrál o 7 desetin *10* . Ze čtvrtka na pátek pršelo, takže nevýhoda čištění se proměnila na výhodu nerozbité trati. Je otázka, jestli Ogier nedostane ještě penalizaci, že zapomněli na předposlední časové kontrole jízdní výkaz.
Tanak jel vepředu, ale už první den ho vyřadily technické problémy. I podtip KO
Dos anjos nakoniec prehral na body po 5 kolach KO*6*
Tip! 2-AKO tenis | Datum zápasu: 10.6.2018 12:30 | Tip: Lottner + Kanepi | Kurz: 1.63 | Vklad: 4
Tip! Medvedev - Bhambri | Datum zápasu: 11.6.2018 11:00 | Tip: Medvedev | Kurz: 1.61 | Vklad: 3