Messi sice gól dal, ale penalta dnes nebyla - Ko
Messi sice gól dal, ale penalta dnes nebyla - Ko
zo sekcie Zenit -2 KO.....nestacilo vedenie 68:61 v 3. Q, strasne vela chyb vpredu a stratenych lopt, v obrane zase strasna bieda...
AIK jen 2:1 utrpělo výhru - KO
Tip! Golden State - Lakers | Datum zápasu: 15.3.2018 03:30 | Tip: Caldwell-Pope 14,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
Tip! Boston - Washington | Datum zápasu: 15.3.2018 01:00 | Tip: Satoranský méně než 6,5 asistenc | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tip! Sacramento - Miami | Datum zápasu: 15.3.2018 03:00 | Tip: Johnson 12,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
v sekcii skusim nieco z Eurocupu, co mi neda cely den, proste Zenit ma kvalitnejsi tim + to zranenie Amedea u domacich...
Partizan-Hannover 11:15, over OK*8*..
Tak nějak jsem si to představoval*4*
Karty na Besiktas KO
Tip! 2-AKO MTA - Khimki a Oly - Barca | Datum zápasu: 15.3.2018 20:00 | Tip: MTA + Oly | Kurz: 1.99 | Vklad: 2
z ceskych SK je tento kurz len u Chance
Tip! Barcelona - Chelsea | Datum zápasu: 14.3.2018 20:45 | Tip: bude penalta - ano | Kurz: 3 | Vklad: 1
já jsem pořád čekal, že to tady hodí borci na F1, kteří tomu rozumí daleko víc, ale nestalo se, tak to dám k diskuzi. V předsezónních sázkách je stále favorizovaný Williams před Haasem. Haas stále relativně nový tým, ale v předsezónních testech všem vyrazili dech. Jasně, jsou to pořád testy, ale mají v podstatě loňský model Ferrari a v těch testech ani proti červeným příliš nezaostali. Williams zatím vypadá, že se stále hledá a asi ještě hledat bude, i když má nejsinější motor, zatím toho nedokážou využít. Jezdecká sestava Grosjean, Magnussen versus Stroll, Sirotkin v podstatě vyrovnaná. Kurzy ať na jezdce, nebo týmy, teda už spadly, ale řekl bych, že stále hratelné. Ze začátku by měl Haas lepší, postupně ale asi bude ztrácet. Jak rychle se v průběhu sezóny dokáže zlepšit Williams, to je otázka. Co myslíte, odborníci?
Tip! Altamirano - Bellier | Datum zápasu: 14.3.2018 19:00 | Tip: Altamirano | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
koníci dneska v Cheltenhamu nic moc, i když trochu smůly bylo. Vision bojoval o třetí místo se čtveřicí koní, nakonec byl ale šestý. V duelu byl nakonec Black Norton těsně před dostihem v gamblu, takže ten kurz nakonec odpovídal, a tak to i dopadlo. Urgent zaběh skvělej dostih, dokončil druhej. Já si ho zahrál i v duelu s Cantlow a na lepší umístění, takže tak nějak nula u mě....
KHL Kemppainen bude bodovat KO
otazecka do davu. Neprijde vam drzeni mice v zapase Besiktas - Bayern celkem nizko na Bayern na 54,5? Doma meli 66% sice maj nahrano 5:0 ale podle sestav jdou v plnejch a naopak Besiktas setri. I kdyby to nebyl buhvi jakej zapas tak podle me Bayern bude drzet mic na kopackach o poznani vic nez domaci a myslim, ze okolo tech 59-60% by klidne mohli mit.
U marathonu 54,5%+ @ 1,68 je podle me velmi zajimavejch.
Za nazory diky *4*
Ufa Omsk pozdní gól ok *4*
Jedna otazocka v stavkovych *16*
Tip! AIK - Pantern | Datum zápasu: 14.3.2018 19:00 | Tip: AIK a padne +4.5 branek | Kurz: 1.84 | Vklad: 3
"Khimki Moscow left Thomas Robinson in Russia after he protested being subbed out vs Olimpia Milano, left the bench, and returned to locker room. Tyler Honeycutt, Dmitry Sokolov and Andrey Zubkov also didn't travel to Israel to play Maccabi Tel Aviv."
David Pick (@IAmDPick) 14 Μαρτίου 2018
to by mala byt vyhoda pre Maccabi zajtra :)