Děsný fotbal, pořád se čím dál tím více ukazuje jaký rozdíl je mezi českem a vyspělejší Evropou.... jakmile Sparta vede, zaleze a strachuje se o výsledek, který samozřejmě podělá. Vidět jak se ten kádr roztřese při bránění... velká zoufalost to od nich dnes byla..
Urna99 |
10.3.2018 16:59
zrovna jsem si taky říkal co by ta Sparta pohledávala v Evropě, vždy je to zoufalost a tragédie, takhle slabou Spartu dlouho nepamatuju, celkově naprosto průměrnej tým v ČR, si ten soubor představte v lize mistrů uffff *13*
Skoda, ze dalsi kolo nemaji Jihlavu, bych nalozil *12*
Acapulco |
10.3.2018 17:12
Pozapasove kopani do sparty ma nejakou souvislost s tipem? Podle me ne, tak drzte huby, pravidla snad plati pro vsechny stejne
Uklidni se. Nekdo komentuje tip na rohy snad?
Urna99 |
10.3.2018 17:16
Acapulco vůbec nemám nic proti tipu, píšu jak škaredou spartu jsem viděl a pokud jseš soudnej dáš za pravdu, trošku sis to popletl, jedinej kdo by měl držet ústa jsi ty, přidej tipy, potom se můžem bavit.....
Acapulco |
10.3.2018 17:21
Tvl i 5 lete dite pochopi, ze se nebavim o tipu, ale o kopani do sparty. Temlis toho blbecka tady hrajes pro vsechny schvalne pro pobaveni nebo zase skryte duvody jako obvykle?
beast95 |
10.3.2018 17:26
Za mě osobně, to dnes bylo snad ještě horší, než za Itala.. i když je otázkou, pokud to tedy ještě horší být mohlo. Čekal jsem od Hapala minimálně změnu v tom, někde se o tom psalo, že nastoupí dva hroty, ale nic. A ani mé tajné přání se nesplnilo a to, že by konečně mohl být on tím trenérem, co ocení hráče jako je Vatajelu. Každopádně, ztráta s Karvinou a příště Slávie, takový úvod mu nezávidím..
GGBridge |
10.3.2018 17:30
Pro mě jsou těžko pochopitelní, při kapitálu Sparty, hráči jako Juliš nebo Frýdek věční "talenti", ale jedno větší dřevo než druhé, ti nemají absolutně Spartě co dát
acspCZ |
10.3.2018 17:33
Ve Spartě to ale přece už 14 let není o trenérovi. Tam je úplně jedno, kdo trénuje..že Sparta dnes předvede úplně něco jiného bylo jen zbožné přání fanoušků. A ano byl jsem jedním z nich.
harfa |
10.3.2018 17:39
A hlavně u všech ty platy za 4zapasy měsíčně to je výsměch,ale když se najde "trouba"co jim to dá proč ne