1852|Under 6.5 nevedel som ze mi to nezobrazi cele kurz 1,8
1852|Under 6.5 nevedel som ze mi to nezobrazi cele kurz 1,8
1852|Under 6.5 nevedel som ze mi to nezobrazi cele
Hofer dojel devátý, takže biatlon OK *4**4*
Tip! Dubnica : Trnava | Datum zápasu: 10.1.2018 18:00 | Tip: Dubnica hcp -1,5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 3
1851|
sekcia...
V sekci jeden biatlon *4*
Zdravím místní,
už se to tu probíralo, chtěl bych vědět Váš názor na prezidentskou kampaň, přijde mi, že média to záměrně docela vypouští (oproti posledním volbám do PS). Spekuluje se o podpoře Babiše pro Zemana, pak by ty média dávali smysl...protože Zemanovi větší nezájem dle mého vyhovuje.
Napíšu svůj názor, pro mě jediný volitelný kandidát je Fischer. Upřímný, milý, zkušený člověk, diplomat...myslím, že dlouho nebudeme mít takového kandidáta. Ale když to spojím s kurzy(V: 50.0, 1-2: 20.0), tak jako skoro bez šance. Přijde mi to prostě nesmysl, lidi kolem mě mají podobný názor, proto se ptám. Budu rád za jakékoliv názory.
Doporucuji v zivote nedavat korejskej volejbal. Prohrajete na tom nejzkorumpovanejsim sportu zivot.
Sekce hokej...tip do ako
Prosím Vás, hlavne chlapi od hokeja...ten visegrad cup to je co za sutaz? Dnes je tam zápas DVTK - NITRA...Mne sa celkom páči kurz na Nitru tam by ta kvalita predsa len mala byt vyssia. Len neviem co je to za sutaz ci to zoberu aspon trochu vazne ci sa tam pojdu len korculovat...ak mi niekto vie poradit, Dakujem
Tip! Bayern - Rytas | Datum zápasu: 10.1.2018 19:00 | Tip: Rytas AH +11 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
S. Martin - LA Union 73:79.....La Union hcp +9.5 OK *4*
Payton 8pts over 14,5 KO
Lorenskog KO, nechytili úvod zápasu , doťahovali z 0-2 , hostia strelecky aktívnejší ale opäť ich efektívnosť , no stačilo to aspoň na 1 bod po prehre po SN, ale veľké sklameme z hry Lorenskogu *13*
Benátky 2:4 Vsetín TIP OK. Výsledek až tak neodpovídá, ale průběh byl zcela jasný, Vsetín měl vyhrát jasněji, střely 19:37 *5*
Tip! ELEAGUE Major 2018 CG:GO | Datum zápasu: 12.1.2018 10:00 | Tip: SK Gaming | Kurz: 5.5 | Vklad: 2