Tip! Jarry - Andujar | Datum zápasu: 1.1.2018 08:35 | Tip: CS - 2:0 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! Jarry - Andujar | Datum zápasu: 1.1.2018 08:35 | Tip: CS - 2:0 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! Oklahoma - Dallas | Datum zápasu: 1.1.2018 01:00 | Tip: Westbrook 29,5+ | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Pani, kto chce skúsiť zápas Edinburgh-Fife, brankar Fife chytá fantastický, dnes možno vy huta aj nulu ak mu tam nepadne nejaký usmatlanec. Obrana Fife pracuje dobre a všetko to pred bránkou pekne čistí, takže neostáva miesto na drážky a strely z diaľky sú pre brankára jednoduchý. Tipac ma kurz na under 1 1.8, pre odvážnych under 0.5 za 2.7 myslim
2ako v sekci hokej*4*
Hodne stesti a zdravi do pristiho roku a at se nam vsem dari. *4**5*
Braehead - Dundee 6:0 OK
Tiket č.7...kvalda GaPa
Koudelka x Polášek... 1 OK
Geiger x Paschke..1 OK
Colloredo x Bresadola ..1 OK
Tiket č.7 .. OK*4**4*
Tiket č.6...GAPA ( kvalifikacia )
Forfang x A.Fannemel ..1 OK
J.Kobayashi x Takeuchi ...1 OK
Wellinger x Eisenbichler ... 2 OK
Tiket č.6...OK *4**4*
Sipky:
Chalani co sledujete MS, myslite ze sa podari Taylorovi ukoncit karieru titulom? Zas ze Cross porazil van Gerwena to je bomba, na druhu stranu Taylor by si takuto prilezitost nemusel nechat ujst. Kurzy mierne v prospech Taylora, ja len aky mate na to nazor *5*
1820|Livko
Tip! sestup do 1.divize | Datum zápasu: 31.12.2017 18:00 | Tip: Dánsko sestup | Kurz: 1.94 | Vklad: 2
Je toto pre ČR legálne? Vsadiť sa dá len v BTC. 1x-bit.com
Mám dotaz ohledně skoku na lyžích...moc se v tom nevyznám, takže pro někoho možná blbej dotaz *9*
Začíná se tréninkem a poté následuje kvalifikace?
Koukam na průběžné výsledky a tam mi to píše trénink,tak nevim,jestli uz ted maji ty skoky nějakou "hodnotu" nebo se pouze trénuje.Diky za vysvětlení.
o 13:00 z GRE Oly - Panionios.....o kvalite sa nemusime bavit, ale za Oly Tillie (ten od zac. sezony), Agravanis, Printezis, Milutinov a Mantzaris su out, to znamena viacej casu pre hracov druheho sledu: Thompson, Wiltjer, Bogris
Panionios full, akurat nie tak siroky zoznam, no mozno viacej ako o -30 by nemuseli dostat pri tych absenciach domacich (+30 na sledovacku v Pinne, 1/5)...
Ivashka ok
Mousley ko
T4M...GaPa kvalifikacia...Tiket č.7
Fournier 23pts over 16,5 OK
Kanada-Dansko 8:0 2x OK*4*
T4M...GaPa kvalifikacia...Tiket č.6
Tip! Edinburgh Capitals-Fife Flyers | Datum zápasu: 31.12.2017 17:00 | Tip: Fife hcp-3.5 | Kurz: 2.48 | Vklad: 4