Ahojte borci, dovolim si napisat par riadkov k aktualnej situacii na TMB.
Par dni dozadu nam stalik zaslal rocne vyhodnotenie, na ktore som ja osobne cakal, ani nie kvoli tomu, kolik budem mat odmenu, ale kvoli tomu ako som si za ten rok viac/menej viedol.
Velmi ma to potesilo, pretoze som skoncil na 2.mieste v podstate o par jednotiek. A to som niekedy napisal aj nepremyslenu stavku ako to bola moja posledna - remiza v polcase 🤐
Nicmene, pamatam si ked TMB vznikal a boli este stare stranky. Vtedy som mal tak 18-19 rokov a po piatkovej prezurenej noci som celu sobotu analyzoval ponuku a pridaval analyzy. Najviac asi so Serie A, ceskej ci slovenskej ligy.
Cca 10 mesiacov som bol uplne prvy, velmi som sa tesil pretoze som tu bol novacik.
Pak sa to zacalo kazit, ja uz som mal pracu, nestihal som sledovat ligy, odisiel som do zahranicia atd…
V tom case, sme ziadne odmeny nedostavali. Tusim rok dozadu som sa sem pozrel opat, ako to tu bezi, a sem tam som nieco napisal. Zistil som ze tu uz nejaky rok funguje ako premium sekcia, zistil som, ze stari usadlici uz odisli, zacal som opat pridavat, prislo mi par nabidek aby som odisiel ,,inde” 😎
Vlastne som to sem pridaval for fun, ani som nevedel ci z toho nieco kapne a aka bude uspesnost.
A preco toto cele pisem?
Pretoze ma to velmi POTRSILO ze ked clovek nad tym sedi, skuma, analyzuje a najme mam dobry feeling z nejakeho zapasu, mam nejake info kedze dost hracov poznam osobne, ze to sem prubnem at si kazdy podla uvazenia poda za par kacek…
Ine poradenstva, ktore maju rozne sukromne skupiny na telegrame maju clenstvo aj 100eur/mesiac a to je to lacnejsie, povacsine to funguje na nejaky turnaj, alebo na konkretny tiket a podobne, cize tato ciastka ako psal stalik jae za edbatelna, je to par liv v podstate 👏
Trosku ma mrzi, ze uz tu nie je taka aktivita vo fore, niekedy ani neviem ci dany tip niekto zahral. Kludne tam dajte smajlika, alebo napiste svoj nazor, ze dobra analyza idem s tebou, nebo dobra analyza ale….nehrajem preto lebo.
Fakt skusme trosku rozvirit aktivitu, kludne aj diskutovat o nejakej sportovej udalosti, bude sa tu lepsie ,,dychat” najme mne ked vidim, ze naozaj tu niekto je a cita dane veci a nerobim to ,,zbytocne”🤝
Este raz, DAKUJEM staliku za vyhodnotenie a aj vsetkym ludom (neviem kolko vas tu je), za pravidelny odber, mna osobne to tesi a motivuje si opat aj tento rok najst viac casu na pisanie, ci lepsi money mamagement, ktory sem tam nedodrzim 🤐
Trosku som sa rozpisal, mate to ako ranne citanie ku kave, nicmene velmi ma to POTESILO tak som to chcel zazdielat a verejne sa vyjadrit 🍀🤝👏
GL nam, ligy sa rozbiehaju, cakaju na MS v Katare a kopec dalsich sportovych zazitkov. A pamatajte, najme opatrne s MM.
P.S. kto by sa chcel cokolvek opytat skrz tipovanie, moze mi kludne napisat, rad odpoviem pripadne poradim 🤝💪