Tip! New York - Houston | Datum zápasu: 2.11.2017 01:00 | Tip: Harden, over 8.5 assists | Kurz: 1.61 | Vklad: 3
Tip! New York - Houston | Datum zápasu: 2.11.2017 01:00 | Tip: Harden, over 8.5 assists | Kurz: 1.61 | Vklad: 3
Barys OK *5*
Trnava - Spisska Nova Ves 1DNB @ 1.85 4/10, viac v sekcii.
Brazílie - Portugalsko 4:1, over ko
co jste se ptali na MHL Kunlun - Khabarovsk 11:4
Khabarovsk měl k dispozici pouze 10 útočníků, střelecky byl v zápase aktivnější 34:30 , jen golmani naprostá tragédie , ale Khabarovsk umí zahrát zápas do obrany, např. proti Petrohradu jen 0:2 a 1:2, odvety jsou někdy loterie to je známá věc, já osobně počkám na ofiko sestavy, u Kunlunu to tahá výrazně jedna lajna, když se na ní zaměří mají šanci....
Isner po boji OK *4*
Tip! Brazílie - Portugalsko | Datum zápasu: 1.11.2017 14:30 | Tip: over 8,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 4
Borci, a čo dnes MHL Kunlun U20 - Chabarovsk U20 ?
Stretli sa spolu pred dvomi dňami, myslím že tu niekto na to niečo písal live.
Zápas skončil 11:4 a záležalo len od domácich koľko gólov im dajú.
Viem že tieto druhé zápasy bývajú všelijaké ale napr. na home win @2.15 poprípade over sú pekné kurzy.
Moc do toho nevidím, preto niekto kto viac sleduje MHL nejaký názor? *17*
Kluci, dneska by v maďarskem poharu mel MAC rozstipat Hokkuklub ne?
Tutovka no...ale kurz je otres...presto over 6.5 je podle mne hodne hratelny. MAC ten over mohou dat sami. Tym je silny...motivace nebude velka..presto verim..ze branky daji a domaci 1-2 taky.
Sazka 19.55
Loni 2:7.
paci sa mi Rosa v Atenach dnes, pretoze Ateny co som videl posl. 2 zapasy, tak to je bieda, hlavne Sy je traged (a vraj ma byt s nim ukoncena zmluva podla gr. medii), Green velmi naladovy a nachylny na fauly, Harris nestabilne vykony, James slabota. Jediny Sakota tam drie ako kon a hra dobre + Mavroeidis este. Inak podkos ako keby ani nebol (neexistuje, aby Kolossos mal o 13 doskokov viacej ako bolo tomu cez vikend), neexistuje chemia. Osobne si myslim, ze hraci sa chcu zbavit trenera Manolopoulosa, ktory stale meni S5, jeho odchod chcu aj fans. Rosa nema taky backcourt mozno, hoci podpisala Harrowa teraz, dobreho strelca (hral uz 1 zapas a 18 pts), ale podkos so Zaytsevom, Audom a Sokolowskim by mohol Atencanom robit problemy. Tym ak nepojdu trojky, budu nahrati...mal som to tu rozpisane do tipov +15 vcera poobede, ale pocas pisania do rychlo kleslo na +14, dnes rano +13 a mozno aj to sa da za mensi vklad...
Tip! Jesenice - Fassa | Datum zápasu: 1.11.2017 18:00 | Tip: Over 6 | Kurz: 1.88 | Vklad: 2
Booker 32pts over 23,5 OK
Harris 18pts over 17,5 OK
Vyhodnocení LM:
Sporting - Juventus rohy 3:7 --- tip OK *4*
Řím - Chelsea 0 žlutých karet --- under 4,5 v klídečku OK *4*
držení míče PSG - Anderlecht 55:45 --- hcs +30,5% na Anderlecht o parník OK *4*
Parádička včera. *5**9*
Vyhodnocení LM:
Sporting - Juventus rohy 3:7 --- tip OK *4*
Tak snad si po tomhle tipu uziju trochu tech ovaci ve stoje :D Rangers 6/4 Vegas ! Rangers + 4,5 TT kurs 3,90 OK *11*Rangera +5,5TT kurs 7 OK kdo jel semnou mel hezke rano a moje narozeniny zacinaji krasne*12* ten obrat byl neskutecny
Tip! Vsetín : Havířov | Datum zápasu: 1.11.2017 17:30 | Tip: Vsetín SBR | Kurz: 1.81 | Vklad: 3
Fulham-Br. City 0-2 OK *4*
2 AKO - Frisk Asker 2:1, Olten 6:4 OK
Po zveřejnění sestav Sportingu a Juve jsem porušil hodně zásad svého MM a naložil jsem fakt fest. A tenhle výsledek je mazec. Ale - můžu si za to sám... (i kidyž bych to určitě udělal znovu.)
Celtic - Bayern 9 rohů - over 10,5 rohů Ko - v 71. minutě bylo 9 rohů a pak 25 minut nic *10*