tak ak sa niekto inspiroval v diskusii tak Traktor vs Amur v polovici 2 tretiny over 5,5 OK
tak ak sa niekto inspiroval v diskusii tak Traktor vs Amur v polovici 2 tretiny over 5,5 OK
Tip sekce ostatni
Counter Strike
Tip na celkoveho vítěze .
Snad se bude zelenat *17*
*4*Vučevič 17 bodů - tip OK *2*
Tip! Leeds-Burton | Datum zápasu: 9.9.2017 16:00 | Tip: Leeds AH -1 | Kurz: 2 | Vklad: 3
Borci prosim , hlavne Esportari ,
za 2 dny nam začíná poměrně dobře obsazenej event v Řecku máte někde někdo vypsane kurz na celkoveho viteze ?? konkretne myslim SK ?? díky ! Tipac to stale jeste nezaradil a pokud by byl obstojnej kurz neco bych sepsal
jeden tip v sekci hokej *4*
Novým moderátorem se stává elpistolero, který bude přinášet tipy na řekněme méně populární hokejové ligy. On zde již kdysi působil, ale je to tak dávno, že malokdo pamatuje. Takže i když sem na nový web zatím moc příspěvků nedal tak do moderátorů jde. At se daří *4*
V sekci hokej tip na páteční extraligu.
Tip! Solihull-Chester | Datum zápasu: 5.9.2017 20:45 | Tip: under 2,5 | Kurz: 1.97 | Vklad: 2
Tip! Chamonix - Lyon | Datum zápasu: 5.9.2017 20:00 | Tip: Lyon DNB | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
Tip hokej
Prosim vas v zapase traktor celjabinsk vs amur chabarovsk je na over 5,5 u betka kurz 4,75 . Akokolvek pozeram vzajomne zapasy, tak ten kurz mi pride proste moc
Tip! Ufa - Astana | Datum zápasu: 5.9.2017 16:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.94 | Vklad: 2
Do moderátorů dnešním dnem přibyla posila a to BalagerCz, který tu již kdysi působil. přinášet bude tipy z fotbalu, které myslím má vždy velmi kvalitně zpracované. At se dari *4*
Sekce ,,fotbal".
Tip! Husum - Helsingoer | Datum zápasu: 5.9.2017 18:30 | Tip: Over 4,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Tip! ČR - Černá Hora | Datum zápasu: 5.9.2017 14:00 | Tip: Vučevič over 15,5 bodů | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Dnes hokej priprava a generalke pre oboch, Sparta vs. Slavia, Slavia momentálne o ligu nižšie, je to stále derby, ale Sparta by hcp-1,5g pokryť podľa mňa mala a @1,7 na betku ma celkom láka, tak za 2/5... o zostavách neviem nič ale keďže je to generálka tak predpokladám, že obaja budú +/- full, nejaké názory/info?
Tip! Mamuti Yugra - Jestřábi Omsk | Datum zápasu: 5.9.2017 16:00 | Tip: Mamuti Yugra | Kurz: 2.1 | Vklad: 3
bude zaujimave, ako sa dnes postavia Greci k zapasu s Finskom. Pre nich je totiz klucovy suboj s Polskom si myslim. Ak vyhraju oba zapasy, budu 3. (teoreticky aj 2. mozu, ale to teraz nekalkulujem) a pojdu na jedneho asi z dvojice Ita/Ger v 1/8, no potom by narazili na Esp vo 1/4. Ak skoncia ale 4., pojdu asi na Ltu/Ger a ak prejdu, vyhnu sa Esp vo 1/4. Tiez po zapase s Fin nebude vela oddychu na zapas s Pol, preto sam som zvedavy, ako to dnes dopadne, i ked pre ich psychiku lepsie keby dnes vyhrali. U Finov ale Koivisto a Wilson nie su 100 % zdravotne fit, takze neviem a su otazni. To by bolo dost - pre Finov a ich backcourt, Grekom sa hra tazsie proti atletickejsim timom...