Plzeň 2-1 OK ale luck velkej *4*
Plzeň 2-1 OK ale luck velkej *4*
1413|Aduriz dá - gól tipsport. 4,20 1/5
Anjel,kubas diky za tipy, ale priste prosim do sekce fotbal, pripadne do sekce live betting pokid je to live. Diky
Goteborg - Hacken jen 8 rohů - over 9,5 rohů Ko
Tip! Barcelona - Betis | Datum zápasu: 20.8.2017 20:15 | Tip: Messi dá gól | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
Inter Milano-Fiorentina 1.žlutá karta - Domácí @ 3 Tipsport
Inter posílil a po posledních letech, kdy se spíše trápil by letos měl atakovat čelo tabulky, ale nejsem úplně příznivec takto postavených kurzů. Když se mrkneme na posledních 12 vzájemných zápasů tak hned v 8mi z nich dostal jako první žlutou v zápase Inter. Toto je celkem loterka tip. Ale kurz 3 je rozhodně nesmysl a moc dlouho to tam nevydrží.
Gl*4*
Nottingham OK, 4-2 *5*
JK +9.....hcp -3.5 OK *4*
live Norsko 1.division, betko, tipac
Start Kristiansand - Tromsdalen
hostia skorovali z prvej a jedinej strely v prvom polcase, inac je to velky tlak domacich, len skoda ze vyrovnali tesne pred prestavkou, ten kurz na ich vyhru mohol byt lepsi. domaci kandidat na navrat do najvyssej ligy, tento tyzden podpisali troch novych hracov, americana Loweho z Tampy Bay Rowdies, z Islandu FH Hafnarfjörður mladeho Finnbogason ktory dal minulu sezonu 4goly v 15 zapasoch a na hostovanie dosiel z prvoligoveho Brann Bergen Steffen Lie Skålevik ktory uz vo stvrtok vo svojom prvom zapase za Start skoroval.
Tromsdalen novacik v lige, zaciatok sutaze dobry, novacikovsky elan ale poslednych 6 kol (0-2-4).
Start Kristiansand@1.61
Start Kristiansand -1@3.0
Jihlava - Plzeň 1:2 *4*
štěstí při nás, ale ten kurz přes 3 byl prostě strašně vysoko ;-)
Basilej - Lugano 1:1 humus zápas a ko *13*
Ankaran Hrvatini - Olimpija Lubljana 1:3 Lubljana pg+2,5@1,72 OK *4**4*
aspo neco noo *16*
aktuálně Jablonec - Dukla 2:1 a Jihlava - Plzeň 1:1 - 2 x over 1,5 gólu Ok - takže akovka OK
Dneska nic moc 2KO/1OK
Khimik - Sakhalin 1:1
Barsy - Modo 5:1 tam jsem byl uplne vedle Barsy od vcera uplne jinej projev a Modo fakt zaslouzene prejeli.
A dle predpokladu CSKA nalozilo Trinci 6:0 tak od zacatku az do konce jasna zalezitost *4*
live výhra Plzně, nějak mi to nešlo dát na zeď. GL *4*
Z Vuelty:
M.Trentin - vítěz KO*13*
M.Trentin - Cort - 1 OK*4*
Trentin dojel 2., vyhrál spurt skupiny, ale QS to sehráli na útok Lampaerta na posledním kilaku. Škoda.
Hmm tak Zbrojovka ukazuje tu bojovnost. Nevím chlapci vidím to na sestup. Ale i tak děkuji za názor.. :)
http://basketball.org.nz/News/poor-start-costly-for-tall-blacks
vcera keby som vedel, lenze to nebolo nikde, tak za NZ hrali Delany a Timmins s chorobou, Timmins vydrzal necele 4 minuty, Delany polcas. S. Ili sa zranil v 1. polcase, v 2. uz nehral prakticky, ma poranenu ruku a 6 stehov a je velmi otazny dnes, ti dvaja by mali nastupit, tiez otazka co a ako na kolko....za tychto okonosti sa mi aj JK paci, predsa len hra velmi dobre tu a aj Irancanov velmi potrapila, s limitovanymi Delanym a Timminsom by ich obor Oh pod kosom mohol mat viacej priestoru, tiez limitovany Ili bude - na obvode pre nich...
Torro Flores OK *1*
Amos - Ksczcot KO*13* Závod jsem neviděl, ale Amos až 6. v dost špatném čase
Tip! Goteborg - Hacken | Datum zápasu: 20.8.2017 17:30 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.64 | Vklad: 2