tip sekce hokej *4*
tip sekce hokej *4*
Tip! Real Madrid - Atl. Madrid | Datum zápasu: 2.5.2017 20:45 | Tip: bude penalta - ano | Kurz: 3.7 | Vklad: 1
Úvaha v sekcii hokej*4*
Tip! Lausanne - St.Gallen | Datum zápasu: 7.5.2017 13:45 | Tip: Lausanne AH(-0,25) | Kurz: 2.03 | Vklad: 3
Tip! Olympiakos - Efes | Datum zápasu: 2.5.2017 20:00 | Tip: Printezis over 12.5 | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
hm, Efes uz +9 pomaly uz je asi moc nie? Spanoulisovi nemozu ist tak trojky stale (zatial 15/31, 45 bodov zo 63 co dal v 4 zapasoch :)). V rozhodujucej hre, ked aj Efes ukazal ze ma na Oly je ten spread uz podla mna vysoko, neverim ze Spanoulis tak bude palit aj dnes....na druhej strane vyborne mu sekunduje Printezis, ten zatial v H2H s Dunstonom ma navrch, skoda ze nejaka tu dostupna SK neponuka match-up tych dvoch (niektore zahr. som videl ze maju -1.5 na Printezisa coz je very good, ale vobec ich nepoznam :)
Aldridge 4pts over 17,5 easy KO, dostali nakládačku celkem mazec
Anderson 14pts under 11,5 KO, Ryan hrál bohužel nejvíc z Houstonu, ale taky to už nemusel hodit, začal se střelbou 3/5 a poté minul 6 pokusů, ve 4Q i při tom jasném průběhu hrál a tam měl už jen 1 střelu a tu dal
Tip na odpaly Toronto +6,5H(12H) O.K.*4*
Švýcarsko - Senegal 5:5, výhra Švýcarska KO
Watford - Liverpool 0:1, ODG KO. Od Watfordu jsem doma čekal trošku více. *16*
Watford - Liverpool jen 8 rohů - over 10,5 rohů KO
diky *4**5*
Schaffhausen - Servette 2:1 OK *4*
Breidablik - Akureyri 1-3, kvalita sa ukazala, domaci sa dostali ako tak do hry az po gole na 0-3 *5*
Turecké rohy mě dneska parádně vyučily - tip KO. *13*
WATF - LFC.....Lucas v zaklade, to je opat jeden velky vtip s tym najhorsim brazilskym hracom v historii. Uplne dreveny, keby nehral vobec a hrali len 9-ti v poli tak to ani muzstvo neciti, jedine na com tam je je to, ze sa stahuje ku stoperom a on s Lovrenom hrat proste nemoze, pretoze si zavadzaju, nevedia sa dohodnut, nevedia robit offside pasce a zavahanie cakam aj dnes. Ze da Watford gol je veeelmi vysoko pravdepodobne, ak nie over 1.5...
SV Horn – FAC Wien 0:2 FT
hosté DNB, bet OK
*8*
GER-LAT 3:2 OK*4*
over 3,5 nedotáhli bohužel
Osijek-Loko.Zagreb FT: 1-0
Tip: Osijek OK *4*
Tip! San Antonio - Houston | Datum zápasu: 2.5.2017 03:30 | Tip: Anderson 11,5- | Kurz: 1.7 | Vklad: 3