Tip! Schalke - Ajax | Datum zápasu: 20.4.2017 21:05 | Tip: Schalke over 53,5 % (držení míče | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! Schalke - Ajax | Datum zápasu: 20.4.2017 21:05 | Tip: Schalke over 53,5 % (držení míče | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
2 AKO v sekcii hokej
Tip! MTA - Haifa | Datum zápasu: 20.4.2017 20:00 | Tip: Haifa hcp +7.5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
Tip! PAO - Fener | Datum zápasu: 20.4.2017 20:00 | Tip: Fener hcp +6.5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
Tip! Finsko - ČR | Datum zápasu: 20.4.2017 13:30 | Tip: ČR neprohra | Kurz: 2.32 | Vklad: 2
Borci ako vidíte dnes vaše šance hokej Česko 18 r proti víťazovi skupiny Fínsko 18 r.ktory suveréjne win skupinu bez straty bodu a potvrdil v poslednom zápase s Kanadou výbornú formu,Česko 18 si myslím podľa výsledkov tiež nesklamali ale mi príde že v obrane to trochu škrípe aj keď brankár výborný,s rusakmi dobre rozohratý zap...Kurzy na Fínsko cca @1,60-1,65 ,do AKO si myslím že slusne.Dik za nazor*4*
Včerejší tip na proměněnou penaltu Barcelony KO. Byla to zkouška ve vyšším kurzu, takže se zas až tak moc neděje. Jen takový poznatek: "Ofenzívní mašina" Barcelona potřebuje vstřelit 3 branky minimálně a za celý zápas vystřelí JEDNOU na bránu? Za celé dvojutkání pak celé 4 !!! střely mezi tyče? Hlavně, že mají 600 přihrávek... Ještěže už vypadli, kdyby to byli fotbalisté a ne herečky a komedianti, a rozhodčí měl oči a ne v hlavě vymleto, tak už dávno skončili s PSG a na Juve vůbec nešli. Ten jejich házenkářský styl mě úplně irituje. To nemá v semifinále Ligy mistrů co dělat.
Když si vemu, jak nádherný fotbal hraje oproti Barceloně takové "obyčejné" Monaco... *4*
Samozřejmě zatemnění fandové Barcy (tady snad žádný ani není) budou ten jejich antifotbal hájit do roztrhání těla, ale když mají trochu objektivní pohled, tak musejí uznat, že s tímto nefotbalovým stylem už dávno není možné uspět.
Můj názor. PEACE. *4*
Zdravim. Mám určitú predstavu na zápas FRA - HUN ženy hokej, ale rád by som vedel aj iné názory, či nie som mimo, keďže sa venujem hlavne Live tipom. Takže, tu by som zahral ako vz Maďarky, z dôvodov: 1. Videl som dva zápasy a popravde sa mi ich výkon velice páčil 2. Ak dobre počítam tak by už boli veľmi blízko k záchrane, čo je myslím ich cieľ. 3. Francúzsky mi prídu podľa výsledkov a už tu podpísaného trochu bezradné pri zakončení, ale nevidel som ich hrať. 4. Bude to myslím minimálne vyrovnaný zápas zo strany maďarskej. Kurz cca 2 na celkové víťazstvo mi príde fajn. Bol by som rád za názory, než sa do toho dám.
Dik a GL*4* vsetkym
Howard 6pts over 12,5 KO, úplně na začátku zápasu dal hned 2 koše jenomže pak už měl jen 3 střely, měl nějaké problémy s fauly, ale hrál jen 19 minut a ve 4Q ho tam ani trenér nedal nevím proč
Tip na odpaly Toronto(+7,5H) 6 H K.O.*10*
Sekce hokej*5*
Nehrajete někdo zitra Cilice proti Berdychovi za 1,85+? Mne prisel proti Chardymu hodne suverenni, naopak Tom se tak nejak trapi, ztratil set proti Kuznetsovovi i proti Haasovi, a celkove uz mu trosku na ty nejlepsi ujizdi vlak, byt teda Cilic neni zadny antukovy expert
Barcelona - Juventus 0:0, padne 0-3 branek tip OK *4**5*
Dle predpokladu, Juve defense machine *9*
Juventus KO, z minima maximum, z pohody a 0 v 54´je lost.
zdravím, vie mi niekto poradiť či TS berie strely na bránu podľa oficiálnych štatistik, alebo to počítajú sami a teda čo majú napísané v LIVE štatistike tak podľa toho aj vyhodnocujú?
Úvaha a tip tu v diskusii Taliansko-Kazachstan 1:3 tip 2 Ah-1,5 ok*4*
Čo som nižšie písal Barca-Juve yelow žetotek Neymar. Má to fortuna 2,78
Krejčík z Komety dnes 1+1 - počet bodů nad 0,5 Ok
Tip! Washington - Atlanta | Datum zápasu: 20.4.2017 01:00 | Tip: Howard 12,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3