LuigiVampa |
26.3.2017 07:38
Nech sa snažím akokoľvek, pochopiť pravý význam poslednej vety Tvojej analýzy sa mi nedarí *5*
Lejdinka |
26.3.2017 07:43
Je to uplne jasne napisane....
LuigiVampa |
26.3.2017 07:54
Pozri, chodím na Duklu 30 rokov, veľmi dobre poznám pomery v trenčianskom hokeji, zákulisie a ver mi že viem o čom píšem... no že mi prosím Lejdinka priblíž, kľudne aj cez správu, ako je to myslené, rád sa nechám poučiť od odborníka na slovo vzatého ktorý je v dianí, vidí do toho detailne a vie čo iní nevedia. Nakoniec je to pre dobro tipu, tak snáď s tým nebude problém. Ďakujem
camejko |
26.3.2017 14:04
chalani klud *11* ak vies vsetko, neber to ako kritiku preco sme tu nevideli v barazi viac tipov proti Dukle ?
LuigiVampa |
26.3.2017 14:18
Ja som nikde nenapísal že viem všetko. Pýtal som sa len na jeden z argumentov ktorý si uviedol pre svoj tip. Je ťažké mi naň odpovedať ? Snáď si stojíš za tým čo si napísal a vieš to aj vysvetliť, či ?
camejko |
26.3.2017 14:25
tvoja prva veta, 30 rokov, poznam dobre pomery atd. tak mi vysvetli, preco hra Dukla tak nahovno s timom, ktory ma potencial na 5-6. miesto, preco sa niektori len tak vozia po lade, preco alibisticky recuju do medii a podobne, preco Robo napriklad hoc pod parou si otvoril na vas usta a podobne? Narazal som skor na instituciu nie priamo na klub (ohladom rozhodcov, to je vsetko)
LuigiVampa |
26.3.2017 14:58
To čo sa deje v súčasnosti v Dukle je len vyvrcholením diletantizmu, "anti-koncepcie" a pomerov vo vedení ktoré trvajú už roky. Anarchia sa začala odchodom Miloša Holaňa keď vedenie odmietlo akceptovať jeho kritiku mužstva či jednotlivcov a odmietlo odsúhlasiť jeho návrh na postihy. Následne počas novembrovej reprezentačnej pauzy odišiel GM Kobezda súkromne do USA a začali sa diať ďalšie veci ako prepúštanie jednotlivcov predsedom predstavenstva a angažovanie nových hráčov na podnet agentov s ktorými mal a má výborné vzťahy. Všetko poza chrbát a bez vedomia GM. Krokom vedľ bolo následné angažovanie Turka, čo prehĺbilo krízu z ktorej sme sa ani po jeho odvolaní nedostali. Všetko bolo umocnené smrťou Jana Kobezdu , následne zranenia klúčových hráčov (Hlinka, Bezúch, Bulík, Cebák) , poverením "fanúšika" Penzeša vedení mužstva do konca sezóny a atď... V kabíne vládne napätie, sú tam vytvorené skupinky, chalani si vykrikujú platy, starí idú proti mladým a pod... Niektorí nemajú žiadnu motiváciu, iní hrajú pod svoje možnosti celú sezónu (Gašarovič, Sojčík), niektorí tipujú (tých tu uvádzať nebudem *5*) niektorí sú samostatné jednotky tak na ľade ako aj v šatni či v súkromí (Hossa). "Ťahúni" sa noc pred zápasom zabávajú v herniach či erotických salónoch vo vedomí že baráž sa uhrá sama. Vedenie je už dlhodobo rozhádané, je to skôr monarchia Vila Ružičku, s ktorým sa nedá ani dohodnúť ani spolupracovať. Svedčí o tom aj odchod marketingového manažéra Laca tesne pred vyvrcholením základnej časti, keď to skončili vyhrážkami, uzavretím fan-shopu, odvolanie skenerov na permanentky atď...Je toho naozaj veľa a mohol by som ísť do hlbších detailov, ale asi to na tomto fóre a takto na stene nemá zmysel, je to skôr na dlhšiu debatu a trochu inde. Neviem kto je Robo , ale ak myslíš toho infantilného primitíva z Detvy, v prvom rade odprezentoval sám seba a naplno odhalil svoj intelekt, prečo tak urobil sa treba opýtať jeho. Dukla je na dne a do toho kto je na zemi sa nekope. Napriek tomu na papieri má Dukla mužstvo, ktoré by za normálnych okolností nemalo problém uhrať play-off, nie to play-out.
Ale o inom som chcel. "Navyše sa začínajú vyvíjať aj isté nešpecifikované tlaky na iné pôsobiská". Vieš mi prosím odpovedať kto má vyvíjať tie tlaky ? Ružička ? Hartmann ? Mitocha ?, nebodaj Lintner ? a tie iné pôsobiská je ako zväz ? Pro-hokej ? Lintner ? Komisia rozhodcov ? Alebo konkrétni rozhodcovia ? Apropo, Citrón je na trenčianskom zimáku takmer persona non grata a Vilo Ružička má s ním vysoko negatívny vzťah, čo sa datuje ešte jeho pôsobenia vo funkcii GM a od volieb prezidenta zväzu. Ale niektorí ho stále vidia a šedú eminenciu ktorá stojí a lobuje za Duklu...
Tie tlaky sú hlúposť, Dukla je na dne, nemá GM, nemá trénera, nemá hlavného sponzora (WSM dotiahol Jano Kobezda) a nakoniec veľmi dobre vieme ako šéf WSM počas minulého týždňa dopadol...
Tipovať zápasy Dukly v tejto sezóne bolo a je podľa mňa čisté šialenstvo.
Apropo , ja mám tiež dnes naložené na Trenčín že skóruje ako prvá 3 fíky @ 2,5 ale ver že žiadne tlaky tam nebudú *7*
camejko |
26.3.2017 15:06
konecne nieco koncepcne a racionalne spisane, s tymto popr. s lepsie stylizovanym prispekom by si mal prispiet na niektory z nasich hok. portalov (nech to vidia a vedia aj ostatni fanusikovia z inych liahni). Niektore veci som nevedel, dakujem za objasnenie (velmi o tipovani netreba takto pisat, ale je to jasne). A hej, toho Roba som myslel (ale s nim uz mame roky skusenosti ohladom Presova a prvej ligy, ale bol tam podnet preco reagoval tak, ako reagoval, no je to jeho styl ak ma nieco v krvi, hoc vrcholne neprofesionalne). Pozri sa kto dnes bude piskat a ako, (samozrejme zalezi to od dalsich okolnosti) vidiet si to mohol vcera v KE (kedze zopar faulov nebolo odpisaknych a zas naopak). Dufajme, ze sa to dnes uhra samo *4*
camejko |
26.3.2017 15:09
inak este a to presne neviem, koho bol preboha napad zohnat Tureka? a Penzes to bol dalsi krok mimo, no vela na vyber az tak nemali...
LuigiVampa |
26.3.2017 15:24
Turek bol Kobezdov kamarát, spolu to upiekli a tolerovali ho veľmi dlho - až moc. Julko Penzeš je naopak Ružičkov kôň, te ale tomu mužstvu nemá čo dať, nemá rešpekt, prirodzenú autoritu, je to len loudka. Chalani si to koučujú sami. Vilo po zápase v Skalici povedal že už toho bolo dosť a že v Mikuláši už nebude, ale aj to bolo typické jeho vyjadrenie po vypití desiatich lavórovíc...
LuigiVampa |
26.3.2017 15:29
Holaňova demisia nepadla vtedy Kobezdovi vhod, bol tesne pred dovolenkou - odchodom s dubnickou starou partou pozrieť mladého Trta do Detroitu a musel náhle pred odchodom zabezpečiť chod mužstva a angažovať trénera. Tureka tesne pred tým vyliali zo Zvolena a Kobe mal po probléme ;)
camejko |
26.3.2017 15:43
dakujem za vysvetlenie, nech sa dari a aj nech pan v pruhovanom c. 1 dopomoze *5*