koník KO, druhej. Skákal super, jedinou chybu bohužel udělal na poslední překážce a pak už to nedohnal.
koník KO, druhej. Skákal super, jedinou chybu bohužel udělal na poslední překážce a pak už to nedohnal.
Slo jeste dnes vsadit na Pinne? Nemam moznost to ted zkusit, tak mi nekdo napiste, ANO/NE jen.
BK Havlíčkův Brod - Ždár nad Sázavou
V neděli jsem dával do sekce hokej tip na Žďár jako vítěze série.
Po 2 zápasech je stav 1:1, na zápasy. Oba týmy vyhráli doma. Brod 4:2, Ždár 8:3. V obou zápasech měl Brod dobrý nástup,vedl 2:0 ale Žďár se vždy dokázal srovnat na 2:2 a vrátit se do utkání. Pokud si pohlídají začátek, tak dnes nejsou v HB bez šance. Navíc brodu bude ve dvouch zápasech chybět kapitán Třetina, který vyfasoval od disciplinárky stop na 2 zápasy za faul na ždárského Střechu. Což je citelné oslabení pro domácí tým, který spoléhá zejména na údernost prvního útoku Třetina-Endál-Přidal.
Kurzy na vítěze dnešního zápasu u fortuny Hb 1,39 ZR 2,55. Osobně bych viděl fér kurz na Ždár při absenci Třetiny mnohem níž na kurzu 2,15. Pokud Žďár podá kolektivní výkon tak není bez šance. V ZČ 2x v Brodě vyhrál Gl
Raw Air....Trondheim
Tip! Ajax - FC Kodan | Datum zápasu: 16.3.2017 21:05 | Tip: Ajax | Kurz: 2.1 | Vklad: 3
Tip! Top Notch - vítěz | Datum zápasu: 16.3.2017 14:30 | Tip: Top Notch - vítěz | Kurz: 4.5 | Vklad: 1
Dotaz v sekci sázkové *17*
Palmeiras vela sanci ,no efektivita 0 bodov, KO..
Ahoj, po delsi dobe jsem se vratil z pobytu v zahranici a nefunguje mi vsadit na bet365. Reinstaloval jsem flash i prohlizec a porad nic. Znamena to, ze budu muset koupit novej pocitac? Ma nekdo podobnej problem?
Booker 19pts over 22,5 KO, hmm nehrál Bledsoe a začal výborně 10 bodů se střelbou 4/8 a potom z 18 střel dá jen 2*13*
Barnes 22pts over 19,5 OK
Goberta 12pts under 13,5 OK
Tip! Federer - Kyrgios | Datum zápasu: 17.3.2017 19:00 | Tip: Federer | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
Tip! Monchengladbach - Schalke | Datum zápasu: 16.3.2017 21:05 | Tip: under 9,5 rohu | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
Monaco 3:1 Manchester , over ok
Enisey -16.....+9.5 KO
polcas katastrofa, 2. lepsi ale len so stastim do OT a tam uz bez sance...
domaci ich znicili pod kosom co som neodhadol dobre + TH Eniseyu na urovni 55 % bola katastrofa (a to ich hadzali dost)...
Vyhodnoceni dneska *4*
Bohemka neda gol OK
Mnichov 8:2 OK
Overy Kazan - Omsk KO
dostal jsem se sem až teď, bohužel i druhý koník KO. Myšlenka hrát proti "neporazitelnému" koni byla správná, vsadil jsem ale na toho druhého. Dráha vyschla oproti včerejšku o dost víc než jsem očekával a zvítězil start - cíl Special Tiara.
Eisbären 6:1 ok, ok*4*
852|
Farjestads - Djurgarden 5:3 - postup Farjestads OK*8*
Pohoda, Space Soldiers na mapě Kinguinů nedovolili nic, takže ez 2-0, co čekat. KO.