Tip! HC Innsbruck - Black Wings Linz | Datum zápasu: 2.2.2017 19:15 | Tip: 2 | Kurz: 1.73 | Vklad: 4
Tip! HC Innsbruck - Black Wings Linz | Datum zápasu: 2.2.2017 19:15 | Tip: 2 | Kurz: 1.73 | Vklad: 4
Tak musím zareagovat na menší rozepri kvůli bandy.
Myslím, že existují výjimky pro "holotip" a tou je právě Elliotuv tip.Bandy vůbec nerozumim, vím o tom jen to,že je to prapodivnej hokej na giga hřišti, kterej se hraje s divnym pukem a přesto jsem Elliotuv tip pochopil a vsadil.
Zaprvé už se tu o Svedech psalo, ale to není nejdůležitější. Zadruhé sazkova kancelář udělala hrubou chybu v kurzu a příležitosti.Kdyz jedna sazkova výpise hcp 10 a zbytek světa 23, tak je jasný, že někde se stala chyba.Navic u tipsportu, který nevoiduje.V podstatě ani nešlo o tip ale o informaci pro nás. Takova chyba totiž vydrží na trhu chviličku. Já sám dokážu u tenisu shodit kurz o 0.5 blbou deseti tisícovku sázkou, kurz,který navíc nebyl ustreleny az tolik.
Takže mi v takovehle situaci přijde úplne v pořádku takovýto informacni tip.Kdyz to vezmu ze svého, tak bych nenapsal nic jiného, kdyby tipac vypsal kurz 2 na djokovice třebas se Štěpánkem. To samé kdyby vypsali kurz 2 na Barcelonu proti Slovácku....jak byste chtěli info...Djokovice je lepší hrac? Barcelona je lepší tým?
Prostě sazkovka vypsala nesmysl a nazdar....
Něco úplne jiného je holotip za barak na over v nějakém zápase, kde hraji dva utocne týmy a kurzy jsou nastaveny víceméně spravne....i když mužů byt na sto pro presvedceny ze padne...to tu nemá misto...ale tuta chyba sazkovky ano..
A k poznamce k Felpodovi....to nebyla podle mého narážka na něj. ..jen Elliot dal jeho za příklad...Jeho analýzy patří k nejdelším analýzám,co jsem viděl...nikdo ale neřekl ze jsou spatne...to je ode me k tomuto tématu vse*9*
698|budapest-znojmo over7
svedsko to pochopilo tak, ako som si myslel a over zo sekcie uz OK *5*
nejake novinky z EL:
Zalgiris - Barca.....Koponen za Barcu nakoniec odletel do Litvy a mal by hrat, ostatni za Barcu co som tu spomenul predtym out. Mam Zalgiris +2 uz dva dni, Koponen ak bude hrat ma to netesi, ale je na zvazeni, ci ostanete alebo coverujete, kurzy uz na tu spravu zaeragovali mierne...
Unics - Oly.....bohuzial Colom je out na dalsie dni pre Kazan, Parakhouski a Ponkrashov budu hrat. Za Oly Papapetrou, Printezis a Matzaris budu hrat, ale pod injekciami (Printezis a Matzaris uz tak hrali proti PAO v lige). Colom mi urobil skrt, ale stale to je 12 muzov u domacich oproti 9 u Oly. Daval som hcp +5 a teraz uz sa to vymenilo a je tam Oly +3, takze da sa aj spravit nieco s tym, ale nech sa rozhodne kazdy
prosim Vas k tomu bandy zapasu SWE vs GER, betko ma handicap +24,5 na GER , nie je to uz trochu moc ? Vzajomne zapasy som nenasiel, ale snad sa SEWE trosku posetri a da im napr. o tych 15-20
Neviete niekto nieco o zapase Medvescak Zagreb - Lokomotiv Yaroslavl? Kurz na hosti poriadne klesol - z cca 1.5 na cca 1.2...
Tip! Slovan - Dinamo Moskva | Datum zápasu: 2.2.2017 19:00 | Tip: Dinamo nad 2,5 | Kurz: 1.99 | Vklad: 2
Sekcia futbal *8*
sekcia hokej *5*
Nori pekne prekvapko...vybrinkli Kazachy v prodl.*9*
Sice over v haji..ale Nori pekne*4*
Mertl OK *4*
Tipac swe -10 hcp bandy 5/5*3**5*
Tak nieco v sekcii fucik...
Thomas 44 bodov - 30,5+ OK *4*
R.Ram - Opelka 2:0 Tip OK*4*
Tak asi Elliot by mohlo k tomu nieco.
Mne sa dost dnes pozdava v Bandy zapas stvrtfinale Kazachstan - Norsko. Hcp je o 6 golov moze Norsko prehrat. Tu svoju lahsiu skupinu vyhrali lahucko a dnes by mohli potrapit Kazachstan. Minuly rok odpadli v 2.polcase...
K. Lowry 32 bodů OK *4*
James 27pts over 26,5 OK, ještě že měl dneska tu vynikající úspěšnost