Bjorkloven jen 1:3, over KO
Bjorkloven jen 1:3, over KO
V Leverkusenu parádních 14 rohů - over 9 v naprosté pohodě OK! I fotbalové pendolino dojelo luxusně do zelené stanice, bando vystupovat. Pak že v Čechách nemůžou jezdit vlaky podle předpokladů. Koďasovy dráhy se loučí a gratulují všem cestujícím! *5**4*
K dnešnímu dni končí na vlastní žádost z časových důvodů Letsgoflyers. Díky mu za jeho práci tady *3**5*
676|
Farjestads OK *4*
Budějovice over i hcp OK *4*
Havl. Brod OK *4*
Trutnov OK *4*
Klatovy OK *4*
Benátky under OK *4*
Portsmouth-Exeter 0:1 - BTTS KO *10**13**10* Donácí převaha jako prase, ale bohužel...
Belehrad vyhral 6-2, hoc chytal mladik a nie Radu *4*
Counter strike
FaZe - Sk
Ko
No FaZe nehrali spatne ale sk ukazali zkusenosti a to asi rozhodne . no za me jestli to vyhraji sk nevi fnatic tak to je na maslu *15**15*
Tip! Charlotte - Sacramento | Datum zápasu: 29.1.2017 01:00 | Tip: Walker 23,5+ | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
CD Nacional – FC Arouca 1:1 FT
hosté DNB, bet VOID, cashback
*11*
Vyrovnání Nacionalu z penalty v 94.minutě mrzí... Ale je to návrat vkladu, tak aspoň že se neprohrálo...
*16*
Lavrio - AEK 84:87.....Lavrio hcp +9.5 OK *4*
tu mali domaci vyborny zaver...
MZT - Mega 75:74.....MZT AH -3 KO
71:59 v 35. minute, ani toto im nestacilo, ten tim je uplny shit...
Kladno - Most 6:2 --- jednička a over v pohodě OK! Tak už se mi dlouho nic nepodařilo přesně trefit - Kladno nastřílelo over samo a Most přidal ty své obligátní 2 branky. Přesně dle odhadu a prognózy analýzky. Pendolino dojelo moc krásně do zelené stanice, bando vystupovat! Koďasovy dráhy se loučí a gratulují všem cestujícím, kteří si dnešní jízdu prostě museli užít. *5**4*
675|
Tip! Slovenia-Croatia | Datum zápasu: 28.1.2017 20:45 | Tip: 53,5 goals over | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Neva Petrohrad - Khimik Voskresensk 3:1 OK *4*
Podle očekávání Neva doma lepší aktivnější - střely 44:21, Khimik opět bídný útok s jedním vstřeleným gólem
ad Nacional - Arouca
Domácí trenée Predrag Jokanovič asi fakt neví z které do které. Kromě Hamzaouiho, který se v minulém kole zranil, a Rui Silvy, který přestoupil do španělské Granady, nehrají oproti základu z minulého kola ani, Nuno Campos, Mauro Cerqueira, Tobias Figueiredo a Vítor Gonçalves. To je celkem 6 změn v základu - hustý... Hostující trenér Lito Vidigal nemá v základu z minulého kola ani jednu změnu.
Tak snad... *8*
info k VHL Neva-Khimik
Neva vede 3:0 Khimik vyměnil golmana Sinyagina, který chytal dobře a Khimik dostal jen 3 kusy, 3 třetinu bude chytat mladý Nikitin a to je podprůměr VHL navic toho moc neodchytal
tady se mi jasně jeví Neva hcp - 3.5 za 2.02 tipsport, Neva by mohla přidat góly, pokud teda nebude jen údržba, ale tomu nevěřím
674|Lavrio hcp +9.5
Asi po hodině psaní jsem zjistil, že se mi do sekce hokej neuložil preview dnešních hokejů :( Tak jsem to přepsal aspoň v krátkosti a v pár řádcích přidal pro mě zajímavé zápasy *4*
RoPs 3-0 HauPa KO*10*