je tu nejaký odborník na udeľovanie Oscarov ? mám nejaké veci vytipované ale potreboval by som sa poradiť ešte s niekým ak tak písnite správu *5*
je tu nejaký odborník na udeľovanie Oscarov ? mám nejaké veci vytipované ale potreboval by som sa poradiť ešte s niekým ak tak písnite správu *5*
Tip! HC Bolzano - HC Orli Z | Datum zápasu: 11.1.2017 18:45 | Tip: 2 | Kurz: 3.25 | Vklad: 2
Tip! HC Bolzano - HC Orli Z | Datum zápasu: 11.1.2017 18:45 | Tip: under 5,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
580|mex-korea u20 over 7.5
Tip! Novokuzněck - CSKA | Datum zápasu: 11.1.2017 17:30 | Tip: Kugryshev - počet bodů nad 0.5 | Kurz: 2.05 | Vklad: 1
579|právě se začíná, hcp na Mexiko
ze sekce, Írán-Slovinsko 1-1 VOID
Slovinci a jejich zakončování - totální katastrofa, škoda neuznaného gólu. Írán není třeba komentovat, nebýt penalty, tak by gól ani nedali.
Biatlon:
sranda, jediný tip OK s nejvyšším kurzem *12* FRA-RAK 2 OK*4* 4.36
rakušani to odpálili 2. okruhama, bělorusové dokonce 3. *12**13*
švýcaři+USA daleko v poli poražených...
V sekci tenis jeden tip na dnešní noc *4*
pár postřehů na noční Aussie Open
V sekci basket tip na Český pohár *3*
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/843727-komicka-scena-ja-nechci-postoupit-ja-taky-ne-tak-jak-to-udelame-kdo-skrecuje-prvni-vyhral.html#hp-sez
hnus co se děje v dnešním sportu *15* za takový přístup bych jim klidně dal roční zákaz startu
biatlon v sekci. start 14:30
nechce sa mi to prilis spisovat, ale myslim si, ze pojdu kurzy este nizsie...podla mojich info zajtra je za Oly Spanoulis out, nehral uz v lige a opat ma problemy, ostal doma a do Barcy ani necestoval...Barca nehra zle teraz, doma tradicne silna a potrebuje vyhru na zachovanie nadeje na postup, out je len Perperoglou, ktory ale nie je klucovym hracom, naopak, Oly bez Spanoulisa nie je tym timom ako s nim.....Barca AH -2 (Pinna, 2/5)...
Sekce fotbal, něco z turnaje v Rusku k utkání Írán - Slovinsko *4*
Tip! Prievidza - Gravelines | Datum zápasu: 11.1.2017 18:00 | Tip: Prievidza hcp +6.5 | Kurz: 1.77 | Vklad: 2
578|
Tip! Mannheim - Ingolstadt | Datum zápasu: 11.1.2017 19:30 | Tip: Mannheim | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Radwa over KO, opet neskutecna defens polky
Coppejans vcelku v pohodě OK 2,29 za 3/5
Over Tiafoe - Cecchinato OK, snad se někdo svezl *4**6*