492|
492|
491|
KHL Afinogenov bude bodovat KO
KHL
Spartak Moskva - Čechov
Padne 5 a více golu OK*4**4*
Pod tip oba daji 2 a více golu Ok*4*
Ještě jednou přeji všem klidné svátky , pohodu a užíjte si konec roku jak se sluší a patří .*5**4**4*
490|
Večer plný překvapení, pocit, který jindy není, dobré jídlo do bříška, bohatého Ježíška. Tohle všechno na vánoce, hodně zdraví v novém roce.*8**9**4**1*
Tip! Spartak - Podolsk | Datum zápasu: 24.12.2016 15:00 | Tip: Afinogenov počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.89 | Vklad: 1
489|
Tip sekce Hokej
V tento vanocni den si dame KHL start 15:00
*17**17* at se dari a Štastne a vesele vsem !*17*
488|
Také Vám přeji vše nej a zároveň všem co tuto stránku zde udržují.. Zároveň k tomu přidám sázku, která mne zaujala. Opět se jedná o dlouhodobou sázku konkrétně 1rok dopředu. Jedná se o Německo a jejího kancléře/kancléřku. Sázka je u Tipáče/Fortuny na to zda Frau Merklová bude ve funkci 1.1.2018. Za mne nikoliv, kurz 1,95 mi přijde jako value. Je to ještě hodně dopředu, těžko predikovat žhavé protikandidáty, ale dle mého jak tam bude někdo s trochu radikálnější proti imigantskou politikou a bude mít všech 5 pohromadě, musí Merklovou porazit. Mám příbuzné žijící v Německu a tak již více jak rok od nich poslouchám, jak Frau M. situaci nezvládá resp. těžce nezvládla. Každý další útok bude jen více a více podkopávat židli. I když jsou Němci dost konzervativní, tak to vypadá a dle mého časem bodou více a více proti politice Merklové. Rád vyslechnu zdejší názory *3**3**4*
Šťastné a veselé všem přeji*4*
Stastne a vesele vanoce vsem nasim uzivatelum. Uzijte si dnesni den *4*
Ovechkin dal gól,takže bodoval - Ok
Wiggins 15pts over 22,5 KO
Milsap 20pts over 18,5 OK
Schroder 27pts over 18,5 OK
NHL
Rangers - Minnesota
Oba daji 2 a vice golu
Ok*4*
Tip sekce Hokej
na noc NHL start 1:00
*17**17*
Tip! Washington - Tampa | Datum zápasu: 24.12.2016 01:00 | Tip: Ovechkin - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.51 | Vklad: 2
Camej díky za Visp ez win *4**5*
Pánové, nebo s vámi v České republice zítra otevřené pobocky Fortuny?