Tie tresty som myslel ze nam vyslo teraz pozeram marač a KO ? To museli by cisto len 2,5 min tresty ? *10* pozeram ze 2x su 5 minutove ja ze to sa tiez pocita *6*
Tie tresty som myslel ze nam vyslo teraz pozeram marač a KO ? To museli by cisto len 2,5 min tresty ? *10* pozeram ze 2x su 5 minutove ja ze to sa tiez pocita *6*
Tip! Zlín - Kometa | Datum zápasu: 4.12.2016 15:30 | Tip: Kometa | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
Tip! Sparta - Vítkovice | Datum zápasu: 4.12.2016 14:00 | Tip: Vítkovice pg+1,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
gól Porto 1:0 neskutočné po 4 zápasoch bez gólu ho daju v 95min. ešte som pokladal, dik dobrú noc *4*
Livko
Fc porto braga
Porto hraje na jednu bránku, strašne tlačia ale brankár hostí čaruje. Porto dnes musí vybrať hrajú o jedného viacej, 1,9kurz 4/5
YBB - Basel 3:1 ko
Asi necham radeji bez komentare..kazdopadne omluva
366|
Phila-Chicago 3:1 over KO
dle mě gól Pánika měl platit,no nebyl tam vizuální kontakt,i tak dalšich šanci na gól jak maku a zrovna Mason jeden z nej vykonu v sezoně*13*
365|Jedny rohy na Basilej
364|
NHL Zuccarello bude bodovat Ok
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 3.12.2016 23:00 | Tip: Portland + Regina | Kurz: 1.5 | Vklad: 4
363|
ebel KO vsetko o gol, hoc domaci nastupili aspon s prvou formaciu, gol do prazdnej zial za minutu nepadol uz *15*
YBB - Basel
Tak Bern do toho jde skutecne se stredovou dvojkou mladymi Bertonem a Aebischerem, Kubo neni ani na lavce. Basel do toho jde podle me v nej sestave Doumbia na hrotu a k nemu ofenzivni Steffen (oba dva za YBB hrali, takze motivace navic), zaloha Delgado, Bjarnason, Zuffi, Xhaka, tihle proste musi tu domaci zalohu prejet, vzadu klasicky silna dvojice Suchy s Balantou...tech soucasnych 2,71 na Pinnacle je podle me fest nesmysl
Tip sekce fotbal
Na vecer ceska liga
*17**17*
Kanada-Singapur 2:1 Singapur +5,5 OK
Do livka nedava bo v basketu se nevyznam ale basketaci co rikate na inter spiska? Inter o hodne lepsi, podle statistik by mel byt hcp pokryty lehce posledni dva zapasy: 68:110 pro inter a predtim doma: 126:49.. zrovna zacinaj..
Česko - Norsko under KO