Tip! Florida - Philadelphia | Datum zápasu: 23.11.2016 01:30 | Tip: Trocheck - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.98 | Vklad: 1
Tip! Florida - Philadelphia | Datum zápasu: 23.11.2016 01:30 | Tip: Trocheck - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.98 | Vklad: 1
Bolton-Coventry 1:0 - OK *4*
A vyšel tedy i under.
Livecko KO, vsechno špatně, od redky po vyrovnání, pouze dva ruzky.
Bietigheim-Kassel 6:2,TIP OK
305|
304|
Tip! New York - Portland | Datum zápasu: 23.11.2016 01:30 | Tip: Porzingis 19,5+ | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Mám takový dotaz, když mi to smažte, ale četli jste někdy nebo dokonce vyzkoušely matchet betting ? Mělo by se jednat ve zkratce o vybírání bonusů a různých výhod s jistým ziskem..
303|
cervenacek: neviem kto si (sorry, registrujem ta len dnes tu), ale MV-cko je tu urcity cas a kvalitu ma, takze to rypanie si odpust, nemame to tu radi...diky :)
Kosice vyhra v hcp a tiez over 4g KO
Kosice sa pomalsie rozbiehali, boli lepise, viac na puku, viac sanci, Trencin ale obetavo branil, vyuzil presilovku, inak sanci moc nemal. Celkovo som ale cakal vacsiu dominanciu domacich, ten hcp dojst mohol. Z biedy to nevytrhla ani hra Dukly bez golmana, ked sli 10s pred koncom 3 kosicania na 1 hraca Dukly a prazdnu branu. Samozrejme nepremenili, co len podciarklo ich dnesne trapenie *13*
Velke ospravedlnenie pani.
Tip! Bolton-Coventry | Datum zápasu: 22.11.2016 21:00 | Tip: Bolton | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Libé, Libe, Liberec *4**7*
Zlín - Liberec 0:5 OK
Vše podle předpokladů. Liberec překonal rekord, navíc opět neinkasoval branku!
2 ako ko.. Že Brno vypotí jedinej gól zklamání.. Liberec tam je to procházka růžovým sadem v klidu
Poprad OK, 5-2 *5*
Ferencvarosi-Eger 7:13, over OK*8*, úvod vlažnější pak už se chlapci rozstříleli a po třetí čtvrtce bylo hotovo
borci sledujete někdo Košice ? vývoj zápasu....je tam šance ?
Izvidac 26-34 KO druhej half odpadli pardon
Bietigheim-Kassel v sekci hokej...netradičně i něco s DEL2
na ten Izvidac aj je nejake lepsie livko ? sak vsetky SK to stopli asi vypadok nejaky ?