ja by som dnes skusil jedno prekvapenie, a to vyhru Prievidze proti Bnei (Fiba Euro Cup).....o hostoch som tu uz pisal, ked hrali s Lukoil doma, spolah hlavne na trojicu Adrien, Green, Mashour - tato trojka je pilierom muzstva, stara sa o body a doskoky. Prvy zapas Bnei doma zvalcoval Prievidzu 89:64, lepsi pod kosom, o 10 doskokov viacej...ale, oni uz maju zabezpeceny prakticky postup na 90 % (ak vyhra dnes Lukoil doma tak na 100), vyhrali doma teraz nad Maccabi T. A. v lige (samozrejme Maccabi tam hralo s timom vacsinou z lavicky pripravujuc sa na zapas s Fene, ktory sa hral vcera) a je tam euforia a ja tie izraelske timy "poznam" s ich naladou. Pride euforia, "sme majstri sveta" a pride pad. Taktiez Bnei vonku je podstatne slabsim timom ako doma (v min. sezone 4-12), kym Prievidza pred svojimi fans dokaze byt nebezpecna a hryzt. Nemaju co stratit, divaci ich budu hnat dopredu, Bnei s postupom vo vrecku prakticky a po "opiu" s Maccabi (tiez neviem, ci im chyba niekto ci nie, tie izraelske sifry su necitatelne :).....mozno nadnesena uvaha, ale Prievidzu skusim ja za 1/5 (Pinna)...