Boca 4:0 livetip OK *5*
Boca 4:0 livetip OK *5*
159|
over v Dansku OK *6*
nesledujete někdo Barcelona-Granada? Jak to vypadá v reálu? V půlce plichta, podle stats převaha Barcy . Dík za případné info
Hodil som jeden tip na NBA do sekcie, aj under by mal vyjst. Po vecernej Atlante, ktoru som tu nestihol dat, som sa dostal 11miesto covers conteste nba. *9*
158|
Tip! Arizona Coyotes-Colorado Avalanc | Datum zápasu: 30.10.2016 01:59 | Tip: N.MacKinnon +0,5 | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
SKN St.Pölten – SC Rheindorf Altach 0:1 FT
výhra hostů, bet OK
*8*
157|Live Setubal-Porto
156|
Quiroz-Agemenone 19,5 + OK a to Quiroz 2-6 a 2-5 a 15-40 luck *4*
Dnes malo času ale stihol som niečo podať takže dikes za Cibuľu-pomeee,Vladivostok under, koník Silsol a Makarova/Vesnina..pekné kurziky..good job priatelia*7*
Kadaň-Benátky 4:2 livko OK*4**5*
Ze sekce.. Jihlava vyhraje 1. Třetinu ok
HV - Brynas over OK*4**5*
Darmstadt pouze 2 rohy - tip KO. Lipsko dalo gola až po hodině hry, což bylo strašně pozdě. Vždyť 6 nebezpečných útoků za poločas pro Darmstadt hovoří jasně - ty rohy ani neměli z čeho nakopat. Po góle dali ty dva, ale to je málo.
Slovaclo teplice stridani hlavniho sudiho, slovacko tece a je rohove, tak pred policasem se da neco vymyslet.Takove tri minutky se nastavi
Na zítra TM se mi líbí Kerber - Cibule 20,5 +........Snad Cibule nebude tired moc ale Kerber tady drtí solidně no snad by to mohlo padnout....
Mattek/Safina - Makaron/Vesnina tady bych to viděl na Bucie team - už je porazili v Melbourne i na USO a mohli by si na ně věřit zase - i když debly jsou ošidný tak přece jen ta bilanc 2-0 a 4-1 na sety by mohla být docela faktor. Lucku s Mattek sem dnes viděl a opravdu hrají dobře.
Názory?
*4*
Švéďáku, díky za over na HV. V suchým triku kuřátka v oboře. *4*