Tatran-Bohemians 7:6 KO Bohemka si za tu stíhací jízdu zasloužila vyhrát. Škoda te prvni třetiny
Tatran-Bohemians 7:6 KO Bohemka si za tu stíhací jízdu zasloužila vyhrát. Škoda te prvni třetiny
Tak jsem to zkusil Live betting a hned tam mám chybu... Než to člověk napíše tak ty kurzy letí dolů a hranice se mění *10*
Kdo si chce zaplatit Live tipy tak muze klidne uz odedneska. Info jak zaplatit je zde: http://tipmatchbets.com/articles/open/86
Novým moderatorem se od dnesniho dne stava dr.doofy. Tak at se dari *4**5*
Irak 4:0 *5*
Jeste nekdo chce upozorneni na live tipy? Myslim, ze kazdej uz si mohl vydelat na celorocni predplatne *9*
Xamax - Wohlen *1:3 ko
Po celodenní dropování mi bylo jasné, jak to dopadne, bez ohledu na to, že hostům ještě navíc chybí střední záložník. Fakt si říkám, k čemu ty hodnoty chytat (myšleno řečnicky), když si to zainteresovaní ošéfují podle svých potřeb..humus
Paquet 6:1 6:7 6:3 bet OK, každopádně zase málem z vyhraného zápasu byl lost a teď je to takto co druhý zápas takže já se na chvíli odmlčím
FC Liefering – FC Wacker Innsbruck 1:2 FT
tip výhra domácích v EH-1, bet KO *10*
Tohle je pro mne překvápko jako kráva. Nicméně IMHO výhra hostů zasloužená.
Před výkonem Innsbrucku klobouk dolů, před výkonem mým si tak leda odplivnout...
*10*
na tom betku aj niekto sleduje ten Xamax ? ak ano prosim vas viete mi to zhodnotit ? *12*
26|
Tip! Ostapenko-Jankovič | Datum zápasu: 18.10.2016 10:05 | Tip: Jelena Ostapenko | Kurz: 2.5 | Vklad: 2
Efes - Kolejliler 109:60.....Kolejliler hcp +36.5 KO
co robili v 3. Q (-27) nechapem...
z diskusie vcera za menej Krka - CZ 56:67.....under 152.5 OK *4*
tu to slo podla scenara...
Tip! Medvedev-Kukushkin | Datum zápasu: 18.10.2016 11:30 | Tip: Mikhail Kukushkin | Kurz: 2.5 | Vklad: 4
25|
24|
23|
Begu set OK
Pavlásek 21,5 KO přesně 21 ten to domrvil
nieco z Eurocupu v sekcii, Bilbao vs Alba si treba pockat na vypis u tych normalnych...
Tip! Slavia - Slovácko | Datum zápasu: 22.10.2016 20:05 | Tip: Slavia -1.25 | Kurz: 1.97 | Vklad: 4
*3* live