Bulvis@ koukám, že Rosice slušná mlátička, stejně jako Hlučín. Tihle dva půjdou v MSFL hodně vysoko.👏
Bulvis@ koukám, že Rosice slušná mlátička, stejně jako Hlučín. Tihle dva půjdou v MSFL hodně vysoko.👏
Tip! Schmiedlová - Rus | Datum zápasu: 31.7.2021 18:05 | Tip: počet gamů 20,5 over | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Tip! Brazília - Švédsko | Datum zápasu: 31.7.2021 09:15 | Tip: under 54.5 | Kurz: 1.91 | Vklad: 2
Tip! Královice - Uhelné sklady | Datum zápasu: 31.7.2021 10:15 | Tip: 1 | Kurz: 2.1 | Vklad: 4
Tip! Podolí - Žižkov B | Datum zápasu: 31.7.2021 10:15 | Tip: 1 | Kurz: 2 | Vklad: 3
White, KO mal som hrať tú Masseovú, škoda že to kleslo, sorry.
Jedno plávanie v ostatných športoch.
Live Tip! Fylkir - Valur | Datum přidání tipu: 30.7.2021 19:34
34.minuta, stav 1:3, je to odložený zápas spred týždňa keďže v kadri Fylkiru mali problémy s covid infikovanými hračkami. Aj kvôli tomu sú dnes domáce bez naj defenzivnej hračky, Fjolly Shala (repre Kosova). Inač až na to ze týždeň netrenovali majú okrem tejto absencie základnú 11ku ktora hráva pravidelne. Káder majú lepší ako je momentálna situácia v tabuľke ale doplácajú na malo skúsenosti. Ten zaklad až na 2 hračky aj dnes všetko 20 a menej rocne baby. V bráne 17 ročná Magnusdottir atď. Valur ma full káder pre dnes, cez pauzu posilnili, Pedersen aj americanka Hintzen super zapadli a sú v základe aj dnes. V útoku okrem spomínanej Hintzen aj 9 golova super hračka Jensen a ďalšia americanka Vignola. Valur prehrával po jednom z mála protiútokov Fylkiru už z 5.minuty. Nasledne Fylkir už mal len jednu strelu ktorú golmanka Valutu, Sigurdsrdottir pokryla. Momentálne na ihrisku už len Valur a malokedy inkasuje viac ako jeden gól.
tip: počet gólov Fylkir v zápase - jeden (čiže under 1.5), kurz: 1.90, vklad: 3/5, tipsport
Tip! Angola - Japonsko | Datum zápasu: 31.7.2021 02:00 | Tip: Japonsko hcp-1.5 | Kurz: 2.08 | Vklad: 3
Tip! Isner - O´Connell | Datum zápasu: 30.11.-0001 00:00 | Tip: Isner a 19,5 over | Kurz: 1.71 | Vklad: 2
Kiplimo 3. o 0.20 stotín, veľká škoda.
Live Tip! Atlant Moskevská oblast - Křídla | Datum přidání tipu: 30.7.2021 11:37
Syrová příprava, kluci jsou chvílí na ledě, zkouší se nováčci, v tomto zápase jde o to, že Atlant vynechal všechny produktivní hráče a zkušenější lídry (bratři Yarutové, klíč Seleznyov, Daryin a borci z Magnitogorsku Zakharov a Baranov
Sověti mají také nováčky v sestavě, ale hlavně hrajou lídři v druhé formaci, kteří by měli držet hru Sovětů, Atlant kurzový favorit, ale vzhledem k okolnostem neprohra Sovětů dává smysl, ikdyž já přípravu nemám moc rád, tento tip stojí za zkoušku ....
neprohra Křídla Sovětů 1.9 Tipsport live 3/5
Haughey do 2. miesta OK 🍀
Campbell vs. Sjostrom OK 🍀
Michael Andrew nevyhrá OK 🍀
Shun Wang do 2. miesta OK 🍀
Daiya Seto do 3,.miesta KO, škoda že Desplanches je dlhší, iba o 0.05 to ušlo.
Atletika v ostatných športoch.
Dve disciplíny na plávanie v ostatných športoch, od zajtra sa konečne začína atletika.
Španělsko over KO, 81-71 bez šance 😢
Od 14:30 hrám ešte Francúzky proti svedkam za 1.8 v tipsporte, s vkladom 2/5. Svedky hrajú výborne zatiaľ, omladili káder ale točili v prvých dvoch zápasoch cca 7-8 hracok + boli až neuveritelne efektívne v oboch zápasoch. Francúzky v tejto skupine ktorá je veľmi vyrovnaná ak dnes nezaboduju tak to budú mať s postupom veľmi ťažké. Káder majú širší, zranila sa im síce na olympiáde Lacrabere ale ta v prvých dvoch zápasoch veľa nehrala. Maju na trénerskej lavičke najlepšieho taktika Krumbholza, keď ide do tuhého tak vedia zabrať.
Borci to som ani nevedel ze bet365 nemozete mat v CR 😂a teraz ked tu zijem mi pisu ze mi neobnovis povodny ucet, aj ked mam trvaly pobyt na SR, slovensku banku, slovenske doklady.
Ako ste toto riesili vy z Ceska? 🤐
Stubblety-Cook win, takže KO.
Very nice pretek, od neho, prekonal aj OH rekord.
Tip! Sokolov - Most | Datum zápasu: 29.7.2021 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 5.9 | Vklad: 4