Skvělý... Tak jsem si otevřel noťas, pročetl si novinky na tomto webu, otevřel si sekci Fotbal a sepsal tam (myslím, že hodně zajímavý) tip na dnešek. Pak dám "Odeslat", skočí mi tam chyba 503 a celá cca. hodinová práce je v řiti...
Fakt paráda... Podruhý se s tím psát nebudu a i když to mám vsazený, tak jako tip to prezentovat nebudu.
Ale ve zkratce - dnešní dohrávka 1.kola z Portugalska Nacional-Chaves :
Hostům chybí jen jeden útočník, který zatím stejně odehrál jen 15 minut. Domácím dnes chybí 5 hráčů, co jsou na repre srazech (Tobias Figueiredo - PortugalskoU21, Ricardo Gomes - Kapverdy, Víctor Garcia - Venezuela, Nelson Bonilla - El Salvador) a Witi - Mozambik). K tomu chybí tři hráči kvůli tomu, že v termínu na kdy byl zápas v prvním kole vypsán nebyli v kádru Nacionalu (Bolat, Geraldo a Vítor Hugo). Další dva hráči jsou zranění (Cadiz a Sequeira). No a tři hráči jsou s velkým otazníkem, včera trénovali bokem individuálně a o startu rozhodne lékař těsně před zápasem (Rui Correia, Ali Ghazal a Willyan). Bližší představení hráčů už vypisovat nebudu, ale je tam celkem 8 hráčů základu. Celkem tedy chybí 10 hráčů plus tři jsou s velkým otazníkem.
Doporučuji DNB na hosty za @2,10 u betka (což mám i já)