O školení ohledně sázení jsem ještě nikdy neslyšel *9*
stal123 |
9.9.2016 10:39
Právě proto to kamarád chce zkusit seriozně udělat. Protože prodejců tipů je dost, ale všichni se za prvé schovávají za pocitacem a vsichni davaji hlavne tipy. Ale vysvetlit o co v sazeni jde atd se nikdo moc nepokousi. Me se to libi a tim, ze je to kamarad tak to zkusim a uvidime *9*
Myslenka to neni spatna, ale nevidim prilis jako prilis realne, ze si za to budou lidé platit, kdyz je toho plny internet zdarma a popsano do posledniho detailu
Upřímně, já nevidím žádný přínos, ale chápu, že kdo nesází, tak neví, že potřebuješ hlavně zkušenosti, které ti žádné školení nedá, takže bych se nedivil, kdyby tam někdo přišel.
kleofas stačí si zkopírovat odkaz který stal napsal a tam to máš uvedené
stal123 |
9.9.2016 10:50
napsane to samozrejme na netu je. Ale kazdy tomu z toho porozumi to za prve a za druhe kdyby platilo ze co je na netu tak se nemusi skolit tak se dnes uz zadne seminari ani skoleni nikde nikdy nedelaji. Me se ta myslenka naopak libi *5*
stal123 |
9.9.2016 10:51
a trochu me stve, ze jsem na to neprisel sam pod hlavickou tipmatchbets *15*
skoda ze to nie je v Ostrave
Já tvrdím, že každá služba, za kterou ti lidé zaplatí je dobrá, abych to nezatracoval jenom..
cornholio |
9.9.2016 11:51
tvrdit lide, ze je naucite sazet na kursu je dle me sileny, hodne stesti, ale kdyz to nebude delat jako odbornik (nutna psychologie apod.), muze to zpusobit spouste lidem trable ... protoze lidi jsou hloupí a v tom jim žadnej kurs nepomuze
Náhodou to je fajn nápad. Mě se to líbí taky. Kurzů je hafo a na všechno tak proč ne na sázení že :-) Ale asi bych to nějak pošéfoval aby vás někdo nenapadl že kvůli vám prodělal barák. Věřím tomu že i to se může stát... *15*