toews19 díky za over na Magnitogorsk paráda*5*
toews19 díky za over na Magnitogorsk paráda*5*
live(slovan-spartak)
Tip! Petrohrad - Nižněkamsk | Datum zápasu: 4.9.2016 16:30 | Tip: Kovalchuk dá gól | Kurz: 3.05 | Vklad: 1
GODSENT - FaZe | 16-4, 3-16, 4-16 | Tip OK! *4*
za BLR v brance Karnaukhov...Lalande se zranil s Polákama....Karnaukhov dostal 3 kusy od POL...SLO budou mít větší šance dát branku než proti Lalandovi...Slovince jsem chtěl hrát na neprohru, ale čekal jsem zda bude Lalande v brance domácích...Tohle je zápas 50:50...takže kurz na neprohru SLO 1,76 u betka si zahraji...Domácí sice mají na své straně diváky, ale herně proti POL nebyli moc ve své kůži...Slovinci vynulovali Dány a pak vystřelili Poláky...a bylo hodně pěkné sledovat Kopitara v týmu SLO jak si hru užívá...to může být klíčový hráč...naopak Grabovski u BLR tu není...
Obradoiro - Porto 90:59.....Obradoiro hcp -18.5 OK *4*
jasne lepsi, najma z pod kosa oni 48 bodov, kym Porto len 34 (uspesne trojky 9 vs 5)...
Tip! Augsburg-Rapperswill | Datum zápasu: 4.9.2016 18:30 | Tip: 1Ah-3 | Kurz: 2.28 | Vklad: 3
live na ten francuzsky hokej nemate niekto ? alebo score aspon
Dáni nad 4,5 OK
Tip! A.Murray-Dimitrov | Datum zápasu: 6.9.2016 01:05 | Tip: Dimitrov uhraje set | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! Langnau-Rögle | Datum zápasu: 4.9.2016 15:45 | Tip: 2 výhra hostů | Kurz: 2 | Vklad: 2
Dneska si zahraju jeden zápas hokejový LM tak jen v krátkosti uvedu proč hraju a třeba GG nebo kerusko doplní.
Wolfsburg patří v Německu mezi top kluby, minulý rok došli az do finále. Klub je velmi bohatý a vlastní kvalitní hráčský kádr. Asistenta tam dělá Hořava, takže Pardubice budou mít dobře zmapované. Ty přijely do Německa bez Maxwela což pro ně bude nepříjemné oslabení. Inkasují dost branek a bez Maxwella to pro ně bude ještě horší. Domácí win @1,85 za střední vklad.
nieco z turnaja vo Vigu...
tych priatelskych klubovych je dost, len prejst tie vsetky infa da zabrat, niektore tie slabsie timy navyse ofi stranky ci fb maju na zalostnej urovni :)
sekce hokej - tip
Tip! GODSENT - FaZe | Datum zápasu: 4.9.2016 13:00 | Tip: FaZe | Kurz: 2.7 | Vklad: 2
Skvělý... Tak jsem si otevřel noťas, pročetl si novinky na tomto webu, otevřel si sekci Fotbal a sepsal tam (myslím, že hodně zajímavý) tip na dnešek. Pak dám "Odeslat", skočí mi tam chyba 503 a celá cca. hodinová práce je v řiti...
Fakt paráda... Podruhý se s tím psát nebudu a i když to mám vsazený, tak jako tip to prezentovat nebudu.
Ale ve zkratce - dnešní dohrávka 1.kola z Portugalska Nacional-Chaves :
Hostům chybí jen jeden útočník, který zatím stejně odehrál jen 15 minut. Domácím dnes chybí 5 hráčů, co jsou na repre srazech (Tobias Figueiredo - PortugalskoU21, Ricardo Gomes - Kapverdy, Víctor Garcia - Venezuela, Nelson Bonilla - El Salvador) a Witi - Mozambik). K tomu chybí tři hráči kvůli tomu, že v termínu na kdy byl zápas v prvním kole vypsán nebyli v kádru Nacionalu (Bolat, Geraldo a Vítor Hugo). Další dva hráči jsou zranění (Cadiz a Sequeira). No a tři hráči jsou s velkým otazníkem, včera trénovali bokem individuálně a o startu rozhodne lékař těsně před zápasem (Rui Correia, Ali Ghazal a Willyan). Bližší představení hráčů už vypisovat nebudu, ale je tam celkem 8 hráčů základu. Celkem tedy chybí 10 hráčů plus tři jsou s velkým otazníkem.
Doporučuji DNB na hosty za @2,10 u betka (což mám i já)
Guo 7-6 6-7 4-6, hcp OK
zo vcera hokej 2xdalsi fail, mahony dik za basket :)
Tip! Slovensko - Anglie | Datum zápasu: 4.9.2016 18:00 | Tip: over 9,5 (počet rohů) | Kurz: 1.81 | Vklad: 3
Tip! DEN - POL | Datum zápasu: 4.9.2016 12:00 | Tip: Dánsko nad 4,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3