Nazor na Dundalk Legia
Urcite hodnota na Dundalku je to Spike1
Nazor na Dundalk Legia
Urcite hodnota na Dundalku je to Spike1
nevíte prosím jak skončil zápas ve stolním tenise družstva muži J.Korea-Německo ?
Novgorod-Vary.. 1. třetina 2:1 ok*4*
Livebet
Mahonko a co hras u Amikov ja by som skusil dakeho shootera len rozmyslam ci Klay Thompson over 11,5 alebo Paula Goerga over 10,5 celkom dobry strelci z poza perimetra
baskeťáci, je nějaká šance, že amíci nevyhrajou basketbalový turnaj (viz. poslední 3 zápasy)?
Velmez - Třinec 63. min 2:1 over OK *8*
Tip! Bowie líp než Thompson | Datum zápasu: 18.8.2016 03:25 | Tip: Tori Bowie | Kurz: 2.9 | Vklad: 2
E. Kemboi na 3000 m překážek bohužel 3. flek....takže výhra KO
AUS - LUT 154 pts.....under 159.5 OK *4*
ufff, Litva ziadny narok :)
SVK ženy - JAP ženy ... tady se dá zase asi dobře zahrát LIVE . druhá tretina over 2,5, over 3,5 , TT JAP ...atd ;-) uvidíme jaké budou kurzy , GL *4*
Tip! Porto - AS Řím | Datum zápasu: 17.8.2016 20:45 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Mutakayyef třetí, bohužel v závěru neměl moc místa k útoku. Jinak myslím, že vyhrát to moh...
Chlapci a co Dunvalk proti Legii co somkukal s Trencinom osobne nic moc a navyse domaci dali doma Bate 3 0 kurz na vyhru je 4,75 co je podla mna moc a myslim ze taka 1x by mali uhrat
Over ve zvýšeném vkladu. Od 17:00 MOL cup... sekce fotbal :) Góóólíky *8*
neskutočne sa mi dnes pači Celtic - H. Beer Sheva x2 ešte som stihol za @2,2
Dynamo - Almaz live 2:2 vše KO ! hodně špatný, takový průběh jsem neočekával...
skor, len ako namet, kedze cestujem a nemam vela casu. Na Spartu team over 4,5 za 1.70 v unibete, inde neviem, ako su na tom kurzy za 3/5 som musel poslat. Krakow nema ziadnu extra obranu a hlavne nie doma, ak budu prehravat o jeden,dva goly hned to otvarat budu. Krakow doma bude doma sice bojovat, ale kvalitativne na to nemaju vid dostali aj 4-6 golov od ceskych timov z druhej ligy +-. Podla mna, co poznam PL hokej, tak to budu golove hody a asi len zo strany hosti. Domaci maju max na gol *11*
Jen malé upozornění na lajnu v dnešním QF USA-Poland.
Tipsport má lajnu 180,5 pts a to proti Betku a Unibetu kde je 182,5 pts a Fortuně a Startipu kde je 184,5 pts je pěknej podstřel a value v jednom *4*
livko *3* turnaj MHL, zas by se dalo něco vymyslet, nějaký návrhy jsem sepsal, Dynamo dle betka opět v pozici předzápasového favorita, prohrává 1:2 !