V sekci basket analýza na USA, pro Mahonyho, Lola, či další, bohužel budu až do začátku zápasu výletovat v Beskydech, takže na vaše připomínky bohužel neodpovím - budu mimo net.. tak aŤ hrajete, pánové, cokoli, GL nám všem! *4*
V sekci basket analýza na USA, pro Mahonyho, Lola, či další, bohužel budu až do začátku zápasu výletovat v Beskydech, takže na vaše připomínky bohužel neodpovím - budu mimo net.. tak aŤ hrajete, pánové, cokoli, GL nám všem! *4*
Marathon s 1xbet mají vypsaný na úterý zápas Dukla Cupu N. Novgorodu s Olmikem. Na Rusy zatím kurz přes 1,7, podle mě dobrý kurz. Olomouc s ruskými týmy nehrává, Novgorod zatím v přípravě 3-1-1-1, Olmik nic moc, ale je fakt, že zatím zkouší. Každopádně za 2 jednotky dám ruský tým, víc mě stejně nevezmou...
Zug-Köln 1:2 over KO*10*
Tip na odpaly Colorada+7,5H(13H) za 4/5 O.K.*4*
Barnaul - Izhevsk 10:00
Urna to spisoval, Izhevsk vyhral 7:0 kvalita jasne v jeho prospech. Následne Barnaul dostal 5ku od N. Tagilu a 10ku od Mechelu. Izhevsk prehral taktiež s týmito celkami no podstatne tesnejšie.
Každopádne pre oba celky 4 zápas za 4 dni a to by sa už malo prejaviť. Čakám že obrany budú preťažené, unavené a mohli by napadat góly. Izhevsk by mal vyhrať, no čakám že niečo pridá aj Barnaul. Betko over 7,5 @ 1,8 mi príde hratelne hm?
Winning Nation - Jamaica | OK. *4*
Shelly-Ann Fraser-Pryce 1-3 | OK. *4*
Duel Fraser-Pryce - Gardner | OK. *4*
A Elaine Thompson gratulujem, zlaté to dievča. A čierny kôň Ta Lou ma takmer odfajčila a o tom, že skončila zemiaková rozhodla tisícina. Idem však spať s dobrým pocitom. *8*
rychly live Korea Honduras 4/5
live
Zdravím , ospravedlnujem sa , že nedávam tu tip ale chcem sa opytať , hlavne Čechov ako vidíte šancu Kudličku v skoku so žrdou do výsky , že postupi do finále ??? Ide mi o to , že je to posledný zápas na tikete a rozmýšlam ci vyplatiť , poistiť alebo nechať tak . Vedel by niekto niečo k nemu povedať ???
Nigeria-Dansko 2:0 OK*4*
Když vidím Hradeckou tak proti ní se Štětcem v mixu to bude za full proti nim ne? Ta to bude muset odchodit.
Zdravím...
pridal som svoj prvý tip...futbal
Nech sa darí a zelená*5*
Šafářová/Strycova win 2. set
Holky otočily průběh prvního pohlidaji si i ten druhy. Hradecká toho ma plny zuby a tak trochu očekávám ze už nenajdou sily na otočku. Odds +- 1,70 beru
v poločase Ajax - Roda 2:1 over 2,5 gólu Ok *8*
Jeden TIP z tenisu , hrá sa síce až cca 20 minút , ale hodil som to do sekcie Live betting ...
Oba zápasy na rohy těžce KO. Crystal doma jen 3 rohy a Jablonec dokonce jenom jeden! To byl zase hnus...
Maďarsko - Bulharsko over 8,5 OK*5*
Na 20:00 vyšší vklad v sekci fotbal, swiss cup.
Havířov-Tychy 5:3 ok
Bremerhaven-Kadaň 2:1 ok
Pólo 3AKO OK*8*,favoritky si to v poklidu pohlídaly