Tip! FC Torino - Hellas Verona FC | Datum zápasu: 6.1.2021 15:00 | Tip: obě mužstva vstřelí gól | Kurz: 1.75 | Vklad: 2
Tip! FC Torino - Hellas Verona FC | Datum zápasu: 6.1.2021 15:00 | Tip: obě mužstva vstřelí gól | Kurz: 1.75 | Vklad: 2
Tip! OVA-DEC & HK-BRN | Datum zápasu: 6.1.2021 17:30 | Tip: NH +9,5 & over 158,5 | Kurz: 1.92 | Vklad: 3
Změnil se i systém objednávek! Vygeneruje se vám po objednání QR kod takže přes bankovní aplikaci lehce zaplatíte. Případně samozřejmě tradičnější formou. Ale POZOR. Jako variabilní symbol už se nepoužívá vaše uživatelské číslo, ale systém vždy vygeneruje nový. Vše je napsáno v pokynech, když se vygeneruje vaše objednávka. Bylo vylepšeno i párování. Mělo by to být rychlejší a přesnější pokud uvedete správné údaje. Takže už by nemělo docházet k tomu, že budete muset čekat na mě. Konec hlášení 😂
Live Tip! Oss - Jong Ajax | Datum přidání tipu: 5.1.2021 21:57
Ještě dam jeden tip. Jong Ajax prohrává v poločase 1:0, ale v zápase má mírnou převahu a šancí par bylo taky. Ono celkove 2. nizozemská je bohatá na góly a já věřím, ze v druhé půlce ještě 2 góly padnou. Hraji over 2,5.
🍺
Live Tip! Linares - Sevilla | Datum přidání tipu: 5.1.2021 19:12
Před chvíli začal zapas. Linares je z 3. ligy, kde sice špatne nehraje, ale ten rozdíl musí být být znát. Teď jsem projel v rychlosti sestavu Sevilly a do útoku se mi to líbí. Rozestavení 4-3-3 a zejména v útoku De Jong a El Haddadi, k nim Idrissi. V záloze Fernando, Torres a mladej Oscar. Takže jsou to 4-5 ofenzivnich hráčů, kteří hraji normálně v A-týmu. Věřím, ze Sevilla prokáže kvalitu a povede už v poločase. Tip je tedy 1. polocas Sevilla za 1,9 na tipaci.
Francuzska Ligue 2 - OVER v secii fotbal. GL!
Live Tip! Konyaspor - Galatasaray | Datum přidání tipu: 5.1.2021 18:03
Prave skončil první polocas. Galatasaray v nastavení srovnal na 1:1. První půlka přinesla několik slibnych akci a věřím, ze v druhé půlce na to navážou a ještě alespoň 2 branky padnou. Mě zaujal kurz na over 3,5 branky, kde je na tipaci 2,14. Fair bych měl nekde na 1,85
Live Tip! Gaziantep FK - Ankaragucu | Datum přidání tipu: 5.1.2021 15:28
Běží 65. minuta a stav je 0:0 domácí jsou ovšem lepší a tlačí. Věřím, ze se dokážou v zápase prosadit. Domácí patří na domácí půdě k nejlepším v lize, zatímco hosté venku moc neboduji. Zkusím tedy TT Gaziantep +0,5 za 2,01 tipac.
Live Tip! FK Mladá Boleslav - FK Pardubice | Datum přidání tipu: 5.1.2021 14:48
Právě skončil první poločas a Mladá Boleslav vede 2:0. První poločas byla lepší. Ono to je také stylem hry Pardubic, kteří nehrají tolik na míči a těží spíše z brejků. Dle sestav oba nastoupili v ligových sestavách v druhé půlce čekám prostřídání kádrů a to by mělo pomoci Pardubicím k rozbití hry Mladé Boleslavi. Pardubicím dnes chybí brankářská jednička Boháč, který není skrze přestup do Slávky, který se nakonec neuskuteční. Boleslav mne v lize moc nepřesvědčuje směrem dozadu a nevěřím, že dnes udrží čisté konto. Zainvestuji 4 jednotky do toho že Pardubice skórují. Fortuna nabízí, že oba týmy dají gól @1,9
Jinak pro VŠECHNY návštevníky. Již teď začínáme plánovat sraz Tipmatchbets, ale chci to pojmout jako sraz sázkařů nikoli "jen" moderátorů. Termín je cca 11-13.6 klasicky v Luhačovicích u Zlína. Kdo by chtěl pokecat o sázení a vůbec všem a rád by poznal moderátory osobně tak mi napište zprávu. Ubytko atd si samozřejmě hradíte, ale rád vás každého pozvu na panáka 🍀
Live Tip! Granadilla Tenerife - Deportivo | Datum přidání tipu: 5.1.2021 13:36
Zkusím si...cca 13 minut do konce. Domácí vedou nad posledním týmem tabulky 4-1 a mají pořád velkou převahu.
Ah-0.25 na zbytek zkusím. Hostujícím hráčkám dojdou ještě víc síly a snad góla nedají takže riskuji půl vkladu.
Live Tip! Plzeň - Třinec | Datum přidání tipu: 4.1.2021 19:03
Třinec jasne lepším mužstvom , na strely vyhrávajú 27 : 11 .. Majú na to zápas otočiť ale volím opatrnejšie - 1,0 + počet gólov Třinec 2,16 Tipsport 3/5 GL ✊
Tip! test | Datum zápasu: 6.1.2021 07:10 | Tip: test | Kurz: 1.8 | Vklad: 1
testuji
Live Tip! VENEZIA VS. PISA | Datum přidání tipu: 4.1.2021 15:41
Domácí mají velkou převahu ve všech ukazatelích, ale dostali teď gól na 0:1, a tak zkusím, že vyhrají zbytek zápasu.
Tip Ah-0,5
Na mobilu si nemůžu překliknout na jinou kategorii ani na svůj účet.Ani po znovunačtení.
nasazena nová verze webu. Případné chyby prosím sem pod tento příspěvek nebo do zpráv. Moc díky!
Dotaz ohledně skrillu v sekci Sázkové kanceláře. Děkuji za případnou radu.
23 tipu podemnou od VILA tak to je mazec.