Tip! Varnsdorf-Lisen | Datum zápasu: 14.7.2020 18:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.88 | Vklad: 3
Tip! Varnsdorf-Lisen | Datum zápasu: 14.7.2020 18:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.88 | Vklad: 3
tip v sekci fotbal, start 19h
Bergh - Gonzalez, UFC fight night 16.7. 01:00 v sekci Ostatní sporty*4*
Vie mi niekto poradit oficialnu stranku ruskeho hokeja, ktory sa teraz hrava?
Liga pro.
Taliansky druholigovy OVER v sekcii Fotbal. GL!
Pořád platí, že je zatím vše zdarma. Tak si udělejte objednávky *5*
Live Tip! LSK Lillestrom - Sandviken | Datum přidání tipu: 12.7.2020 17:00
bez dlheho pisania, kedze bezi uz 75.minuta, stav je 0:0, ide o dva celky norskej zenskej ligy ktore patria spolocne s Valerenga do TOP3, v prvom polcase mali oba celky dos sanci na gol ale nepremenili, domace hrali kontry, Sandviken viac drzal loptu...druhy polcas uz ma od zaciatku slabsie tempo, ak nepride nejaka velka chyba tak to vyzera na 0:0, poslednych 15-20 minut bez nejakych sanci
tip: vysledok zapasu - remiza, kurz: 1.8, vklad: 2/5, tipsport
Spanielsky druholigovy over v sekcii fotbal. GL!
Live Tip! Urawa - Kashima | Datum přidání tipu: 12.7.2020 11:57
Tip: over 2,5. Leonardo v drese Albirex Niigata skóroval v 38 zápasoch 28-krát. Jeho gólová potencia sa prejavuje aj v zápasoch Urawy 3 zápasy 3 góly. V útoku s ním nastupi Koroki 3 zápasy 2 góly. V zostave hosti sa môže gólovo presadiť Juan ( Brazília prestup z Coritiby ) a Izumi ( prestup z Nagoe ). Forma Urawy je dobrá over môžu pokryť aj sami. Tréner hosti má ultimátum ( prehrali všetky doterajšie zápasy ) pokúsiť o nápravu.
Daegu - Ulsan Jizni Korea K1 league
Podotykam ze jde spise o statisticky tip,ale vidim v nem potencial na vyhru v peknem kurzu. Daegu vstrelilo 17 ze svych celkovych 21 golu ve druhem polocasu. Hoste z Ulsanu jsou na tom podobne,vstrelili 23 golu z toho 15 ve druhem polocasu. Daegu neskorovalo branku v 80% svych zapasu v prvnich polocasech,presto je to druhy nejlepe strilejici tym souteze.Stretavaji se tymy,ktere skoruji ve vetsine pripadu po prestavce,jsou to dva nejofenzivnejsi tymy souteze vubec a ja verim ze se budou prosazovat po polocase.
TIP : pocet golu ve 2.pol 1,5+ kurz: 2,15 2/5 Tipsport
Live Tip! Subiaco - Murdoch University | Datum přidání tipu: 12.7.2020 08:56
zacalo sa o 9:00, Subiaco som uz spominal pred tyzdnom, najslabsi team novovytvorenej zenskej west premier ligy. Team bez skusenych hracok iba s mladymi z vlastnej liahne prehral 0:4 na ihrisku Northern Redbacks a to domace este mali zalostnu koncovku. Murdoch vznikli zanikom znameho klubu Queens Park odkial preslo do Murdochu vela hracok vratane trenera. V strede pola maju rozdielovu hracku s cislom 23, Katarina Jukic, ktora prisla z Perth Glory pred sezonou a hned v prvom zapase dala 2 goly. Murdoch sice prehral doma s Balcattou 2:3 ale nebyt toho ze zaspali v uvode v obrane, kde po piatich minutach bolo 0:2 po ich chybach tak mohli zapas kludne vyhrat. Neboli horsim teamom, za stavu 0:1 dali neuznany gol z tesneho ofsajdu, potom nasledne protiutok a 0:2. Potom do 20.minuty Jukic krasne dve akcie a 2:2, nasledne Murdoch lepsim teamom, Jukic v 45.minute nedala penaltu po faule na nej. V druhom polcase to bolo uplne vyrovnane a Balcatta po ojedinelej akcii 10 minut pred koncom dokazala skorovat. Murdoch ma vela skusenych hracok, okrem Jukic je v teame z Perth Glory aj 35 rocna Stacey Laermont atd. Ten team patri kvalitou do TOP4 a verim ze nestastnu domacu prehru dnes odcinia. Hram uz prvy polcas, proti Balcatte zacali zle v obrane ale potom mali velky tlak, nieco podobne cakam aj dnes bez toho zleho zaciatku v obrane.
tip: pocet golov Murdoch Uni v prvom polcase - over 1.5, kurz: 1.85, vklad: 2/5, tipsport
Tip! Cádiz - Fuenlabrada | Datum zápasu: 11.7.2020 21:45 | Tip: 1 | Kurz: 2.29 | Vklad: 2
Live Tip! Lazio - Sassuolo | Datum přidání tipu: 11.7.2020 17:21
Lazio potrebuje body, protože zavahali v minulych zápasech a tlaci se na ne Atalanta. Sassuolo o nic nehraje a tak zkousim ah-1 na Lazio. Stav 0:0
Flora 3:1 OK
Tip! Eidsvold - Kvik | Datum zápasu: 11.7.2020 16:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.7 | Vklad: 2
Tip! Jonkoping - Degerfors | Datum zápasu: 11.7.2020 17:30 | Tip: over +2.5 | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tip! Tula - Tambov | Datum zápasu: 11.7.2020 15:00 | Tip: over +2.5 | Kurz: 2.16 | Vklad: 3
Live Tip! Vasa IFK - Turun Weikot | Datum přidání tipu: 11.7.2020 12:33
zacal druhy polcas, domace Vasa co som pozrel zostavu tak v plnej sile, ten tlak v prvom polcase podla statistik celkom jasny, Turun striedal kvoli zraneniu v obrane stabilnu hracku zakladu, Varjo Reetta v 31.minute. Domace s anglickym coachom Kris Hucksteppom by sa mali v druhej opolovici presadit.
tip: pocet golov Vasa IFK - over 1.5, kurz: 1.85, vklad: 2/5, tipsport
Tip! Arka - LKS | Datum zápasu: 11.7.2020 15:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.15 | Vklad: 2
Live Tip! Klein - Gomboš | Datum přidání tipu: 11.7.2020 10:48
Start za 10 minut, jedná se tedy ještě o prematch.
Při vší úctě ke Kleinovi, který má aktuálně velmi dobrou formu a nedávno Gomboše porazil, tak ho vnímám stále jako o level horšího hráče než je právě Noro. Ten nedávno jednoznačně porazil Rosola a tady zdemoloval Karola i Minárika. Klein se mi v posledním zápase proti zraněnému Horanskému už tolik nelíbil. Před třemi týdny byl kurz na Gomboše 1,30, za aktuálních 1,70 už si ho musím zahrát a budu věřit, že Kleinovi porážku oplatí.
Tip: Gomboš
Tipsport 1.70 3/5