VILO |
21.6.2020 10:00
u betka dokonce již jen 1.8 na domácí
To co tady předvádíš celý víkend je neskutečné. Nejde ani o výsledky, ale o tvé informace! Myslím, že neexistuje jiný web, který by mohl konkurovat. Velká poklona!
Přehled skvělý, to ano. Zároveň si říkám, jestli není VILO nějaká obrovská firma o počtu 15 zaměstnanců, kde má každý na starost jednu soutěž. Nepřijde mi totiž fyzicky ani psychicky možný sledovat takové obrovské množství sportu, soutěží atd., což se pak může promítnout na celkové bilanci, která tu svítí na webu. Každopádně GL.
tam staci ze niekto hodil ten tip na nejaku stranku, napisal ze nebudu hrat 4 hraci a VILO ho odpisal, tym padom casu na to ti vela netreba, popripade preview nejakeho kola precitat a nejaky tip tu hodit, kde je pravda ja neviem, to ve len VILO, ja si ale myslim ze nieco z toho je co som napisal
stal123 |
21.6.2020 12:59
Vilo je srdcar a kdyz muze tak v tom lezo cely den. Info bere z různých webu jak tymovych tak ligovych tak preview k zapasum atd. Proto toho stiha tolik. Nejdy jako vcera se dari skvele. Jindy hur. Kazdopadne staci si i kolikrat vzit info z tipu a tip si dat klidne jiny treba vic na jistotu. V tom vidim velky prinos. Spousta infa
a este si myslim ze cim viac lig sleduje tak to je na skodu, plus je vacsi vyber tipov ale minus je ze nejde doprodrobna rozobrat zapas ale povrchne koli casu
To je přesně řečeno. Každý by si měl z jeho informací udělat tip sám. Přece máme každý svou hlavu a svou strategii tipování.
VILO |
21.6.2020 13:37
také se jen zevrubně vyjádřím. Každý máte vlastně pravdu. Více tipů = větší riziko neúspěchu, lépe by byla jedna, dvě soutěže a tomu se naplno věnovat - také souhlasím. Tady jde o to, že já zde razím cestu přidáním infa k zápasu. Tenhle web je směřován k tomu, že zde mohou být tipy rozličného způsobu, systému, kvality atd. Každý smrtelník zde může kdykoli přispět. A ten, co si za něco zaplatí, už je jen na něm, za co a koho bude chtít platit. Proč by měl platit za nějakého Vila, který je v mínusu. Naprosto chápu a souhlasím. Já zde nesoutěžím o nějaké mínus a plus. Přidám tip s nějakým infem a tipem, ale ve skutečnosti nějaký dotyčný vidím na základě infa tip úplně jinak, pak je pro něj info určitě přínosné než to, že mě tip nevyšel. A jak píše Puca.....nee, žádná firma nejsem*8*, ono za těch xx let dnes stačí, a to si myslím potvrdíš, že stačí vědět, kde se dá solidní info získat a nemusí člověk prohledávat internet. Ale na druhou stranu, jelikož slušně disponuji němčinou, tak si o německém fotbale rád přečtu po víkendu o všech soutěžích.
Nevím, co bych k tomu ještě tak napsal. Prostě jednoduše, kdo si tip přečte, tak si přečte, zda si z něj něco vezme je opravdu na něm....Jestli si chce člověk zanadávat, že jsem looser, tak klidně do zpráv, ale nezahlcujte tady diskuzi. Všem děkuji za názory. Kdo mě poznal osobně, tak ví, že o nějakou soutěživost a honěním se za jednotkami mi nikdy nešlo. Jednou se daří, jindy ne, to je prostě sázení. Nejsem určitě člověk, který by si zaplatil nějakého člověka a pak čekal na tip třeba měsíc a to ještě neovlivní, že kurz spadne než to vsadím a zápas nevyjde. Raději množství zápasů s infem a každý podle sebe ať koná.
Suhlasim ....ja si kazde info k zapasu precitam a ked sa mi paci vsadim si. Informacie su velmi dolezita komodita..*4*