Oswiencim 4-1 OK, celkom spotený výsledok ale kvalitu potvrdili
Oswiencim 4-1 OK, celkom spotený výsledok ale kvalitu potvrdili
Prosim Vas viete mi poradit aku mailovu domenu / aplikaciu resp. akym sposobom riesite maulove upozornenia na tipy ? Zaplatene mam vsetko, pouzivam gmail a upozornenia na tipy mi chodia nepravidelne, rozumej OK tipy mi nikdy nepipnu... pekne dakujem za kazdu radu
Live Tip! Ullensaker/Kisa 2 - Floya | Datum přidání tipu: 27.9.2019 18:29
Ullensaker rezerva dnes s dvoma obrancami ktory maju skusenosti z druholigoveho Acka, Kongsro (12z) a 33 rocny somalcan Abshir (7z), potom v strede pola Kristiansen (11z/3g). Celkom slusne posily, v utoku potom El Hasser a Sado, ktory toho nemaju vela spolu odohrane, El Hasser 4 zapasy odohral tuto sezonu za rezervu, Sado 14z ale obaja bez golu
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7162204
Floya tak ako aj domaca rezerva potrebuju body, Floya k postupu, rezerva naopak k tomu aby udrzali tuto diviziu. Floya dnes bez zraneneho srednopoliara Tobias Schjetne, ktory dal 4 goly v 13 zapasoch.
navyse podla predpovede tam silno prsi, preto ma aj zapas oneskorenie, ak sa zacne tak pocasie tiez nenahrava tomu aby to boli nejake golove hody.
tip: pocet golov v zapase - under 3.5, kurz: 2.0, bet365, tipsport
*9*
Live Tip! DAB - Vasas | Datum přidání tipu: 27.9.2019 18:05
Erste liga – bet365
DAB – Vasas
Oceľové býky zatiaľ nestratili ani bod. V štyroch zápasoch štyrikrát vyhrali. Vasas iba jedenkrát vyhral. Favorit je jasný, ale v zápase z 30. augusta vyhral vzájomný zápas Vasas 3:2. Garrett Hughson vedie štatistiky brankárov s 97% úspešnosťou. Vasas nedá veľa gólov.
Tip: obidva tímy skórujú aspoň po 2 góly - @2
Live Tip! Draper J. - Simon T. | Datum přidání tipu: 27.9.2019 14:36
Futures Shrewsbury
Tip! B.Bystrica - N.Zámky | Datum zápasu: 27.9.2019 17:30 | Tip: B.Bystrica over 4,5g | Kurz: 2.45 | Vklad: 2
Lootsma-Nouza over 20.5 OK *4*
opakování: Jsou tu dotazy k novým live upozorněním. Takže odpovědi zde: - ano live se dá doobjednat/objednat samostatně přes oranžové " Získej premium účet". Tam odškrtnete balíček komplet a zaškrtnete live - Pokud odebíráte moderátory tak od těch které odebíráte vám automaticky chodí i jejich live tipy - Live tipy od nemoderatoru zacnete dostavat az tehdy pokud kliknete na jeho nick a kliknete na " Přihlásit odběr tipů". - Statistiky live tipů jsou v sekci statistiky pod tabulkou s předzápasovými statistikami. - Live tip může přidat každý tedy i nemoderátor. Kdyby byl nějaký další dotaz tak prosím pod tento příspěvek. P.S. KAŽDÝ KDO LIVE TIP PŘIDÁ TAK TAM PROSÍM DO TEXTU PIŠTĚ I SÁZKOVKU, U KTERÉ TO JE. DÍKY *5*
Tip! India - Filipiny | Datum zápasu: 27.9.2019 12:00 | Tip: over 143.5 | Kurz: 1.87 | Vklad: 3
Tip! Oswiencim - Zaglebie | Datum zápasu: 27.9.2019 18:00 | Tip: Oswiencim - 1,5 | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
Tip! Kazachstan - China | Datum zápasu: 27.9.2019 12:00 | Tip: China hcp-3.5 | Kurz: 1.95 | Vklad: 2
Tip! Lootsma-Nouza | Datum zápasu: 27.9.2019 10:30 | Tip: Over 20.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Tip! La Rioja-Morrazo Cangas | Datum zápasu: 27.9.2019 20:45 | Tip: La Rioja hcp -5,5g | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
malo MLB v sekcii, nechce sa mi to moc rozpisovať, verím Oaklandu, Cleveland sa dosť nakladá, je tam aj info, ale netreba to preháňať. GL a GN.
2ako z Ita OK
hadzana 4xOK, 1xKO (spominane slovinsko)
TO Anjel79: dikes za analyzky 5OK a 1KO..a statie hralo s nami...*7*
len taký len kuk na dnešný NFL zápas v sekcii
Hannover 23 branek --- over 25,5 KO.