Minnesota Wild - Dallas Stars 1:1ft KO
v druhej a tretej prakticky na lade len jedno muzstvo, kopec sanci domacich pri presilovkach, tycka, zasah prilbou v druhej, v tretej na zaciatku 3 super zasahy Pointa v brane Dallasu...proste zapas blbec
Minnesota Wild - Dallas Stars 1:1ft KO
v druhej a tretej prakticky na lade len jedno muzstvo, kopec sanci domacich pri presilovkach, tycka, zasah prilbou v druhej, v tretej na zaciatku 3 super zasahy Pointa v brane Dallasu...proste zapas blbec
K tomu vylepšení ... když vždycky přidám nemoderátora k odběru livek je možný někde vidět seznam těch který jsem si nastavil?
ty grafy, hodne dobry napad, mesicni intervaly jsou akorat*11*
Poprad - MAC 6:5pp X2 @2,7 OK *4*
Poprad síce napriek nepresvedčivému výkonu vyhrával už 4:1, našťastie v tom vytrval a hostia si nakoniec ten bodík zaslúžene odviezli *5*
Tak té Slávky je mi líto, sice jsem protekl dost, ale když už tak měla udržet...velká škoda.
DVTK 4:1 ok *4*
2ako ok *4*
Szczecin házená prohra jen 23:28 -- tip OK. *4*
Tak je nasazeno *5*
Tip! Minnesota Wild - Dallas Stars | Datum zápasu: 18.9.2019 02:00 | Tip: Minnesota Wild | Kurz: 1.93 | Vklad: 3
Jugra - Iževsk 3:2
hcp KO
Jugra + over 3.5 OK *4*
Tip! DVTK vs. Michalovce | Datum zápasu: 17.9.2019 18:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
Tip! Szczecin - Plock | Datum zápasu: 17.9.2019 18:30 | Tip: Szczecin +9,5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Prasanth, Tomic - Myneni, Nedunchezhiyan void, Tomic se odhlasil
Tip! Yankees - Angels | Datum zápasu: 18.9.2019 00:36 | Tip: Yankees + over 9,5 runs | Kurz: 2.33 | Vklad: 2
Tip! Jugra - Iževsk | Datum zápasu: 17.9.2019 16:00 | Tip: Jugra | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Tip! Jugra - Iževsk | Datum zápasu: 17.9.2019 16:00 | Tip: Jugra hcp - 1.5 | Kurz: 2 | Vklad: 3
Borci, chci slyšet i další názory.. Inter a Slávka. Jak moc reálně/nereálně vidíte šance Slávie? Kurz na Inter už je celkem fajn, např. na AH - 1.
Tip! 2ako | Datum zápasu: 17.9.2019 17:30 | Tip: Třinec víc střel + Petrohrad | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
Dneska Vám představíme pár novinek na webu, které jsem tu psal před nějakým časem. Bude nasazeno během odpoledne nebo večera. 1) Vylepšené statistiky moderátorů - uvidíte graf vývoje úspěšnosti v čase 2) Nově se budou moderátorům počítat i stats z Live tipů, což přinese snad větší aktivitu těch, kteří už prematch nedávají. 3) Statistika Live tipů se bude počítat i nemoderátorům. 4) Možnost nastavit si na koho chcete upozornění na Live tipy dostávat a to včetně upozornění na nemoderátory! Nyní tato funkce nově tak, že kliknete komukoli na nick a v jeho profilu je - přihlásit odběr tipů. 5) zjednodušené přidávání Live tipu (snad) - o dvě kolonky méně a automatické odeslání upozornění do obecné diskuze. Zároveň co se sázkovek týče tak žádná omezení (ale budeme ještě diskutovat) Poprosím kdyby jste našli jakýkoli problém ať už se stats, odběrem tipů nebo objednávkovém formuláři a objednávce premium účtu dejte mi ihned vědět do zprávy. Díky moc. Věřím, že tyto změny přinesou větší aktivitu jak moderátorů tak i motivaci dalším lidem přispívat více tipama. Celý toto odvětví se posunulo do Live sázení a tak i web jde tímto směrem. *4*