Na úvod napíšu, že to nemyslím špatně a nijak nerýpu. Buď jsi stroj a nebo nevím, protože sledovat tak mnoho soutěží není snad ani možný. Nebylo by lepší specializovat se na pár soutěží pořádně a soustředit se na kvalitu a ne kvantitu? Jinak ty měsíční statistiky moderátorů by byly super, protože takto se nedá v tobě orientovat. Ať se daří *8*
knihovnik |
31.7.2019 12:41
Mně to vyhovuje, anylýzy mají hlavu i patu *8*
Na jejich základě hraju o něco nižší kursy - např. nedal jsem výhru Leganes a oba gól, ale pouze výhru Leganes. Je to sice míň, ale zato dlouhodobě v plusu.
Takže dík.
knihovnik |
31.7.2019 13:15
Guimares "B" jsem nestihnul, ale s potěšením kvituju momentální průběh *4**4*
knihovnik |
31.7.2019 13:40
A Mito a Nagasaki jsem dal domácí gól, kurs 1.56
stačí? mně jo
AC28rm1 |
31.7.2019 15:42
tiez to nemyslim ako hejt, nechcem rypat. Ale ja vidim prinos tiperskych for presne v tom ako to opisuje knihovnik - netreba slepo opisovat, ak mas tiperske skusenosti, je lepsie dat istejsi tip a zmierit sa s mensim kurzom - casto to potom tebe vyjde, a tiperovi nie. takze v tomto chvalim nadhlad knihovnika.
No a v druhom odseku by som rad oponoval. Ono to zameranie sa na jednu dve, tri ligy - to je podla mna taky pomyleny mytus. Po prve, ze nikdy nezozenies na nete ani mimo netu dostatok informacii a dostatocne rychlo. Po druhe - sediet desat a viac hodin nad analyzovanim nie je velmi efektivne. V tradingu komodit ci na burzach su uz fundamentalne analyzy prezitok., preslo sa uz davno na technicku analyzu. Ale dalej to nechcem rozvijat, pretoze je to aj tak hrach na stenu... :) a uzavriete to tym, ze to spolu nesuvisi :) GL!
Imothep222 |
31.7.2019 15:54
to AC28:
ad 1 - suhlasim, kazdy si moze z analyzy vziat to, co potrebuje
ad 2 - aj ja bez hejtu, prepac, ale toto su hrusky a jabka. Ano, ja viem, ze momentalne vsade ficia AI analyzy, kedze su najspolahlivejsie, ale pointa, je na burze komodit, je to mozno troska viac o objektivnych faktoroch, kdezto v sporte je to castokrat a malych detailoch, ktorym by mozno AI nepridala ziadnu, alebo malu vahu. Napr zla nalada v satni, protest proti trenerovi, crevna choroba, slaba motivacia, prikladov su fury...
No a najpodstatnejsie je, ze odds na celom svete, vytvaraju bookmakeri prave na zaklade technickych analyz, vytvorene AI. To by potom znamenalo, ze nikdy nemozes byt v pluse, kedze kurzy su reflektovane tak, aby zodpovedali predikcii od AI. Prave subjektivne informacie, ktore su spominane v, ako vravis, "fundamentalnych" analyzach, ako pise napr. aj Vilo, su casto tym jazyckom na vahach a tym, co dostava dobreho tipera do vyhody oproti bookmakerovi.
Aj ked coskoro, ked bude vsetko fungovat na neuronovych sietach, cele toto tipovanie asi skonci, kedze bookmakeri budu mat k dispozicii takmer dokonale info a budu ta drzat v permanentnom minuse 1-2%, aby si bol stale v napati a motivovany. Ale to uz je akademicka debata, az spekulacia...
A tiez nechapem ako to Vilo stiha *8*
Inak, rozumny nazor...
AC28rm1 |
31.7.2019 16:03
zla nalada v satni, protest alebo crevna choroba - o tom bud vedia skor a su uz jaksi zahrnute v kurze - alebo to je casto bluf. Co som stale viac presvedceny ze bookies blafuju takymito infoškami, a fundamentáli sa radi chytaju podobnych slamiek... Co sa tyka motivacie, ano, tu povazujem za dolezity prvok. No ja som stale za to, ze hladas vysledok, ktory nikto necaka... Tym samozrejme nevravim ze treba tipovat proti Barce doma v kurze 38...