acspCZ |
10.6.2019 10:39
..avsak dnes nemozu pocitat s brankarom Baroszom Białkowskim, ktory chyta v anglickom Ipswichi. Aj toto by dnes mohlo zavazit.. to v te analyze zminujes proc? Vsak, kdo zna nejakeho Bialkovskeho? Vzdyt ma v 31 letech odchytany 1 zapas za repre a to jeste pratelak.. je vubec v nominaci na zapas?
mahony1983 |
10.6.2019 10:42
tiez si myslim, ze absencia toho brankara je nepodstatna, aj tak by nechytal...
AC28rm1 |
10.6.2019 10:55
Pravdepodobne bude chytat Fabianski niekde som cital ze Szczęsny je otazny... Kym vsak nie su zostavy vsetko je len spekulacia.
Chlapci, pozrite, tieto vsetky free tipy na forach su stylom Ber alebo nechaj tak. Nevravim ze moje argumenty su nepriestrelne, niekedy sa podari slabsia analyza... Ak ti nieco nesedi, dohladaj si este, alebo ak je to cele zle, nechod do toho. Jedine co sa ale v tipovani pocita su cisla... tie nepustia :) Uspesny zeleny den vsetkym *4*
Pedro14 |
10.6.2019 11:03
Však Szczęsny bol teraz operovaný, ako by mohol chytať.Na 100% chytá Fabianski
Imothep222 |
10.6.2019 11:03
Zasa musm nesuhlasit s ACM. Ako som uz minule pisal, myslim radiokovi, alebo nejakemu jeho advokatovi, jedine, co sa v tipovani pocita su cisla, ale to v tvojom osobnom tipovacom zivote, na tvojom osobnom bankrolle. Na fore sa pocita KVALITA informacii. Nie nehra sa tu na to, ci ti tip vyjde, ani ci das ako argument pocit a nejako to vyjde. Toto je o zdielani informacii, v prvom rade, az potom o bohapustom opisovani tipov, ako to robia napr. Radiokovi nasledovnici bez toho, aby sa zamysleli, preco ten tip vlastne skusili.
Toto je moj nazor, inak nic proti tebe, je super, ze sa snazis, len sa netreba urazat, ak ti niekto povie konstruktivnu kritiku.
Preto, ze je to "free" forum (ktore ma aj svoju "nefree" moznost), neznamena, ze k tipom treba pristupovat stylom - ved je to zadarmo, tak to tak aj vyzera.
To je prave rozdiel medzi forom, ktore vydrzi pol roka a takym ako toto, ktore sa dlhodobo drzi, prave kvoli kvalite infa a striktnym pravidlam...
mahony1983 |
10.6.2019 11:10
AC: pohoda, len suhlasim so spartanom, ze ci on bude chybat alebo nie, to nebude mat vplyv na to, ci Izrael da gol alebo nie.....paradoxne si myslim, ze ak by chytal, tak Izrael ma vacsiu sancu :) inak gl...
acspCZ |
10.6.2019 11:54
Cisla jsou jedna vec, ale pokud je tu nastaveno - "zadne holotipy, ale vzdy odvudneni", tak to neni jen o cislech, ale o spravnych informacich, z kterych si rada lidi muze neco vzit a dat dle toho dalsi bety napriklad.
Osobne fotbaly nedavam temer vubec cili ani tento.. neni to ode me narazka na tip. Jen me zaujalo, proc je tam informace, ktera nema zadny prinos.
AC28rm1 |
11.6.2019 07:07
Chcem uz len reagovat k dvom veciam co tu vcera odzneli...
Imothep222: Preto, ze je to "free" forum (ktore ma aj svoju "nefree" moznost), neznamena, ze k tipom treba pristupovat stylom - ved je to zadarmo, tak to tak aj vyzera.
Ako pristupujem k tipom? Doteraz to bolo o tom ze som uviedol nepresnu informaciu, a teraz uz sa obuvas aj do pristupu k tipom? Nie som si isty ci tu najdes vela ludi ktori pristupuju k tipovaniu tak vazne ako ja. Ako to vyzera? 5 OK z poslednych piatich tipov... Nic co nedavam aj sam nikde nevypisem. Sledujes detaily, unika ti celok, nemas nadhlad clovece...
acspCZ: Cisla jsou jedna vec, ale pokud je tu nastaveno - "zadne holotipy, ale vzdy odvudneni", tak to neni jen o cislech, ale o spravnych informacich, z kterych si rada lidi muze neco vzit a dat dle toho dalsi bety napriklad.
tu uz varis z vody... Analyza tam je, a az take voloviny som nikdy nepisal - proste fakt som uviedol brankara ktory nemal na nic vplyv. Preco ale miesate do tipovania taku subjektivnu velicinu ako prinosna informacia? Ako to meriate? existuje tu komisia ktora posudi, prínosnost informacii, je to spracovane v tabulke? Nie je. Je tu vsak tabulka moderatorov so ziskami a ROI. Takze odo mna to bude iba o vysledkovo orientovanom tipovani, a nie o Andersenových skazkach... Dakujem.
GL! *4* *4* *4*
acspCZ |
11.6.2019 07:52
Ano, predstav si, ze dokazu posoudit, co je prinosna a neprinosna informace *5*
AC28rm1 |
11.6.2019 08:04
to mas potom asi kristalovu gulu... to ci bola informacia prinosna zistis az po zapase... A nie je vylucene ze ani po zapase nebudes vediet prinos urcit jednoznacne.
acspCZ |
11.6.2019 08:33
jj nadpozemsky skill tomu rikam :-) kdybys radsi sklopil usi a nekopal kolem sebe, ocividne neumis prijmout kritiku a to ani tu opravnenou..
Imothep222 |
11.6.2019 10:00
Ja som len chcel poradit, pisal som, ze nic v zlom. Ak by hrala Barcelona a napises, ze nehra Alena, Arthur, Todibo, Lenglet, Murillo, Vermaelen, Malcon, Perez a dokonca ani Ruiz, tak na papieri je to absencia 9 skvelych hracov. V praxi pridana hodnota informacie, limitne sa bliziaca k nule, kedze maju dalsich 20 super hracov. To len tak, ako priklad. Ale fakt drzim palce, uplne respektujem tvoj nazor, ze podstatny je iba ROI. Ale zas treba objektivne povedat, ze prinosnost informacie sa naozaj da objektivne merat aj bez ROI. Fakt no hate, ved ked ta niekto jemne konstruktivne skritizuje, neznamena, ze poprel vysledky tvojej prace. Ale vdaka za reakciu. Drz sa *4*