Strýcová - Siniaková 2:0 tip ok *4*
Strýcová - Siniaková 2:0 tip ok *4*
Ahoj, neplanuje se unban nektery den v roce na vsechny nicky? Neco jako amnestie nebo kdyz knihovna vyhlasi takove to obdobi,ze muzes vracet knizky i nekolik let po vypujcni dobe nebo v americe mohli odevzdat beztrestne zbrane na policejni stanice, diky
Hradec, krtek, Zinek ban
Maďarská liga na víkend v sekcii futbal. *4*
Tak hradec z diskuze nize vysel s prehledem. V 15:02 SZ*9* Vim ze tam byl asi kurz o nicem, ale vzdycky to potesi kdyz ten zapas trefis*4*
3216|
Tenis ?
Zdar chlapi. zachytil jste taky někdo ráno článek, že Říha dnes prohodí Bartošáka s Hrubcem v půlce zápasu? nebo jsem to špatně pochopil? teď už to totiž nemůžu dohledat. Díky
Tak odveta se nekoná a NRG opět 2-0, takže OK. *4**5*
Tip! Strýcová-Siniakova | Datum zápasu: 2.5.2019 14:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.12 | Vklad: 4
Zdar, mam take obavy ze sa mi niekto nabural na ucet 1XBET. Ziadaju doklady poslat postou a este k tomu do schranky PObox. Prosim je tu niekto kto sa registrovalv 1XBET a vie sa podelit o skusenosti? Dik
Dobrý den, jak je to na slovenských pobočkách, je nutné se registrovat? Jakou maximální částku jsou schopni vyplatit? Díky za odpovědi
volejbal ze včera KO Marcq En Baroeul – Nantes 2-3
Swansea-Derby jen 1:1, takže over KO, SBR void.
Tip! NRG - MIBR | Datum zápasu: 2.5.2019 11:00 | Tip: NRG | Kurz: 2.1 | Vklad: 3
Barca 3:0 Lpool tip ko
Skoda lebo hostia si aspon golik zasluzili
Este sa vyjadrim k castej kritike nie len na moje meno ale aj k ostatku moderatorov. Kritizovat dokaze kazdy je to lahke, no vymysliet nieco nove to je uz tazsie. Skuste niekedy miesto casu pisania nad nezmyslenou kritikou radsej priniest ludom kvalitnu analyzu VY. Budem asi hovorit aj za inych, hladanie veci a pisanie analyzy urcite kazdemu moderatorovi zaberie cas ktory by mohol vyuzit inym sposobom, casto cas na analyzu venujeme na ukor inej veci (niekto rodina, niekto praca...). Preto sa niekomu necudujem ze prestane tipy davat a odstupi od moderovania ked miesto vdaky popripade povzbudenia pocuva samu, niekedy aj casto neopravnenu kritiku a zhadzovanie, a uloha moderatora sa mu znechuti koli nevdacnikom a neprajnikom. Zial mne tipovanie a pisanie analyzy, popripade hladanie tipov nejde (sak som posledny), preto idem svoj volny cas venovat inym smerom i ked tipovanie mam len ako hobby, no chalani co vam posuvaju kvalitne tipy tak si ich vazte a nezhadzujte neopravnenou kritikou! Aj vas team ked prehrava tak ho zhadzujete alebo povzbudite? Ja osobne ako trener aj ked prehravame 0:5 vzdy sa snazim aspon povzbudit a trochu podporit muzstvo! Takze Vas prosim, ku chalanom co davaju tipy budte tolerantni a ak aj je snura cervenych tipov tak ich podporte, svoj cas venuju prave pre Vas tym ze pridaju analyzu.
Stal dakujem za sancu moderovat, verim ze aspon niekomu som pomohol, a moderatorom prajem vela zelenych tipova. AHOJTE *4*
1:6 - gól domáci OK *7*
Tip! Barcelona - Liverpool | Datum zápasu: 1.5.2019 21:00 | Tip: BTTS | Kurz: 1.75 | Vklad: 4
Tip! Swansea-Derby | Datum zápasu: 1.5.2019 20:45 | Tip: SBR Derby | Kurz: 2.04 | Vklad: 2